The Wisdom School at Ubiquity University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det var TS Eliot som spurte:

 • Hvor er informasjon i dataene?
 • Hvor er kunnskapen i informasjonen?
 • Hvor er visdom i kunnskapen?

Verden er full av data, informasjon og kunnskap. Dette er rammen for vanlige skoler og universiteter. Men det som er nødvendig mer kritisk enn noen gang er transformativ læringsprosesser som mulig for folk å engasjere seg i personlig transformasjon og utfordri navigere gjennom disse vanskelige tider med visdom.

visdom

For å gjøre dette, må opplæringen være holografisk. Folk krever pedagogiske erfaringer som er fullt oppslukende og multisensorisk, spesielt i en tid da den økonomiske og politiske forhold gjør det stadig mer utfordrende for folk å reise lange avstander for å tradisjonelle universiteter og in-person kurs. Samtidig har utviklingen i web og telefon-teknologi, kombinert med sosiale nettverk teknologi, muliggjøre læring og virtuelle samfunnet bygningen på måter som ikke er mulig før. Det er der særpreg Visdoms School of Graduate Studies begynner.

De gamle grekerne tilbudt en tredje måte å vite. Sokrates hedret guddommelig åpenbaring og vitenskapelig undersøkelse, men han mente at det største engasjementet rundt for å orientere ens liv er utforskningen av endelige spørsmål. For den sokratiske søken, er den mest dyptgripende måte kresne ultimate sannheter gjennom sannhet forfulgt ikke sannheten avslørt eller kunnskap samlet.

Religioner søker svar og er derfor basert på dogmatisk tro. Vitenskap søker kunnskap og bygger således på sertifiserbar fakta.

Jakten på visdom er å leve i spørsmålene og dermed å være åpen for personlig transformation.The Wisdom skolen engasjerer seg med alle disse måtene å kjenne i sin streben etter sannhet.

Dette betyr at visdom er mer en livsstil enn en tørr intellektuell virksomhet. Jakten på visdom fører til en stadig dypere alkymistiske metamorfose av psyke, hjerte, sinn, kropp og sjel. The Wisdom School er godt forankret i denne sokratiske tradisjonen. Oppfatningen av sannhet forfulgt er hjørnesteinen og grunnlaget for alt vi står for, og ligger i hjertet av alle våre programmer, kurs og arrangementer.

"Sannheten blender gradvis, ellers ville verden bli blind." -Emily Dickinson

phd visdoms studier

Er The Wisdom School of Graduate Studies riktig passform for meg?

Visdom School er en student for modne fagfolk som ønsker å plassere seg selv i en større sammenheng av levende og læring. Våre programmer hjelpe deg til å gå utover grensene for konvensjonelle forståelse og atferd og inn i et mer autentisk liv.

Wisdom skole gir en unik mulighet til å utdype din åndelige vekst og personlig utvikling innenfor rammen av akademiske grader. Hvor ellers kan du gå hvor du kan engasjere seg i dyp åndelig og personlig transformasjon og få utdannet grader på samme tid?

Hvis noen av de følgende påstandene ring sant for deg, kan det hende at Wisdom skolen bare være det du leter etter:

 • Du har hatt en vellykket karriere, men føler at det er ikke nok for et meningsfylt liv.
 • Du er modne og er allerede på en åndelig vei, men søker mer grundig og dyptgående læring.
 • Du søker en faglig integrert tilnærming til personlig og faglig transformasjon.
 • Du bryr deg om det store bildet og ønsker å utforske mulighetene for endring på et dypere nivå.
 • Du er forpliktet til livslang læring i dialog med andre søkere-en prosess, ikke en slutt-punkt.
 • Du har gaver å dele at verden vil lettere godta hvis du er akkreditert.
 • Du ønsker å integrere de indre og ytre aspekter av ditt vesen.

Wisdom School tilbyr deg muligheten til å:

 • Føre en mer autentisk, meningsfylt liv.
 • Gjenoppfinne deg selv.
 • Krev din makt.
 • Oppdag din egenverd.
 • Bli en del av en omsorgsfull, støttende fellesskap.

Hvordan Wisdom skole skiller seg fra andre forskerskoler?

Hvis du tenker om din tidligere erfaring i de fleste konvensjonelle skoler, ble du trolig utdannet til å lagre informasjon og uttrykke deg analytisk i tester og semesteroppgaver.

Fra vårt synspunkt, dette er viktig, men ikke tilstrekkelig for lærerik. Den konvensjonelle og praktisk talt eksklusiv vekt på intellektuell stringens er bare den ene ende av kontinuum som utgjør virkelige utdannelse.

Læringsbehov også en indre dimensjon. Det er behov for så mye vekt på kroppen, hjerte og sjel som på sinnet. Det latinske ordet Educare betyr "å trekke frem" og ble opprinnelig brukt til utdanning med god grunn. Tegning ut hva som er innenfor er kjernen i den sanne lære. Det er hva Wisdom School søker å katalysere.

Vi oppfordrer våre studenter til å velge selv de kursene som de forbedre sine personlige, samt faglig utvikling. konsekvent funnet at de beste post-klasse papirer er de som legger vekt på forholdet mellom det du lærer i timene, og hvordan dette påvirker din personlige vekst. Bare hvis det er soul vekst, bare hvis det er så mye rigor med personskade fornyelse som det er rundt nøyaktighet av intellektet, er læring transformativ.

Denne vektleggingen av en integrert forholdet mellom læring og personlig utvikling er det som gjør oss til en visdom skole. Det er derfor vi spore vår avstamning tilbake til visdoms skoler i antikken, som i likhet med Wisdom School of Graduate Studies, ble motivert av å styrke sjelens reise mot sitt fulle uttrykk for menneskelig potensial. Platon, som Academy var den opprinnelige universitetet, sier at all sann læring var en huske, en prosess som førte til "utvidelse av sjelen." For oss er visdom en pågående prosess for venturing utover grensene for konvensjonell tenkning å omfavne en mer omfattende bevissthet om mulig. Det er ikke noe som kan oppnås en gang for alle. Det er en stadig dypere utforskning av stadig større grad av integrasjon mellom den indre og ytre dimensjoner av ens liv. Til syvende og sist, er jakten på visdom jordet i viljen til å leve i våre spørsmål. Det er en evig gransking av mysteriet som undergirds alt liv.

Historien har nådd et kritisk veiskille når begge kriser og muligheter florerer. Alle av oss trenger å være involvert i re-forestille våre personlige liv, som i vårt samfunn, og trivsel av planeten.

Bokstavelig talt, er fremtiden opp til oss, og bare en ny visdom kultur, som består av høyt integrerte mennesker vil se oss gjennom. Hvordan du personlig utvikle, hvilke gaver du bringe inn i verden, og hvor effektivt du bringe disse gavene til fellesskapet, er alle kritiske til hvordan vår fremtid vil utfolde seg.

Hvis du vet at du er her for å bidra til å bringe frem den nye, trukket til å dyrke dine gaver i et læringsfellesskap setting, motivert av et spørsmål førte liv og utforskning av mystikk, så Wisdom Universitetet kan være akkurat riktig passform for deg.

visdom skole

læringsløp

Wisdom Graduate School hele spekteret transformativ læring tilbyr en rekke forskjellige baner som du kan legge ut på din bestemt studium eller forespørsel. De er utformet som trasé for deltakelse, inkludert: arkivmateriale, videoklipp, eksperimenter i felles stue, virtuelle seminarer, samfunnet samtaler, og-i kjernen av våre graduate school-in-person seminarer og pilegrimer. Følgende er flere av domener av studiet du kan oppleve gjennom disse ulike modaliteter.

 • VISDOM STUDIER
 • EARTH visdom og primordial MIND
 • HELLIG LEDERSKAP: The Wisdom Factor
 • UTFORSKE EDGE
 • VANDRING
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se PhD » Se MA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Doktor i departementet (DMin) i engasjert visdom

Campus Heltidsstudier September 2019 USA USA Online

DMin-programmet inneholder 40 semesterpoeng pluss en avhandling som skal fullføres innen fem år fra studiestart. Extensions for en rekke personlige, familie og profesjonelle grunner er tillatt. Vi er oppmerksomme på at alle våre studenter er fagfolk med mange forpliktelser og ansvar, og vi er forberedt på å jobbe sammen med hver student for å sikre at det er nok tid til å fullføre studiet og avhandlingen. [+]

Opptakskrav

Studentene må ha en mastergrad eller tilsvarende. En ekvivalens består av dokumentert trening utover en bachelorgrad som er ekvivalent i timer og krav til en mastergrad.

En fullført Ubiquity University Admissions søknad må bli arkivert med Office of Admissions.

Studentene oppfordres til å tilhøre et akademisk forskningsbibliotek i det området de bor i.Gradskrav

DMin-programmet inneholder 40 semesterpoeng pluss en avhandling som skal fullføres innen fem år fra studiestart. Extensions for en rekke personlige, familie og profesjonelle grunner er tillatt. Vi er oppmerksomme på at alle våre studenter er fagfolk med mange forpliktelser og ansvar, og vi er forberedt på å jobbe sammen med hver student for å sikre at det er nok tid til å fullføre studiet og avhandlingen. Søknad om videreføring må sendes til dekan for doktorgradsstudier når en student krever ekstra tid i løpet av fem år.... [-]


Phd i visdom studier

Campus Heltidsstudier September 2019 USA USA Online

Vår Ph.D. Degree er den strengeste grad vi tilbyr, krever fullføring av 48 semester studiepoeng og en formell disputas i en muntlig eksamen ved avslutningen av avhandlingen prosessen. [+]

Vår Ph.D. Grad er den strengeste grad vi tilbyr, krever fullføring av 48 semester studiepoeng og en formell disputas i en muntlig eksamen ved avslutningen av avhandlingen prosessen.

Den Ph.D. Graden er vanligvis betraktet som et forskningsprosjekt grad, og er vanligvis søkt av de som ønsker å nå det høyeste nivå av vitenskapelig forskning i et bestemt område av interesse. Det krever en omfattende litteraturgjennomgang og avhandlingen skal være et originalt bidrag til feltet av henvendelsen. På Wisdom School of Graduate StudiesVi understreker også behovet for både hode og hjerte i lik grad i alle våre grader, inkludert Ph.D. Dette er et viktig poeng fordi hodet-hjerte kontinuum er en sentral del i vår tilnærming til læring og inngår i alle våre programmer. Alle våre intensiv, som alle våre studieprogrammer, utfordre studenten til å balansere hode, hjerte, kropp og sjel. Den Ph.D. er ikke et unntak fra dette, men dens sjef eksemplifisering.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
USA Online, US