Westcliff University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cliff universitet ble etablert for å gi god utdanning for studenter som ønsker å gå inn i raskt voksende felt av Business and Education. Westcliff University, som fikk sin første godkjenning med Bureau for Private Postsecondary utdanning i 1993, og tilbyr ulike programmer i College of Business og College of Education. Cliff universitetets pensum består av graduate og undergraduate grad programmer i næringsliv og utdanning samt andre sertifikat programmer.

Mens enkelte skoler bare lære teoretiske begreper, forbereder Cliff Universitetet studentene på de praktiske og teoretiske elementene som kreves i arbeidsmarkedet i dag. Cliff Universitetet tilbyr heltids arbeider elevene en sjanse til å melde deg på innovative elektroniske og hybrid fjernundervisning kurs som er praktisk og rimelig.

Cliff Universitetet understreker viktigheten av å forberede studentene personlig, faglig og profesjonelt. For å sikre sine programmer er innovative, up-to-date, og av høy kvalitet, har universitetet en Program Advisory Council som inkluderer sentrale ledere fra selskaper som Google, Yahoo, og Toyota, samt lokale bedrifter og organisasjoner.

Global Perspective De faglige programmene i College of Business and College of Education virkelig har et globalt fokus. Studenter som tar både online og hybrid kurs stammer fra land som Kina, Tyskland, India, Nigeria, Peru, Thailand og Vietnam. I tillegg online og hybrid Studentene født i USA kommer fra forskjellig etnisk bakgrunn, slik at en rekke perspektiver gjøre både klasserom og nettdiskusjoner informativ og dynamisk.

Læresetninger i de fleste hver kurs på Cliff Universitetet understreke den globale karakter av fagstoffet: om det er undervisning engelsk som andrespråk i USA, i Argentina, eller andre steder; eller, lære om håndtering av en oversjøisk avdeling av en bedrift eller anskaffe varer og tjenester internasjonalt.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se DBA - PhDStudies » Se DBA - OnlineStudies » Se MBA » Se Sertifikater » Se BBA'er » Se BA'er » Se MBA på deltid » Se MA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

DBA

Legen Of Business Administration (DBA)

Campus Heltidsstudier 3 år USA Irvine

The Doctor of Business Administration (DBA) er utviklet for kandidater som etter å ha allerede fullført et masterstudium, ønsker å videreutvikle sine praktiske og teoretiske kunnskaper om de prinsippene som styrer global business. WU DBA programmet legger vekt på avanserte beslutningstaking og lederegenskaper samt inngående kunnskap om teori og anvendt forskning. Studenter har mulighet til å utforske utfordringer virksomheten i dag, blant annet samfunnsansvar, globalisering, og administrerende endring. I tråd med vår forpliktelse til å arbeide voksen fagfolk, har vi en av de få doktorgradsprogrammer i Sør-California som tillater elevene å fullføre sine doktorgradsstudier i en hybrid eller elektronisk format. Ytelses utfall som er nødvendige for gjennomføringen av programmet inkluderer: deltagelse i klassen, respons på diskusjonsspørsmål, skriver forskningsartikler, gruppeoppgaver, case study analyser, tester, mid-term og avsluttende eksamen (helhetlig lærings Assessments), og en doktorgrads avsluttende prosjekt / avhandling. [+]

The Doctor of Business Administration (DBA) er utviklet for kandidater som etter å ha allerede fullført et masterstudium, ønsker å videreutvikle sine praktiske og teoretiske kunnskaper om de prinsippene som styrer global business. WU DBA programmet legger vekt på avanserte beslutningstaking og lederegenskaper samt inngående kunnskap om teori og anvendt forskning. Studenter har mulighet til å utforske utfordringer virksomheten i dag, blant annet samfunnsansvar, globalisering, og administrerende endring. I tråd med vår forpliktelse til å arbeide voksen fagfolk, har vi en av de få doktorgradsprogrammer i Sør-California som tillater elevene å fullføre sine doktorgradsstudier i en hybrid eller elektronisk format. Ytelses utfall som er nødvendige for gjennomføringen av programmet inkluderer: deltagelse i klassen, respons på diskusjonsspørsmål, skriver forskningsartikler, gruppeoppgaver, case study analyser, tester, mid-term og avsluttende eksamen (helhetlig lærings Assessments), og en doktorgrads avsluttende prosjekt / avhandling.... [-]


Videoer

Why Westcliff University

Kontakt
Postadresse
University Tower
4199 Campus Drive #650

CA, 92612 US
Besøksadresse
Irvine, California, 92612 US