The University of Tennessee Space Institute (UTSI)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The University of Tennessee Space Institute (UTSI) er en utdannelses- og forskningsinstitusjon som ligger i Midt-Tennessee ved siden av theU. S. Air Force Arnold Engineering Development Center. University of Tennessee Space Institute er en del av University of Tennessee og har blitt en internasjonalt anerkjent institusjon for doktorgradstudier og forskning innen ingeniørfag, fysikk, matematikk og luftfartssystemer og har gitt bemerkelsesverdige bidrag på det lokale, statlige, nasjonale og globale nivåer.

Etter oppdraget støtter University of Tennessee Space Institute Arnold Engineering Development Center (AEDC) i å opprettholde ”state of the art” kompetanse i både tekniske og ledelsesmessige ranger. Fakultetet og studentene har jobbet med en rekke forsknings- og teknologiutviklingsprosjekter med AEDC-personell.

Over 2000 doktorgrader - inkludert mer enn 250 doktorgrader - har blitt tildelt gjennom University of Tennessee Space Institute, mange av dem til Tennesseans. I årevis har universitetet tjent Tennessee-industrien ved å tilby et masterprogram i naturvitenskap (MS) i Engineering Management (Industrial Engineering) på industrielle steder. Vi har mange fremstående alumner, hvorav flere har oppnådd nasjonal berømmelse som astronauter, bedriftspresidenter, sjefforskere, ingeniørledere, anerkjente forskere og forskere. Mange av våre alumner har høye stillinger innen industri, myndigheter og universiteter i USA og andre land.

University of Tennessee, Knoxville er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC). Studenter som oppnår kandidatgrader og sertifikater i disipliner som tilbys av University of Tennessee Space Institute, er kandidater fra University of Tennessee, Knoxville, som er akkreditert av SACSCOC og er autorisert til å tildele kandidatgrad, mastergrad og doktorgrad.

Steder

Tullahoma

Address
411 B. H. Goethert Parkway • Tullahoma, TN 37388
37388 Tullahoma, Tennessee, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: