Les den offisielle beskrivelsen

OM

South Carolina State University har opprettholdt en arv av kvalitet i utdanning. Vi har vært hjem til generasjoner av forskere og ledere i næringslivet, militærtjeneste, regjeringen, friidrett, utdanning, medisin, naturvitenskap, ingeniørfag teknologi og mer. Ligger i Orangeburg, SC, ble SC State grunnlagt som et land stipend høyskole med et oppdrag om å tilby utdanning og service til innbyggerne i staten. I sitt første århundre, SC State var en leder i utdanning og fortsetter å lede vei inn i neste århundre.

History of SC State University

Grunnlagt i 1896 som statens eneste offentlig college for svart ungdom, har South Carolina State University spilte en sentral rolle i utdanning av afrikansk-amerikanere i stat og nasjon. Som et land-grant institusjon, kjempet det å gi landbruket og mekanisk opplæring til generasjoner av svarte ungdommer. Gjennom sin forlengelse program, sendte det gård og hjem demonstrasjons midler i landlige fylker for å gi kunnskap og informasjon til fattige svart gården familier.

Universitetet har utdannet score til lærere for de offentlige skolene. Det ga opplæring i fag, litteratur og historie. Støtte fra Rosenwald Fondet og General Education Board hjalp institusjonen overleve depresjonen. Etter andre verdenskrig, staten parlament opprettet en graduate program og en lov skolen på South Carolina State University for å hindre svarte studenter fra å melde deg på University of South Carolina graduate og juridisk utdanningsprogrammer. Lovgiver også dramatisk økte midler ved høgskolen i et forsøk på å gjøre "separat men like» en realitet i høyere utdanning i Sør-Carolina. I løpet av 1950 og 1960 hundrevis av SC STATE studenter deltok i lokale sivile rettigheter demonstrasjoner og ble arrestert. I 1968 tre unge menn ble drept og 27 såret på campus ved riksveien patrolmen i Orangeburg massakren.

Siden 1966, har SC STATE vært åpent for hvite studenter og lærere, men det har i stor grad beholdt sin misjon og karakter som et historisk svart institusjon. I 1971 ble den landbruks programmet avsluttes og høgskolen gården ble forvandlet til et fellesskap rekreasjonssenter som består av en golfbane, samt fotball og baseball felt. I dag er det nesten 5000 studenter hovedfag i et bredt spekter av programmer som inkluderer agribusiness, regnskap, kunst, engelsk og drama samt mote merchandising, fysikk, psykologi og statsvitenskap.

Mission

South Carolina State University (SC State) er et historisk svart offentlig 1890 land-grant senior omfattende institusjon på ca 4,500-6,000 studenter. Ligger i Orangeburg, South Carolina, SC State University forpliktet til å gi rimelige og tilgjengelige kvalitet Baccalaureate programmer i de områdene av virksomheten, anvendt profesjonelle fag, matematikk, naturvitenskap, teknikk, engineering teknologi, utdanning, kunst og humaniora. En rekke programmer tilbys på master-nivå i undervisningen, menneskelige tjenester og agribusiness, og de pedagogiske spesialist og doktorgradsprogrammer tilbys i utdanningsadministrasjonen.

SC State University forbereder dyktige, kompetente og samfunnsbevisste kandidater til å sette dem i stand til å arbeide og leve produktivt i en dynamisk, globalt samfunn. Gjennom teknologi og tradisjonelle metoder for undervisning og læring, forskning og service, forbedrer Universitetet livskvaliteten til innbyggerne og bidrar til økonomisk utvikling av staten og nasjonen.

(Denne formålsparagraf ble godkjent av SC State University forstanderskapet 30. mars 2010, og etter den South Carolina Commission on Higher Education 6. mai 2010.)

Denne skolen tilbyr også:

Doctor of Education

South Carolina State University

The Ed. D. grad studieprogram er utviklet for å gi studentene en bred begrepsapparat i ledelse teori og forskning. ... [+]

Institutt for pedagogisk ledelse tilbyr to (2) studieprogrammene i pedagogisk administrasjon: Educational Specialist (Ed.S.) grad og Doctor of Education (Ed.D.) grad.

Programmene ble gjennomført på South Carolina State University i august 1983, og streber etter å produsere kandidater som besitter de kunnskaper, ferdigheter og disposisjoner som kreves for å produsere og vedlikeholde høyt faglig prestasjon i den offentlige skolen gjennom effektiv ytelse, reflekterende beslutningsprosesser og humanistisk praksis.

I juni 1986 ble Sør-Carolina Department of Education, ved hjelp av standarder utviklet av National Association of State styremedlemmer lærerutdanning og sertifisering (NASDTEC), godkjent Ed. S. og Ed. D. studieprogrammene for å innvilge grunnskolen og videregående rektor og inspektør sertifisering. I desember 1986 Southern Association for høgskoler og skoler (SACS) innvilget Level IV akkreditering til South Carolina State University på grunn av kvaliteten på Ed. D. studium i Educational Administration.... [-]

USA Orangeburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
30 semestre
Campus
Les mer på norsk

Welcome to South Carolina State University