Western New England University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

1 juli 2011, markerte et avgjørende øyeblikk for vår institusjon som vi utropte vår nye status som universitet. Denne historiske tidspunktet fulgte en periode med enestående vekst og realisering av et langsiktig mål. Mens vår universitetsstatus reflekterer nøyaktig den bredden og dybden av våre faglige tilbud, vi forblir tro mot våre kjerneverdier som en institusjon som støtter og feirer ambisjoner og prestasjoner av våre individuelle studenter.

Utover beskrivelser av fagretninger og programmene som er funnet her, er universitetet så mye om enkeltpersoner som hjelper elevene vokse og trives i det pedagogiske og sosiale miljøet ved Universitetet. Bak hvert program og hver aktivitet er det lærere, ansatte, trenere, og administratorer som bringer liv og vitalitet til alt som er foretatt her. Dette er en University of mennesker. Vår styrke ligger i vår rike utdanningsprogrammer samt i vår tro på oss selv for å være unik på grunn av vår historie, tradisjoner og verdier, og på grunn av engasjementet til elevene på den delen av alle oss på dette universitetet.

Mer enn 40 studieprogrammer tilbys i Colleges of Arts and Sciences, forretninger, og Engineering. Graduate og doktorgradsprogrammer tilbys i Colleges of Arts and Sciences, forretninger, og Engineering. The School of Law tilbyr hel- og deltid JD programmer samt to deltid, online LLM programmer.

Western New England University har mer enn 42.000 studenter bor og arbeider rundt om i verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se BScs » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se BSc'er » Se MSc » Se Bachelor - Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Phd I Ingeniørfag Forvaltning

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 3 - 6 år February 2018 USA Springfield + 1 fler

I denne full- eller deltid program, vil du lære den tekniske dybde og få den bredden av kunnskap for å bli en vellykket forsker, praktiker, eller pedagog i forvaltningen av teknikk og teknologi. Du vil utvikle de ferdighetene som trengs for å gjennomføre grundige forskning på områder knyttet til forbedring, design og styring av prosjekter og programmer innenfor komplekse menneskelige / teknologiske systemer, inkludert engineering, helsetjenester, service og logistikk / transportsystemer. [+]

Bransje morgendagens ledere må tjene sine akkreditiver i dag. Meld deg på Western New England universitetets PhD i Engineering Management og forberede seg til å ta plass på toppen av organisasjonen. I denne full- eller deltid program, vil du lære den tekniske dybde og få den bredden av kunnskap for å bli en vellykket forsker, praktiker, eller pedagog i forvaltningen av teknikk og teknologi. Du vil utvikle de ferdighetene som trengs for å gjennomføre grundige forskning på områder knyttet til forbedring, design og styring av prosjekter og programmer innenfor komplekse menneskelige / teknologiske systemer, inkludert engineering, helsetjenester, service og logistikk / transportsystemer. Søknader vil bli anmeldt på rullerende basis etter 15. januar. Inngangspunkter: Fall, Winter, Spring, Summer. Inntakskrav Kandidater til PhD i Engineering Management bør ha en mastergrad eller bachelorgrad i ingeniørfag eller nært beslektet disiplin. En kumulativ GPA på minst 3,5 (4,0 skala) vil være nødvendig for opptak. En GRE score fra de siste fem årene, med en kombinert verbal og kvantitativ score på minst en 1100 vil være nødvendig for vurdering. GRE revidert test konvertering diagram. Kandidater under etablert GPA og GRE krav vil bli vurdert fra sak til sak. Kandidater som hovedspråket ikke er engelsk vil være nødvendig å demonstrere ferdigheter i engelsk. Andre opptakskrav inkluderer følgende: 1) Attester for ferdigstillelse av en sannsynlighet og statistikk kurs med en karakter på minst en "C" 2) Kompetanse i minst ett strukturert programmeringsspråk (C ++, Fortran, Visual Basic, etc.) Grad Krav PhD-grad programmet er laget for både hel og... [-]

Videoer

Western New England University - An Introduction

Western New England University - An Aerial Survey

Kontakt

Western New England University

Adresse, linje 1 Intersection of I-91 and the Massachusetts Turnpike
01119-2684 Springfield, Massachusetts, USA
HJemmeside http://www1.wne.edu/contactus/
Telefon +1 413-782-3111