Les den offisielle beskrivelsen

Vi er Mavericks

En utdannelsesleder i hjertet av den blomstrende Nord-Texas-regionen, Universitetet i Texas i Arlington nærmer seg sinn i et miljø som verdsetter fremragende, oppfinnsomhet og mangfold. UTA er dedikert til å produsere livslang elever og kritiske tenkere vår region og nasjonens etterspørsel.


Et Universitet av Distinksjon

UTA er et voksende Carnegie Research-1 "høyeste forskningsaktivitet" kraftverk forpliktet til livsforbedrende oppdagelse, nyskapende veiledning og omsorgsfull samfunnsengasjement.

Excellence og prestasjon florerer ved University of Texas i Arlington. Våre høyt rankte akademiske programmer tiltrekker seg de beste og lysteste lærde fra hele verden, og våre fakultet og studenter får konsekvent nasjonal og internasjonal anerkjennelse for deres prestasjoner. Bredden og dybden av disse anerkjennelsene fremhever UTAs status som et fremtredende sted for intellektuelle sysler og en sjåfør av positiv forandring.


Universitetsrangeringer

 • UTA ble tildelt R-1: Doktorgradsstudier - Høyeste forskningsaktivitetsbetegnelse av Carnegie-klassifiseringen av høyere utdanningsinstitusjoner, den endelige listen for de beste doktorgradsuniversitetene i USA. Dette setter universitetet i en elitegruppe på 115 institusjoner, inkludert Harvard, MIT, og Johns Hopkins.
 • Amerikanske nyheter
 • Amerikanske nyheter
 • I følge Militære Times står UTA nr. 12 på 2018 "Best for Vets: Colleges" -listen, den høyeste av alle fireårige Texas universitet.
 • UTA er nummer 9 som et "Militært vennlig" universitet i 2018 av Victory Media, som evaluerer høyere utdanningsinstitusjoner for å vise ledende praksis ved rekruttering og støtte etter militærstudenter.
 • Universitetet hoppet 16 steder nasjonalt og tre steder globalt i 2018-19 Senter for World University Rankings. UTA er rangert som nasjonalt nasjonalt og 558 i verden.
 • Princeton Review heter UTA som en av "Best of the West" i sine 2019 beste høyskoler: Region etter region rangeringer.
 • Diverse: Utgaver i høyere utdanning rangerer UTA blant de beste universitetene i landet for å gi grader til minoritetsstudenter. I 2017 var UTA nr. 1 i Texas for bachelor- og mastergrader tildelt afroamerikanske studenter, nr. 1 i Nord-Texas og nr. 12 i landet for mastergrad som ble tildelt Hispanic studenter, nr. 1 i Nord-Texas og nr. 18 i landet for bachelor-grader tildelt spansk studenter, nr. 1 i Nord-Texas og nr. 2 i Texas for mastergrader tildelt alle minoritetsstudenter, og nr. 21 i landet for bachelor- og mastergrader tildelt alle minoritetsstudenter.
 • College Factual rangert UTA i de øverste 15 prosent av amerikanske høyskoler og universiteter for veteran vennlighet. Rangeringen er basert på utdanningsresultater for veteraner, aktive militære studenter og deres familier.
 • Militær avansert utdanning
 • Winds of Change magazine kalt UTA til sin 2017-18 liste over de 200 beste skolene for indianske studenter som driver STEM grader, det tredje året i treng er det blitt anerkjent.
 • UTA er nr. 9 på Great Value Colleges '2017-18 rangering av "50 beste høyskoler for voksenopplæring."
 • Forbes rangert UTA nr. 191 på sin 2018 Best Value Colleges liste.
 • UTA ble kåret til en av de "beste skolene for latinos" av Latino Leaders magazine.
 • En rapport fra Brookings Institution rangerer University of Texas i Arlington blant nasjonens beste offentlige universiteter i å tilby høy kvalitet høyskoleutdanning til studenter fra alle inntektsnivåer.
 • Foreningen for kvinner i matematikk respekterte UTAs AWM student kapittel i 2017 med sin opprinnelige nasjonale pris for innsamling og bærekraft.
 • I 2018 ble UTA kåret til en av de beste online-høgskolene for ikke-tradisjonelle studenter ved OnlineColleges.com. Det kom inn på nr. 8 på listen.
 • UTA ble rangert blant nasjonens topp "Cool Schools" i 2017 av Sierra, det nasjonale magasinet i Sierra Club. Sierra vurderer årlig skoler på et bredt spekter av bærekraftmål, inkludert transport, avfallshåndtering, energi, mat og campusinnovasjon.
 • The American Society of Civil Engineers 'Structural Engineering Institute hylde UTAs ASCE Graduate Student Chapter som sin kandidat student kapittel av året i 2017.
 • Hispanic Network Magazine rangert UTA blant landets beste av de beste skolene i 2017.
 • UTA ble utnevnt til en 2010-2020 Carnegie Community Engaged Campus av Carnegie Foundation for fremme av undervisning for service til samfunnet og det offentlige skolesystemet.
 • Princeton Review inkluderte UTA på listen over "The Best 381 Colleges: 2017 Edition."
 • ValueColleges.com rangerte UTA blant de 50 beste verdifulle forskerskolene i 2017. Evaluatørene sa UTAs beliggenhet gir studentene tilgang til en av nasjonens ledende økonomiske sentre.
 • Senteret for World University Rankings plasserte UTA på nr. 166 i USA på 2017-listen. Dette er en økning fra nr. 175 i 2016, nr. 185 i 2015 og nr. 196 i 2014.
 • UTA kom i 36. i "Miljørør" i Wall Street Journal / Times Higher Education College Ranking 2017. Søylen vurderer sminke av studentlegemet på hver campus og hjelper elevene til å forstå om de vil finne seg i en variert, støttende, og inkluderende miljø mens de er på college.
 • UTA ble rangert som nr. 1 i Texas og nr. 49 i nasjonen på Washington Monthly's 2017-liste over Amerikas beste 4-årige høyskoler for voksne lærere. Magasinet valgte høyskoler basert på data fra Institutt for utdannings Integrated Postecondary Education Data System undersøkelse og deres College Scorecard database.
 • ValueColleges.com rangerte UTA nr. 42 på listen over Best Value Online Graduate Schools of 2017.
 • Times Higher Education rangert UTA nr. 126 på listen over de beste universitetene i USA i 2018.
 • UTA rangerer nr. 141 i amerikanske nyheter
 • Amerikanske nyheter
 • UTA er en av bare 63 institusjoner lands oppkalt til Phi Theta Kappa er 2017 Transfer Honor Roll, som anerkjenner dyktighet i samfunnet college overføre Pathways .
 • UTA ble rangert som nr. 8 i ValueColleges.com's beste nettskoler i Texas.

En state-of-the-art campus i hjertet av Nord-Texas

Med et voksende antall innbyggere i campus har UTA blitt et førstevalgs universitet for studenter som ønsker en levende høyskoleopplevelse. Våre studenter deltar i en robust skifer med samarbeidsaktiviteter som forbereder dem til å bli neste generasjon ledere.

fasiliteter

Flere ressurser. Mindre konkurranse.

Vi har noen av de mest utrolige læringsmiljøene i University of Texas System. Og studentene som kommer hit, innser snart at de faktisk har tilgang til alt. Fra kunstnerne som viser sitt arbeid i Galleriet på UTA til fremtidige sykepleiere som reagerer på nødssituasjoner i vårt Smart Hospital, får våre studenter sjansen til å jobbe i rom som slør ut linjen mellom verden de lærer seg inn og den de skal hjelpe til med .


Våre alumni gjør historie

Omtrent 65 prosent av universitetets 210.000 alumni bor i Nord-Texas og bidrar til vår årlige økonomiske effekt på 12,8 milliarder dollar i regionen.


Vår ledelse

Vi forbinder elevene med sine karrierer. Vi gir våre fakultet mulighet til å forfølge sine interesser. Og vi leverer verden med friske ideer og bestemt talent. Det som gjør alle disse tingene mulig er vår sterke sentrale organisasjon som opererer med effektivitet, klarhet og integritet.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

University of Texas Arlington

Hensikten med utdannet programmet i datalogi er å legge til rette for studentens fortsatte faglige og vitenskapelige utvikling. Doctor of Philosophy (Ph.D.) programmer er ... [+]

Hensikten med utdannet programmet i datalogi er å legge til rette for studentens fortsatte faglige og vitenskapelige utvikling. Doctor of Philosophy (Ph.D.) programmer er designet for å forberede studenten til å utføre forskning og utvikling i et konsentrasjonsområde.

Typiske konsentrasjonsområder inkluderer:

Datasystemer: parallell behandling, service og ressursstyring i distribuerte systemer, planlegging og lastbalanse for parallelle og distribuerte systemer, verktøy for parallell programmering, ytelsesvurdering, feiltolerant databehandling, samtrafikk nettverk, multimediesystemer, ekte tidssystemer, minnesystemdesign;Intelligente systemer: neurale nettverk, maskinlæring, planlegging, vitenskapelig visualisering, mønstergenkjenning, naturlig språkbehandling, multi-agent miljøer, beslutningstøtte;Programvare Engineering: kravteknikk, inkrementell levering, konseptuell modellering, scenario-baserte teknikker, formelle spesifikasjoner, objektorientert programvare engineering, design metoder, software testing, programvare vedlikehold, programvare re-engineering, programvare prosesser, sanntids systemer;Databas: tidsrelaterte databaser, objektorienterte databaser, databasemodeller og språk, distribuerte databasesystemer, indeksering og hashingsteknikk, konseptuell modellering, datasikkerhet, logikk og databaser, spørringsoptimalisering, relasjonsdesignteori, brukergrensesnitt, datalager.Kommunikasjon: nettverk, trådløs kommunikasjon, distribuert databehandling, mobil databehandling, multimediesystemer.... [-]
USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Kurset tilbyr studentene mulighet til å utvide samt å intensivere sin kunnskap på en rekke områder innen elektroteknikk. Studenten kan ved hjelp av en fakultetrådgiver pl ... [+]

Kurset tilbyr studentene mulighet til å utvide samt å intensivere sin kunnskap på en rekke områder innen elektroteknikk. Studenten kan ved hjelp av en fakultetrådgiver planlegge et program innen noen av fagområdene spesialisering innen elektroteknikk eller tilbud fra tilknyttede avdelinger innen vitenskap og ingeniørfag.

Graduate studie og forskning tilbys på områdene:

Digitale og mikroprosessor / styringssystemer: Digitale signalprosessorer, innebygde mikrokontrollere, mikroprosessorer, avanserte mikroprosessorsystemerSolid State-enheter, kretser og systemer: Semiconductor Theory, Mikrobølgeapparater, og kretser, analog elektronikk.Systemer og kontroller: Systemer, Kontroller, Produksjon, Diskret hendelseskontroll, Neural og Fuzzy Control, Nonlinear Modern Control, Biomedical Signal Processing and InstrumentationElektromagnetiske felt og applikasjoner: Fjern sensing, elektromagnetiske felt, forplantning, spredning, stråling og mikrobølgeanlegg.Digital Signal og Image Processing: Vision Systems, Neural Networks, Statistisk Signalbehandling, Nonlinear Image Processing, Virtual Prototyping, og virtuelle miljøer.Telekommunikasjon og informasjonssystemer: Informasjonsoverføring og kommunikasjonssystemerPower Systems: Effektiv drift, generasjon, overføring, distribusjon, dereguleringOptiske enheter og systemer: Optikk, Elektrooptikk, Diffraktive optikk, Ikke-lineære optikk og LasereNanoteknologi og MEMS - Materialer og enheter: Kvantum elektroniske enheter, Halvlederflater og grensesnitt, Enkle elektronenheter, Sensorer og detektorer, Kullnøtterør, Støy og pålitelighet i nano-elektroniske enheter, Mikroaktuatorer, RF MEMS, Polymerelektronikk og NanophotonicsFornybar energisystemer og kjøretøysteknologi: Kraftelektronikk-engineering, motordrevne systemer, fornybare energisystemer, grid-integrasjon og kjøretøyets kraftstruktur... [-]
USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Institutt for finans og eiendomsmegling innrømmer en samlingsparti doktorgradsstudenter i økonomi i høstsemesteret hvert annet år. Størrelsen på batchet avhenger av finan ... [+]

Finansdepartementet aksepterer søknader til nye studenter for høsten 2019. Den første søknadsfristen er 15. januar 2019.

Institutt for finans og eiendomsmegling innrømmer en samlingsparti doktorgradsstudenter i økonomi i høstsemesteret hvert annet år. Størrelsen på batchet avhenger av finansiering så vel som konkurransedyktig pool av søkere. Studentene tar forhåndsdefinert kurs på store og støttende felt i ca. to år etterfulgt av skriftlig og muntlig helhetsundersøkelse.

Institutt for finans og eiendomsmegling på UTA er forpliktet til å gi et av de høyeste kvalitetsfinansieringsprogrammene i Texas. Ligger i sentrum av Dallas / FortWorth Metroplex, ligger UTA midt i et dynamisk arbeidsmarked. Institutt for finans og eiendomsmegling på UTA har ti heltid fakultet. Instituttet tilbyr et komplett komplement av klasser innen bedriftsfinansiering, investeringer, finansinstitusjoner og kapitalmarkeder og internasjonal finans. Det er mulighet for studenter å delta i finansbransjen gjennom praktik og deltidsansatt, mens de fortsetter sin forretningsopplæring. Bedrifter som ansetter finans studenter fokuserer på mange problemer, inkludert ledende økonomi, bank, investering, megling, internasjonale pengemarkeder, forsikring, personlig økonomisk planlegging og boliglån. Bedrifter som ansetter eiendomsstudenter fokuserer på temaer som miljøkonsulent, eiendomsskatt, investeringsrådgivning, eiendomsutvikling og ledelse, eiendomsfinansiering, boliglån, vurdering og verdsettelse, analyse av stedlokalisering og syndikering. De institusjonelle studentorganisasjonene har rangert blant de øverste studentorganisasjonene i landet og har vært plassert høyt i landsomfattende konkurranse.... [-]

USA Arlington
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Målet med oppgradering i fysikk er å forberede studenten på fortsatt faglig og faglig utvikling som fysiker. Doktoren i filosofi i fysikk og anvendt fysikk-programmet kom ... [+]

Målet med oppgradering i fysikk er å forberede studenten på fortsatt faglig og faglig utvikling som fysiker. Fysikk Master of Science Degree Programmer er utformet for å gi studenten avansert opplæring i alle grunnleggende områder av fysikk gjennom formelle kurs og mulighetene for en viss grad av spesialisering eller deltakelse i opprinnelig forskning i en av en rekke prosjekter regissert av fakultetet. Doktoren i filosofi i fysikk og anvendt fysikk-programmet kombinerer de tradisjonelle elementene i et vitenskapelig doktorgradsprogram med kurs i spesifikt anvendte emner og praktik i et teknologisk miljø. Den er utformet for å produsere høyt utdannede fagfolk med et bredt perspektiv på emnet som kan forberede dem like bra for karriere i akademiske eller offentlige eller industrielle laboratorier.... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Kandidatprogrammet i industriell ingeniørfag er designet for å gi studenten grunnleggende kunnskaper innen de ulike områdene industriell ingeniørfag og muligheten til å u ... [+]

Kandidatprogrammet i industriell ingeniørfag er designet for å gi studenten grunnleggende kunnskaper innen de ulike områdene industriell ingeniørfag og muligheten til å understreke i et bestemt område. En doktorgradsstudent kan spesialisere seg innen industriell ingeniørfag som Generell industriell ingeniørfag, Operations Research og Applied Statistics, Manufacturing Systems, Logistics, Enterprise Systems, Enterprise Management og Ergonomics.

Filosofie doktorgrad i industriteknikk er den høyeste grad som tilbys av IMSE-avdelingen. For å bli tildelt Ph.D., må studenten demonstrere både overlegen stipend og evne til å utføre opprinnelig forskning. De to grunnleggende kravene er at en student:... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Målet med Ph.D. grad i bedriftsøkonomi med en major i informasjonssystemer er å utvikle lærde med evne til å undervise og gjennomføre uavhengig forskning. Hovedvekten i v ... [+]

Informasjonssystemavdelingen vil godta søknader om nye studenter for våren 2019 og høsten 2018. Tidlig søknadsfrist for våren er 31. oktober 2018. 15. januar 2018 er søknadsfristen for høstprogrammer.

Målet med Ph.D. grad i bedriftsøkonomi med en major i informasjonssystemer er å utvikle lærde med evne til å undervise og gjennomføre uavhengig forskning. Hovedvekten i vårt program er å tilby opplæring i vitenskapelig forskning. Dette oppnås gjennom en kombinasjon av strenge kurs og forskningsaktiviteter. Kursene gir grunnleggende kunnskaper i ulike områder av informasjonssystemer og gir innsikt i forskningsemner av interesse for informasjonssystemforskere. Det inkluderer også kurs på forskningsmetodikk og dataanalyse teknikker. Studentene arbeider tett med våre verdensberømte fakultetsledere på en-til-en-basis for forskningsprosjekter som har omfattende konsekvenser for næringen og økonomien. Studentene oppfordres til å presentere sine forskningsresultater i konferanser og publisere sine funn i tidsskrifter. Studentene har mulighet til å oppnå lærerfaring ved å selvstendig undervise i en eller flere klasser.... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Instituttet tilbyr graden Ph.d.-doktorgrad i kjemi som er utformet for å bedre forberede doktorgradskemikere for å nyte produktiv karriere i industrielle laboratorier, fo ... [+]

Instituttet tilbyr graden Ph.d.-doktorgrad i kjemi som er utformet for å bedre forberede doktorgradskemikere for å nyte produktiv karriere i industrielle laboratorier, forskningsstiftelser eller akademiske institusjoner. I tillegg til den tradisjonelle ph.d. læreplan, mandatiserer dette programmet at studenten får arbeidskunnskap om den type forskning som utføres i industrien og av de begrensninger (både praktiske og filosofiske) som det gjennomføres.

For å legge til rette for dette, er hver student pålagt å tilbringe ett semester i en industriell eller offentlig forskerlaboratorieplass. Denne internship er oppnådd for studenten ved instituttet, og alt arbeid er gjort for å matche arbeidstypen og selskapet med studentens interesser. Dette er en viktig del av studentens trening som også kan åpne opp veier for fremtidig sysselsetting. Hvis en student allerede har industriell forskningserfaring, kan dette internasjonskravet fravikes dersom studenten ønsker det.... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

En Ph.D. er en forskningsgrad. Vi tror de som mottar en Ph.D. fra ledelsen skal være talentfulle og entusiastiske organisatoriske lærere. De skal kunne kritisk evaluere e ... [+]

Administrasjonsavdelingen godtar søknader om nye studenter for høsten 2018. Den første søknadsfristen er 15. januar 2018.

En Ph.D. er en forskningsgrad. Vi tror de som mottar en Ph.D. fra ledelsen skal være talentfulle og entusiastiske organisatoriske lærere. De skal kunne kritisk evaluere eksisterende forskning, oversette og formidle forskningskunnskap til elevene og deres lokalsamfunn, og gjennomføre sin egen opprinnelige forskningstilføyning til det vi vet og hva vi gjør i ledelsesdisiplinen. Derfor, studenter med hovedfelt er ledelse får betydelig forskningsrettet opplæring.

En primær form for den opplæringen skjer i ett-til-ett arbeidsforhold. Ph.D. Studentene oppfordres til å samarbeide tett med fakultetets medlemmer om aktuelle forskningsprosjekter, hvorfra fellesforfattere utgis og publiseres i feltet. Vårt fakultet er forpliktet til samarbeid, kollegial studentfakultetsinteraksjoner som ofte fører til langsiktige forskningspartnerskap.... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Utdannet programmet gir muligheter for profesjonell utvikling i slike former som undervisningskurs for å forbedre teknisk kompetanse innen områder innen maskinteknikk pra ... [+]

Oppgradere programmet gir muligheter for faglig utvikling i slike former som: opplæringskurs for å forbedre teknisk kompetanse innen maskinteknikk praksis; trene gjennom en rekke erfaringer innen design, utvikling, forskning, eksperimentering og / eller analyse i felles innsats med fakultet og jevnaldrende; spesialisert studiekurs som kreves for å komme inn i karrierefelt knyttet til maskinteknikkdisiplinen; guidet individuell studie under fakultetets tilsyn og støttende kurs for programmer som fører til karriere som krever tverrfaglig kompetanse.

En student med hjelp fra en fakultetsrådgiver planlegger et program som vil være i samsvar med hans eller hennes tekniske interesser og tilgjengelige fasiliteter og kurstilbud. Vanligvis er programmene klassifisert som:... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Målet med kandidatprogrammet i anleggsingeniør er å forberede studentene på fortsatt profesjonell og vitenskapelig utvikling i samsvar med deres tekniske interesser. Stud ... [+]

Målet med kandidatprogrammet i anleggsingeniør er å forberede studentene på fortsatt profesjonell og vitenskapelig utvikling i samsvar med deres tekniske interesser. Studentene, med hjelp av en fakultetrådgiver i sitt område av interesse, planlegger sine studieprogrammer i et av de tekniske områdene innen ingeniørfag.

LæringsutbytteGrunnleggende kunnskaper: Nyutdannede vil beordre dyp grunnleggende og anvendt kunnskap i sitt spesialområde innenfor sitt interesseplan for sivilingeniør (CEP).Uavhengige evner: Nyutdannede vil ha muligheten til å gjennomføre en stor, uavhengig og opprinnelig studieundersøkelse som inkluderer innsamling av informasjon, forståelse av prosessen med akademisk eller kommersiell utnyttelse av forskningsresultater, demonstrere forståelse av moderne forskningsspørsmål, effektiv prosjektstyring, syntese og evaluering, og hensiktsmessig formidling av forskningsresultater.Kritisk tenkning: Kandidater vil ha en dyp evne til å kritisere og syntetisere litteratur, gjennomgå resultater og anvende kunnskap fra litteraturen til å utvikle nye ideer, å designe og evaluere vitenskapelige undersøkelser, og å vurdere, tolke og forstå data knyttet til spesialitet innenfor deres CEP interesseområde.Avansert kunnskap: Nyutdannede vil demonstrere dyp beherskelse av emnet på et dypere teoretisk og anvendt nivå, langt utover grunnleggende kunnskaper som er oppnådd i grunnkurset og den høyere kunnskapen som er oppnådd på masteropplæringsnivået.Effektiv kommunikasjon: Nyutdannede vil ha muligheten til å konstruere sammenhengende argumenter og formulere ideer klart til et publikum, gjennom en rekke teknikker, konstruktivt forsvare forskningsresultater, rettferdiggjøre deres forskning til yrket og fremme den offentlige forståelsen av deres forskningsfelt.Profesjonell utvikling: En student med doktorgradsutdanning i ingeniørfag er forventet å vise interesse for å forfølge livslang læring ved å oppnå profesjonelle lisenser og få faglig utviklingstid ved å delta på... [-]
USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Turn it up