University of Redlands

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Der drømmene blir ambisjoner og ambisjoner bli prestasjoner, det vil si den Redlands opplevelse. Siden vi ble grunnlagt i 1907Vi har ikke vaklet fra vårt løfte: en transformative utdanning i et miljø med faglig rigor og personlig ansvar, der du kan blande det du lærer i klasserommet med ferdigheter som vil hjelpe deg å påvirke positiv forandring i verden.

Vi er Redlands, Hvor nysgjerrighet finner inspirasjon; hvor uselviskhet blir service; hvor små klasser stimulere til debatt og debatt gnister innsikt; hvor kreativitet og innovasjon åpne dører og forandre liv; og hvor mangfold beriker oss alle.

Vi er Redlands, Der vi bryr oss mer om hvem du vil bli enn som du pleide å være; hvor vi tar gode studenter og gjøre dem om til flotte mennesker.

Formålsparagraf

Universitetet i Redlands er en privat, uavhengig liberal arts universitet forpliktet til å gi en personlig utdanning som frigjør studenter til å gjøre opplyste valg.

Redlands streker akademisk rigor, faglige mangfold og nyskapende undervisning. Redlands fremmer et fellesskap av forskere og oppfordrer til en pluralistisk forestilling av verdier ved å utfordre antagelser og stereotypier i begge klasser og aktiviteter. En Redlands utdanning går utover trening for å omfavne en reflektert forståelse av vår verden; det går fra informasjon til innsikt, fra kunnskap til mening.

Innbydende intellektuelt nysgjerrige elever med ulike religiøse, etniske, nasjonale og sosioøkonomiske bakgrunn, søker University for å utvikle medborgerskap som en del av en komplett utdanning. Redlands oppfordrer til en felles atmosfære med enestående mulighet for student lederskap og samhandling. For arbeidende voksne, Universitetet tilbyr innovative akademiske programmer på passende steder og tider.

Redlands blander liberal arts og profesjonelle programmer, anvendt og teoretisk studie, tradisjonelle majors og egenutviklede kontrakter for oppgradering. Små klasser at hver student til å delta i diskusjon i klassen, til å jobbe tett med professorer, og å motta omfattende individuell oppmerksomhet. Redlands forblir følsomme for moderne trender i samfunnet og utfordrer elevene til å forplikte seg til en levetid på læring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Doctors of Education » Se Certificates » Se Sertifikater » Se BBA'er » Se BSc'er » Se Ettårig EMBA-programmer » Se MA » Se MSc » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Doctor of Education

Doktorgrad I Utdanning

Campus Heltidsstudier 3 år September 2018 USA Redlands

Universitetet i Redlands doktorgrad i ledelse for Educational Justice (ed.d.) er et nasjonalt unikt program, som engasjerer ca 20 studenter hvert år i grundige studier, debatt, forskning og praksis. [+]

Doktorgrad i ledelse for Educational Justice Universitetet i Redlands doktorgrad i ledelse for Educational Justice (ed.d.) er et nasjonalt unikt program, som engasjerer ca 20 studenter hvert år i grundige studier, debatt, forskning og praksis. Vår kjøring misjon er å produsere vitenskapelige utøvere som er ettertraktet for lederroller i skoler, bydeler, etater og offentlig service. Programmets one-of-a-kind vekt på pedagogisk rettferdighet skiller det. Ideen om at lærere fra alle bakgrunner bør ha tilgang til god undervisning, ressurser og andre utdanningsmuligheter er en sentral grunnsetning av programmet, og kandidatene er konsekvent presset til å analysere og diskutere prinsipper for egenkapital og pedagogisk rettferdighet. Vår energisk, høyt kvalifiserte lærere forsøker hele tiden å hjelpe doktorgradsstudenter utvikle faglig og profesjonelt. Samtidig er kandidater presset til å vurdere innovative måter de kan gjøre en forskjell i verden av utdanning, forbedre livene til elever og styrke arbeidet med skolene. Planen er strukturert for å imøtekomme de hektiske livet til arbeids lærere. Programmet kan gjennomføres på tre år, med kurs organisert i trimester i løpet av de to første årene. Klassene er planlagt på torsdagskvelder, samt på flere lørdager hvert trimester. Studentene også delta i en intensiv sommer institutt for tre år på rad. Bemerket forskere til stede sammen med Universitetet i Redlands fakultet ved disse instituttene. Nyutdannede er i stand til å: Demonstrere forståelse av sosial rettferdighet diskurser gjennom omfattende skriftlig syntese, overbevisende presentasjoner, og informert diskusjon. Påfør transformative lederskap praksis. Analysere hvordan rettsavgjørelser, politikk, og pedagogisk økonomisystemer løse pedagogiske rettferdighet problemer. Effektivt argumentere for... [-]

Videoer

University of Redlands: Why Redlands?

University of Redlands welcomes students from India: Arunabha Chowdhury

University of Redlands welcomes students from India: Mitesh Gala

University of Redlands welcomes students from India: Digvijay Jaiswal

Kontakt

University of Redlands

Adresse, linje 1 Redlands, California, USA
HJemmeside http://www.redlands.edu/
Telefon +1 909-793-2121

Adresse, linje 1 New York, USA

Adresse, linje 1 Riverside, California, USA

Adresse, linje 1 San Diego, California, USA

Adresse, linje 1 Torrance, California, USA

Adresse, linje 1 West Covina, California, USA

Adresse, linje 1 Burbank, California, USA