Les den offisielle beskrivelsen

Om Mizzou

Universitetet i Missouri ble grunnlagt i 1839 i Columbia som det første offentlige universitetet vest for Mississippi-elven. I dag, med innmelding av mer enn 30.000 studenter, 13.000 heltidsansatte og 317.000 alumni, er Mizzou en viktig investering for staten og nasjonen.

111522_pexels-photo-937481.jpeg

MU studenter representerer hvert Missouri fylke, alle 50 stater og 100 land. Basert på kvaliteten på undervisning, forskning og stipend, er MU en av kun 60 offentlige og private amerikanske universiteter inviterte til medlemskap i den prestisjetunge foreningen av amerikanske universiteter. AAU-medlemskap hjelper Mizzou til å tiltrekke seg ekstern finansiering og rekruttere toppfakultet og studenter.

Statens største og mest omfattende universitet, Mizzou har mer enn 300-gradsprogrammer - inkludert mer enn 90 online-muligheter - gjennom 19 høgskoler og skoler, og er et av bare seks offentlige universiteter som kan kreve en medisinskole, veterinærhøgskole og en lovskole på samme campus.

Universitetets nasjonalt fremtredende fakultet gir oppdagelser i klasserommet, publiserer mer enn 1600 bøker og vitenskapelige artikler hvert år og bruker 248 millioner dollar årlig på vitenskapelig forskning. de står for om lag 70 prosent av forskningsdollene som strømmer til statens offentlige universiteter.

Mizzou studenter uteksaminerer i gjennomsnitt i 4,2 år. Mer enn 40 prosent av rekordet 9 150 grader tildelt i fjor var i vitenskap, teknologi, ingeniørfag, matematikk og helsefelt. Blant Missouri offentlige universiteter gir MU 27 prosent av bachelorgrader, 23 prosent av mastergrad og 62 prosent av doktorgrader.

Graduate programmer, profesjonelle skoler og oppdagelsen av ny kunnskap gjennom forskning legger uovertruffen verdi til en MU grad. Studentene drar nytte av praktisk læring, mens de bidrar over 250 000 timers samfunnstjeneste årlig, deltar i grunnforskning og utnytter Missouris største studie i utlandet.

Tilhengere over hele verden investerer i MU ved å lage private gaver til stipend, akademiske programmer, fasiliteter og livsforandrende forskning. Hundre deltar i universitetets 1,3 milliarder dollar Mizzou: Vår tid til blykampanje for å gi ressurser til MUs fremtid, støtte signaturforskningsentre og institutter, og brenne en campusrenaissance.

Utpekt en botanisk hage, har MUs hovedbygning på 1 262 hektar mer enn 42 000 planter og trær i mange tematiske og spesielle samlingsinnstillinger. Mange universitetsbygninger er oppført på National Register of Historic Places.

Innbyggere over hele staten forbinder med Mizzou ved å delta i utvidelsesprogrammer i hvert fylke, besøker MU Health Care-spesialister, konkurrerer i statlige konkurranser i MU-fasiliteter og jubler på Missouri Tigers på atletiske hendelser. Et medlem av Sørøst-konferansen, Mizzous NCAA Divisjon I-atletisk program har 20 idretter, mange rangert i topp 25 nasjonalt.

Harry S Truman School of Public Affairs

"Truman School er som en utvidet familie som består av enkeltpersoner som bringer et vell av kunnskap, ferdigheter, erfaringer og innsikt som vil fortsette å ha stor innvirkning på våre lokale og globale samfunn. Det er en ære å ha delt med, og lært fra , fakultet / ansatte og studenter både i dette hjemmet hjemmefra. "

-Jamie Crockett, Mid-karriere MPA student

"Da jeg begynte min erfaring med Truman School, ble jeg straks tatt med hvordan klassen blandet det teoretiske og det praktiske på en måte som gjorde perfekt mening for yrkesrettet offentlig tjeneste. Når jeg nærmer meg mitt siste semester i programmet, føler jeg meg bra utstyrt til å oversette ferdighetene jeg har oppnådd gjennom klassene mine og forskning i en profesjonell setting. "

-Sam Bezjak, 2. årig MPA-student

"Det forundrer meg hvordan Truman-skolen integrerer kursfritt, faglig utvikling, nettverksbygging og karrierevei, samtidig som vi eksponerer oss for et utfordrende, støttende og meget kulturelt mangfoldig miljø."

-Adity Nur, 1 år MPA student

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

University of Missouri Truman School of Public Affairs

Doktorgradsstudenter samarbeider med Truman School fakultetet som representerer omfattende kompetanse, inkludert styring, lov og offentlig politikk; barnepolitikk; utdann ... [+]

PhD-programmet i offentlige saker

Truman School tilbyr små klasser, nært forhold til fakultet mentorer, og muligheter til å delta i pågående forskning. Studentene får en rik faglig erfaring på vei til vellykket og tilfredsstillende karriere i offentlige anliggender. Når studentene våre er ferdige, er de fullt engasjert eksperter i deres underfelt med brede perspektiver.

Truman-skolen er dypt tverrfaglig. Den mangfoldige faglige opplæringen til fakultetet gir studentene mulighet til å utforske mange teoretiske og metodologiske perspektiver og flere måter å tenke på samfunnsvitenskapelig forskning.

Doktorgradsstudenter tar kurs og utfører forskning med fakultet fra en rekke fagområder i Truman-skolen og ved Universitetet i Missouri. Lukk arbeid med fakultet gjennom forskningsassistentskip og avhandlingsprosessen oppfordrer elevene til å søke varierende perspektiver på virkelige problemer og å utvikle nye måter å ta opp saker i offentlig politikk og offentlig forvaltning.... [-]

USA Columbia
August 2019
Heltid studier
Deltid
5 - 8 år
Campus
Les mer på norsk