University Of San Diego School of Leadership and Education Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The School of Leadership and Education Sciences huser akademiske avdelinger, sentre og institutter i Mother Rosalie Hill Hall på campus av University of San Diego. De nasjonalt akkrediterte, innovative og levende programmene som tilbys innen SOLES, ledes av et administrativt team, fakultet og deltakende rådgivende styrer for skolen og sentrene.

SOLES Forkortet Strategisk Plan 2016-2018

Mission

Misjonen til SOLES er å engasjere seg med studenter og samfunn for kontinuerlig å lære gjennom henvendelse og praksis som støtter sosial rettferdighet og effekter, meningsfull endring i vårt mangfoldige samfunn.

Visjon

Vi forme fremtiden ved å gi inkluderende utdanning som grunnlaget for sosial rettferdighet og midler for å styrke menneskelig verdighet og forbedre livskvaliteten.Kjerneverdier

Multikulturalisme og sosial rettferdighet: Vi tror på å utvikle ledere, lærere, rådgivere og terapeuter som vil talsmann for egenkapital og inkludering i de faglige innstillingene de tjener. Vi tror på å utfordre alle former for diskriminering, blant annet rase, klasse, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion, i vårt lokale, nasjonale og globale samfunn og i å jobbe som forandringsagenter for å undergrave undertrykkelse.

Excellence i undervisning: Vi er forpliktet til å utdanne oss til å utdanne våre studenter i våre utdannede og bachelorstudier. SOLES fakultet gir nyskapende og responsiv instruksjon, meningsfylt praktisk læring med muligheter for kritisk tenkning og høy kvalitet veiledning for alle våre studenter. Vi streber etter å oppgradere studenter som vil være eksemplariske representanter for SOLES og ledere i deres yrker.

Ta vare på hele personen: I tråd med USD Way-setningen, som et fellesskap, lover vi å respektere verdien og menneskets verdighet for hver og en person. Vi er forpliktet til å behandle alle med høflighet og medfølelse, slik at de føler seg verdsatt, omsorgsfull og respektert. Våre handlinger er grunnet i vår katolske tradisjon av sosial rettferdighet og kjærlighet til samfunnet vårt.

Samfunnsengasjement: Vi er forpliktet til å engasjere seg med fellesskapspartnere på lokalt, nasjonalt og globalt nivå for å bygge og opprettholde undervisning, stipend og tjenestemuligheter for våre fakultet, studenter og ansatte. Fellesskapets engasjement inkluderer å utøve vederlagsgivende partnerskap med samfunnsledere, lærde, lærere og tjenesteleverandører. Slike partnerskap er avgjørende for relevant og høy kvalitet praksisopplæring for våre studenter, anvendte forskningsmuligheter og oppfyllelse av vårt oppdrag å tjene.

Excellence in Scholarship: Vi er forpliktet til å bidra til kunnskapsgenerering i våre felt gjennom kreative og strenge stipend. Våre styrker er i anvendt forskning basert på, og bidrar til rådgivning og terapi, utdanning og ledelse. Vi søker også å være effektive oversettere av nye vitenskapelige utviklinger i praksis gjennom vårt stipend og undervisning.

Satsinger

  1. Utvid SOLES engasjement for multikulturalisme og sosial rettferdighet
  2. Styrke, utvikle og vokse faglige programmer i SOLES
  3. Øk SOLES 'engasjement med k-12 katolske, offentlige og charter / fellesskap-baserte skoler
  4. Forbedre SOLES 'internasjonale og lokale nærvær
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se MA » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

PhD I Lederstudier

Campus Heltidsstudier 5 - 7 år September 2018 USA San Diego

Som nasjonens første doktorgrad i lederskapsstudier er USD internasjonalt anerkjent som en institusjon av dynamisk innovasjon og vitenskapelig fortreffelighet. Kjent for vår nærtliggende student / fakultet engasjement og samarbeid, tilbyr vi en strenge, men praktisk studiekurs med grunnlag i rådende teori og en sosial endringsorientering. Programmet er utviklet for å gi den neste generasjonen forskere, lærde og praktikere mulighet til å gi betydelige bidrag til feltet lederskapsstudier og innsats for å møte de presserende behovene i verden som helhet. [+]

Doktorgrad i lederskapsstudier tilbyr spesialiseringer i:

Utdannelsesledelse for innovasjon og sosial rettferdighetHøyere utdanning lederskapLedelse for internasjonale skoleledereNonprofit og filantropisk ledelseOrganisatorisk ledelse og rådgivning

Programmet er utviklet for å gi den neste generasjonen forskere, lærde og praktikere mulighet til å gi betydelige bidrag til feltet lederskapsstudier og innsats for å møte de presserende behovene i verden som helhet.

Hva kan jeg gjøre med denne graden?

Fremtidsrettede studenter er lærere, administratorer, mellomstore og øverste ledere, nonprofit fagfolk, militært personell, rådgivere og ledere i en rekke andre faglige arenaer. Etter oppgradering kan de bli universitetsprofessorer eller jobbe som politiske analytikere, evaluatorer, konsulenter, ledere eller utdanningsadministratorer.... [-]


Videoer

University of San Diego Tour

SOLES Student Testimonial

SOLES Director of Admissions and Outreach

Kontakt

School of Leadership and Education Sciences

Adresse, linje 1 University of San Diego School of Leadership and Education Sciences Mother Rosalie Hill Hall 5998 Alcala Park
92110-2492 San Diego, California, USA
Telefon false