Les den offisielle beskrivelsen

Det var TS Eliot som spurte:

 • Hvor er informasjonen i dataene?
 • Hvor er kunnskapen i informasjonen?
 • Hvor er visdommen i kunnskapen?

Verden er oversvømmet med data, informasjon og kunnskap. Dette er utførelsen av konvensjonelle skoler og universiteter. Men det som trengs mer kritisk enn noen gang, er transformasjons læringsprosesser som gir studentene mulighet til å engasjere seg i personlig forvandling og å navigere gjennom disse farlige tider med visdom. wisdom For å gjøre dette må utdanning være holografisk. Studentene krever opplæringsopplevelser som er helt nedsenkende og flersensitive, særlig i en tid da økonomiske og politiske forhold gjør det stadig vanskeligere for folk å reise lange avstander til tradisjonelle universiteter og personopplæring. Samtidig gjør utviklingen i web- og telefonteknologi, kombinert med nettsamfunnsteknologi, læring og virtuelt samfunnsbygning på måter som ikke er mulige før. Det er her hvor Ubiquity's Wisdom School begynner å skille seg ut.

Full Spektrum Transformational Learning

The Wisdom School er dedikert til å gi det vi kaller fullspektret transformasjonslæring . Denne tilnærmingen animerer den flersensitive studenten ved å kombinere det beste av nettbasert utdanning, blandet med den nyeste sosiale nettverksteknologien, og infunderes med personlige intellektuelle, kreative og rituelle møter. Hele kontinuumet er utformet både for å katalysere personlig transformasjon og næring motstandsdyktig samfunn. Det er transformerende fordi målet er å katalysere personlig og profesjonell vekst og utvikling. Det er fullt spekter fordi det tilbyr en rekke nye online / i-person læring moduler designet for å være Pathways av deltakelse som er både fullstendig nedsenkende og flerdimensjonale. Denne tilnærmingen bygger opp elastiske samfunn fordi det dyrker kapasitet for samarbeid og sammenheng. Kjernen i denne læringsformen er etableringen av læringsportaler som utholdes over tid, og skaper fellesskap som et mål som ligner det å lære seg selv. Læring og fellesskapsbygging blir to sider av samme mynte: Læring som samfunn og samfunnsbygning som læring - i virkeligheten er både virkemidlene og slutten av hva The Wisdom School tilbyr som den fullstendige transformasjonsopplevelsen.

Visdom som livsstil

I hjertet av The Wisdom School er jakten på alt = "visdom. Hvis du tenker på hvordan du vet hva du vet, kommer det mest sannsynlig at to epistemologies kommer i tankene. En er basert på åpenbaret sannhet, grunnlaget for de Abrahams-religioner. Moses som mottar Torah, eller Kristus som er korsfestet og oppstandet, eller Mohammed reciterer Koranen, er sannheten i vestlige religiøse termer noe som til slutt kommer fra Gud og skal tro og adlydes. Den andre måten å vite er den vitenskapelige metoden basert på aggregering av data, test av hypoteser og utvikle stadig mer nøyaktige teorier. Vitenskap er veien for rasjonalitet og intellektuell logikk som søker sikkerheten til verifiserbar kunnskap. De gamle grekerne tilbød en tredje måte å vite. Sokrates æret guddommelig åpenbaring og vitenskapelig etterforskning, men han trodde at den største forpliktelsen for å orientere sitt liv er utforskningen av ultimate spørsmål. For den sokratiske søken, den mest dype måte å kresne ultimate verities er gjennom sannheten forfulgt, ikke sanning avslørt eller kunnskap aggregert. Religioner søker svar og er dermed basert på dogmatisk tro. Vitenskapen søker kunnskap og er dermed basert på sertifiserbare fakta. Forfølgelsen av alt = "visdom er å leve i spørsmålene og dermed være åpen for personlig forandring. The Wisdom School engasjerer seg med alle disse måtene å vite i sin jakten på sannhet. Dette betyr at alt =" visdom er mer en måte å livet enn et tørt intellektuelt foretak. Forfølgelsen av alt = "visdom fører til en stadig dypere alchemisk metamorfose av psyke, hjerte, sinn, kropp og sjel. The Wisdom School er fast forankret i denne sokratiske tradisjonen. Forståelsen av sannhet forfølges er hjørnesteinen og grunnlaget for alt vi står for og ligger i hjertet av alle våre programmer, kurs og arrangementer. "Sannheten blinker gradvis, ellers ville verden være blind." -Emily Dickinson phd wisdom studies

Er The Wisdom School riktig egnet for meg?

Ubiquity's Wisdom School er en grunnskole for modne fagfolk som ønsker å sette seg inn i en større sammenheng med å leve og lære. Våre programmer hjelper deg å gå utover grensene for konvensjonell forståelse og oppførsel og inn i et mer autentisk liv. The Wisdom School gir en unik mulighet til å utdype din åndelige vekst og personlig utvikling innenfor rammen av akademisk studie . Hvor ellers kan du gå til både å engasjere seg i dyp åndelig og personlig forvandling og tjene en høyere grad samtidig? Hvis noen av de følgende setningene er sanne for deg, kan The Wisdom School bare være det du leter etter:

 • Du har hatt en vellykket karriere, men føler at det ikke er nok for et meningsfylt liv.
 • Du er moden og er allerede på en åndelig vei, men søker mer streng og grundig læring.
 • Du søker en akademisk integrert tilnærming til personlig og profesjonell transformasjon.
 • Du bryr deg om det store bildet og ønsker å utforske muligheter for endring på et dypere nivå.
 • Du er forpliktet til livslang læring i dialog med andre søkere - som en prosess, ikke et sluttpunkt.
 • Du har gaver til å dele som verden vil lettere akseptere hvis du er legitimert.
 • Du ønsker å integrere indre og ytre aspekter av ditt vesen.

Ubiquity's Wisdom School tilbyr deg muligheten til å:

 • Lead et mer autentisk, meningsfylt liv.
 • Gjenopprett deg selv.
 • Gjør krav på din makt.
 • Oppdag din egenverdighet.
 • Vær en del av et nærende, støttende samfunn.

Hvordan er The Wisdom School forskjellig fra andre akademiske skoler?

Hvis du tenker på din tidligere erfaring i de fleste konvensjonelle skoler, var du sannsynligvis utdannet til å huske informasjon og uttrykke deg analytisk i tester og semesteroppgaver. Fra vårt synspunkt er dette viktig, men ikke tilstrekkelig for sann læring. Den konvensjonelle og nesten eksklusive vekten på intellektuell rigor er bare en ende av kontinuumet som utgjør reell utdanning. Sann læring trenger også en indre dimensjon. Det krever så mye vekt på kropp, hjerte og sjel som på sinnet. Det latinske ordet pedare betyr "tegning" og ble opprinnelig brukt til utdanning av god grunn. Å tegne det som er inne er kjernen i sann læring. Det er hva visdomskolen søker å katalysere. Vi oppfordrer våre studenter til å velge selv de kursene som mest forbedrer sine personlige ferdigheter, samt faglig utvikling. Vi har konsekvent funnet ut at de beste etterklassepapirene er de som legger vekt på forholdet mellom det du lærer i løpet av kurset og hvordan dette påvirker din personlige vekst. Bare hvis det er sjelvekst, er det bare om det er så mye strenghet som involverer personlig fornyelse som det er rundt intellektets nøyaktighet, og lærer transformasjons. Denne vekten på et integrert forhold mellom læring og personlig utvikling er det som gjør oss til en visdomskole. Det er derfor vi sporer vår slægt tilbake til antikkens visdomskoler, som, som vår visdomskole, var motivert av å styrke sjelens reise mot sitt fulle uttrykk for menneskelig potensial. Platon, hvis akademi var det opprinnelige universitetet, sa at all sann læring var en husk, en prosess som førte til «utvidelsen av sjelen».

For oss er visdom en pågående prosess med å gå utover grensene for konvensjonell tenkning for å omfavne en mer omfattende bevissthet om mulig. Det er ikke noe som kan fås en gang for alle. Det er en stadig dypere utforskning av stadig større grad av integrasjon mellom indre og ytre dimensjoner av ens liv. Til syvende og sist er jakten på visdom grunnlagt i villigheten til å leve i våre spørsmål . Det er en evig forespørsel om mysteriet som undergir alt liv. Historien har nådd et kritisk tidspunkt når både kriser og muligheter florerer. Alle av oss trenger å være involvert i å forestille oss våre personlige liv, samfunnets samfunn og trivsel på planeten. Helt bokstavelig talt er fremtiden opp til oss, og bare en ny visdomskultur, bestående av høyt integrerte mennesker, vil se oss gjennom. Hvordan du personlig utvikler, hvilke gaver du bringer inn i verden, og hvor effektivt du tar med disse gaver til samfunnet ditt, er alle kritiske for hvordan vår fremtid skal utfolde seg. Hvis du vet at du er her for å bidra til å frembringe det nye, tiltrukket av å dyrke dine gaver innen en læringssamfunnsinnstilling, motivert av et spørsmålslært liv og en utforskning av mysterium, så kan The Wisdom School være akkurat den rette passformen for deg. wisdom school

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Ubiquity University

DMin-graden er en av de profesjonelle doktorgradene. Som en doktor i medisin, en jd (doktorgradsspørsmål), edd (doktor for utdanning) eller dba (doktor for næringslivet) ... [+]

DMin i engasjert visdom

Vårt DMin-program er åpent for et spekter av disipliner og interesser. Det tar sikte på å løse en rekke problemer på nesten alle områder av menneskelig og økologisk bekymring. Vårt doktorgradsprogram er dedikert til å hjelpe deg med å forme og samarbeide med en ny global sivilisasjon, slik at menneskelige arter kan lære å fungere som ansvarlige og respektfulle forvaltere av vårt større planetariske økosystem.

På hvert nivå i doktorgradsarbeidet støttes du av veiledere og veiledere. Du vil bli pålagt å ta visse kjernekurs og vil ha frihet til å utforme resten av programmet i samråd med mentorer og dekan for studier.

Studentene kan velge kurs fra enten Ubiquity eller utenfor Ubiquity. Dette betyr at hvis det er et kurs du må ta som tilbys gjennom en annen institusjon, er du fri til å gjøre det. Ubiquitys personlige kurs er også tilgjengelig for doktorgradskredit.... [-]

USA USA Online
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Ubiquity University

Vår Ph.D. Grad er den strengeste graden vi tilbyr, og krever ferdigstillelse av 24 semesterpoeng pluss 36 studiepoeng oppnådd for doktorgradsavhandling og et formelt fors ... [+]

Global PhD

Vår globale PhD-program er åpen for et spekter av disipliner og interesser. Det tar sikte på å løse en rekke problemer på nesten alle områder av menneskelig og økologisk bekymring. Vårt doktorgradsprogram er dedikert til å hjelpe deg med å forme og samarbeide med en ny global sivilisasjon, slik at menneskelige arter kan lære å fungere som ansvarlige og respektfulle forvaltere av vårt større planetariske økosystem.

På hvert nivå i doktorgradsarbeidet støttes du av veiledere og veiledere. Du vil bli pålagt å ta visse kjernekurs og vil ha frihet til å utforme resten av programmet i samråd med mentorer og dekan for studier.

Studentene kan velge kurs fra enten Ubiquity eller utenfor Ubiquity. Dette betyr at hvis det er et kurs du må ta som tilbys gjennom en annen institusjon, er du fri til å gjøre det. Ubiquitys personlige kurs er også tilgjengelig for doktorgradskredit.... [-]

USA USA Online
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Location address
USA Online, US
Social Media