The International University of Bio-Regenerative Sciences (IUBRS)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

IUBRS - Utnytte ens potensiale gjennom overlegen utdanning og verdidannelse.

IUBRS, International University of Bio-Regenerative Sciences, definerer Bio-Regenerative Sciences som en gren av biologi som har et stort potensial innen rendering av løsninger for å forbedre den generelle helse for menneskeheten. Den all-inclusive natur biologien som vitenskap trenger mer anerkjennelse for sin gren vitenskap; Medisin. Som de fleste av oss vet at gamle helbredelsesvitenskaper som de gamle indiske legemetoder, gamle egyptiske legemetoder eller gamle greske legemetoder for å nevne noen få, har alle bidratt til den konvensjonelle medisinen som vi kjenner, anerkjenner og stoler på som allmenn allopati. eller vestlig medisin. Denne medisinen har i mange år tjent oss med å håndtere symptomatisk behandling ved siden av forebyggende medisin også.

Fakultetet til IUBRS gikk et skritt videre for å adressere behovet for en institusjon med høyere læring for å gi en plattform for å gi opphav til et nisjeområde som Bio-Regenerative Sciences for å anskaffe en aveny som konvensjonell og mainstream utdanningsinstitusjon ellers ikke ville eller utforsk senere å diskutere, utfordre og konstruktivt konstruere kunnskapsorganet rundt Bio-Regenerative Sciences. Takk til investor-grunnleggerne som har overlatt denne veien til fakultetet å levere denne plattformen til medkandidater, dvs. studenter ved IUBRS, for å utforske Bio-Regenerative Sciences ved å overholde rammeverket Kompetansebasert utdanning (CBE) for å evaluere realistiske målbare resultater til studentenes mål sammen med IUBRSs BRS utviklingsmål.

Denne plattformen ble skapt for å gi elevene en kompetansebasert utdanningserfaring for å oppnå det institusjonelle og personlige målet som følger:

  • Å gi en plattform for Bio-Regenerative Sciences til å tilegne seg en ramme som gjør det mulig for elever å utforske en selvstyrt visjon når det gjelder å styre kunnskapsinnhenting innen feltet Regenerative Medicine.
  • For å gjøre det mulig for elever å samutvikle sin kompetanse innenfor de målbare grensene for vitenskapene for å tenke et kunnskapsorgan i sitt nisjeområde innen Bio-Regenerative Sciences.
  • For å tillate omfattende dialog å gnist og vokse mellom fakultet, stipendiater og kandidater i retning av å konstruere innholdet i Bio-Regenerative Sciences og disiplinene som et produkt av samhandling og vitenskapelig forsterkning.

Bio-regenerativ vitenskap

Bio-Regenerative Science (BRS) er en tverrfaglig gren (felt) av biologisk vitenskap, som forsker og dialoger anvendelsen av stoffer av naturlig opprinnelse, naturlige forekomststoffer og produkter fra bioteknologisk produksjon, og målretter skadede celler, reparerer og / eller erstatter skadet vev og organer, så vel som, som virker via forstyrrelser og stimulering av biologiske prosesser på cellenivå, noe som resulterer i biologisk alder reversering, en reversering av patologiske mekanismer som ligger til grunn for degenerering og aktivering av reparasjons Pathways .

Steder

New Castle

Address
3411, Silverside Road,
Tatnall Building #104 Street

19810 New Castle, Delaware, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: