University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den School of Nursing and Health Professions følger University of San Francisco oppgave å gi en liberal arts utdanning forankret i jesuittenes tradisjon for mangfold, rettferdighet og globale perspektiver.

I å støtte dette oppdraget, studenter i School of Nursing og helsefag yrker er en del av en av de mest spennende og varierte byer for progressiv helsevesenet levering i nasjonen. Nyutdannede tjene som kunnskapsrike, innovative og erfarne utøvere i helsevesenet.

Visjon

The School of Nursing & Health Professions ved University of San Francisco fremskritt oppdrag av universitetet ved å forberede helsepersonell til å ta opp helsedeterminanter, fremme politikk og advocacy og gi et moralsk kompass for å forvandle helsetjenester for å ytterligere egenkapital og positivt innflytelse kvalitet, levering og tilgang.

Mission

Oppgaven til School of Nursing & Health Professions (SONHP) er å fremme pleie- og helse yrker utdanning innenfor rammen av jesuittenes tradisjon. Skolen bruker dynamiske og innovative tilnærminger i lavere og høyere utdanning for å forberede fagfolk for nåværende og fremtidige praksis domener. Målet er å effektivt knytte klasserom, kliniske og felt opplevelser med forventninger til kompetanse, medfølelse og rettferdighet i helsevesenet, vern og fremme innenfor rammen av de høyeste faglige standarder.

Verdier

Sammenfallende med kjerneverdiene universitetet, verdiene av School of Nursing and Health Professions er å: Skape og opprettholde et miljø som fremmer god helse yrker faglige arbeidet basert på: gjensidig respekt, åpenhet, samarbeid, profesjonalitet, kreativitet , mangfold, kultursensitivitet og åndelighet.

Demonstrere personlige verdier av: integritet, faglig dyktighet, respekt for seg selv og andre, medfølelse og omsorg, personlig vekst, ansvar og ansvarlighet, profesjonalitet, en lidenskap for rettferdighet, og personlig helse og velvære.

Positiv innflytelse på sykepleiepraksis og helsemiljøer ved å fremme: helse og velvære, holistisk, pasientsentrert omsorg, pasient advocacy, en ånd forespørsel og evidensbasert praksis, sikkerhet og kvalitetsforbedring, kostnadseffektiv omsorg, nye teknologier balansert med en humanistisk tilnærming, faglig og etisk beslutningstaking, økt tilgang til omsorg, spesielt for sårbare befolkningsgrupper, en effektiv offentlig helse infrastruktur, og, livslang læring.

Misjonen, visjon og verdier av School of Nursing & Health Professions er inkludert i graduate og undergraduate student håndbøker. I tillegg er de innlemmet i graduate og undergraduate læreplaner og er integrerte komponenter av studentevalueringsprosessen. Studenter gjennomføre oppdraget, visjon og verdier av School of Nursing and Health Professions i deres end-of-program evalueringer, emneevaluering for praksiserfaringer, selvfølgelig testing, og end-of-retters kompetanse og resultater.

Clinical Psychology PsyD fra USF SONHP på Vimeo.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Master » Se MSc - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Doktorgrader Doktor I Psykologi I Klinisk Psykologi (PsyD)

Campus Heltidsstudier 5 år September 2018 USA San Francisco

Ved Universitetet i San Francisco, er PsyD elevene opplært til å oversette tanke til handling, gjennom praksisrettet opplæring som vektlegger det mentale, følelsesmessige og fysiske helsebehov dekkede lokalsamfunn. [+]

Ved Universitetet i San Francisco, er PsyD elevene opplært til å oversette tanke til handling, gjennom praksisrettet opplæring som vektlegger det mentale, følelsesmessige og fysiske helsebehov dekkede lokalsamfunn.

Clinical Psychology PsyD fra USF SONHP på Vimeo.

Understreker klinisk praksis, forbereder USF er PsyD program doktorgradsstudenter til å arbeide som helsevesenet psykologer i en rekke av samfunnet helse innstillinger. Nyutdannede vil bli dyktigere i de empiriske og teoretiske fundamentet for integrerte, atferds helse intervensjoner mens følsomme for kontekstuelle, kulturelle, åndelige og sosioøkonomiske miljøer av individer og samfunn. Lisensstatusen og akkreditering USF PsyD Programmet er akkreditert av Western Association of skoler og høyskoler (WASC) og har assosiert medlem status i National Council of Schools og programmer for Professional Psychology (NCSPP). Nyutdannede av PsyD programmet på USF er kvalifisert for lisensstatusen i California (og andre stater) som psykologer. Program Detaljer USF PsyD Programmets mål er å tilby en streng studium basert på Jesuit verdier som vektlegger klinisk og vitenskapelig arbeid med dekkede populasjoner og fokuserer på trening kulturelt responsiv helsetjenestens psykologer til å jobbe i yrkesmessige, integrerte atferds helse innstillinger. PROGRAM FUNKSJONER OG LEVERING Programmet består av fire år med akademiske studier, inkludert tre års practica (1500-2000 timer), en profesjonell prosjekt, og en femte året internship (1500-2000 timer brukes mot lisens), vanligvis gjennomført ved en annen institusjon. Nivået av kompleksitet og antall timer med practica øker hvert år. Hver practicum plassering skjer i samfunnet og inkluderer en kurs på campus. Entre er i høst bare, med helårs studie i løpet av høsten, våren... [-]

Videoer

Master of Public Health Informational Webinar March 3, 2016

Clinical Psychology PsyD

San Francisco Advantage

Kontakt

University of San Francisco

Adresse, linje 1 920 Mason Street San Francisco, CA 94129
San Francisco, California, USA
HJemmeside http://www.usfca.edu/
Telefon +1 415-422-5555