The Fletcher School of Law and Diplomacy at Tufts University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

GCH, kb

Fletcher skoleFor mer enn 80 år, har vi forsøkt å "kjenne verden." Vår jobb er å forberede våre kandidater til å være utøvere i alle dimensjoner av internasjonale relasjoner: Økonomi, finans, diplomatisk historie, politikk, kultur, sikkerhet og mange andre disipliner. Utfordringene vi står overfor i denne turbulente 21. århundre bokstavelig talt overskride grenser - vi må være klar til å koble i alle betydninger av ordet.

gjo-

Vi søke å bygge partnerskap mellom nasjoner, offentlige etater og offentlig / privat sektor for å være klar til å forme internasjonale spørsmål og hendelser. Vårt omfattende nettverk av akademikere i dag fungerer i hvert sted i det globale miljøet - stats- og regjerings, politiske ledere i makt og opposisjon, dommere, diplomater, senior militære offiserer, bedriftens ledere på alle nivåer, internasjonale bankfolk, og utviklings tjenestemenn. Fletcher skole ikke bare "vet verden", men er en del av å forme den gjennom det globale arbeidet for våre kandidater.

cxthVåre læreplanen representerer dype forbindelser og partnerskap i den akademiske og internasjonale verden. Våre studenter kan bygge sin ekspertise med to grader ved ledende institusjoner i jus, økonomi, medisin, urban politikk, ernæring, engineering og andre disipliner over hele verden. Med flere studieprogrammene som du skal velge, kan våre studenter bokstavelig talt forme ikke bare deres faglig forberedelse, men også de feltene der de til slutt vil innskrive. fhiò

Vi tilbyr et ypperlige fakultet balansert mellom faglig dyktighet og virkelige verden erfaring, Samt Master of Arts i lov og diplomati, Master of International Business, Master of Laws i International Law og den kraftige avstand Global Master of Arts Program. Vår ett år Master of Arts program designet for mid-karriere eller senior nivå fagfolk tiltrekker ekstraordinære utøvere; og våre høyt ansett PhD programmet representerer en topp internasjonale forbindelser grad kjent over hele verden.

Hvis du hungrer etter å "kjenne verden," kom bli med oss ​​og bidra til å forme den internasjonale scene til det bedre i årene og tiårene som kommer. Vi venter på deg ... på Fletcher skole.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se MA » Se LLM » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Doktor I Filosofi (PhD) -programmet I Internasjonale Relasjoner

Campus Heltidsstudier Deltid 5 år September 2018 USA Medford + 1 fler

The Doctor of Philosophy (PhD) Program i International Relations har et komparativt fortrinn i å trene forskere til å engasjere seg i cutting-edge, problem-drevet, tverrfaglig forskning i internasjonal politikk og statsvitenskap. Vår doktorgradsarbeid bidrar ikke bare til akademisk litteratur, men også for å løse presserende politiske problemer. [+]

The Doctor of Philosophy (PhD) Program i International Relations har et komparativt fortrinn i å trene forskere til å engasjere seg i cutting-edge, problem-drevet, tverrfaglig forskning i internasjonal politikk og statsvitenskap. Vår doktorgradsarbeid bidrar ikke bare til akademisk litteratur, men også for å løse presserende politiske problemer. Studenter engasjere seg i betydelig feltarbeid jordet i strenge metoder og støttes av en omfattende teoretisk rammeverk, hjelper Fletcher doktorgradskandidater produsere forskning som bidrar til både teori og praksis.

Med rundt sytti studentene engasjert i kurs eller forskning, er PhD-programmet en integrert og levende komponent av The Fletcher School. Etter å ha fullført sine grader, våre kandidater går videre til høyt nivå karrierer i akademia, forskning, non-profit organisasjoner, myndigheter og privat sektor.... [-]


Videoer

A 360 View of a Fletcher Education

Why Fletcher: Lulu Cheng Meservey (F13)

Why Fletcher: Kaddu Sebunya (F02), President of the African Wildlife Foundation