Les den offisielle beskrivelsen

Rutgers School of Management og Labor Relations (SMLR) er den ledende kilden til ekspertise i arbeidsverdenen, bygger effektive og bærekraftige organisasjoner, og det skiftende ansettelsesforholdet. Skolen består av to avdelinger - en fokusert på alle aspekter av strategisk human resource management og den andre dedikert til samfunnsvitenskapelige spesialiteter knyttet til arbeidsstudier og ansettelsesforhold - med fakultet fra et bredt spekter av disiplinære bakgrunn.

Human Resources Management-avdelingen er fokusert på alle aspekter av strategisk human resource management, inkludert forståelse av menneskelige ressurser i å bestemme individuell og organisatorisk suksess og forvalte menneskelige ressurser i en global sammenheng. Arbeidsstudiet og sysselsettingsavdelingen studerer og lærer om alle aspekter av arbeid og ansettelsesforhold, og særlig hvordan kollektiv representasjon og offentlig politikk kan forbedre arbeidstakeres trivsel.

I tillegg gir SMLR mange videreutdanning og sertifikatprogrammer undervist av verdensklasse forskere og ekspertutøvere.

Historie

SMLR ble opprinnelig opprettet av en lov fra New Jersey legislature i 1947 som Institutt for ledelse og arbeidsliv (IMLR). I likhet med sine kolleger som ble opprettet i de andre store industrielle statene samtidig, ble instituttet chartret for å fremme nye former for arbeidsledelsessamarbeid etter den industrielle uroen ved slutten av andre verdenskrig. Det ble offisielt en skole på flaggskips campuset ved State University of New Jersey i New Brunswick / Piscataway i 1994. Klikk her for å lese om historien om arbeidstrening på Rutgers og IMLR.

Hvorfor SMLR

SMLR gir en unik læreropplevelse, der du kan:

  • Lær av høyt citerte og publiserte fakultet.
  • Opplev innovative læringsmetoder.
  • Nettverk med bransjeledere.
  • Få sysselsettingsmuligheter.

På et øyeblikk

  • Studentene: 1 597 (heltid og deltid majors)
  • Fakultet: 50 (heltid)

Egenskaper

  • Tre bachelorstudier med ulike fokuser tilbys, to BA-programmer i forbindelse med Kunst- og vitenskapsskolen og et BS-program, som kan fullføres online. Utforsk hvilke som passer dine behov og interesser.
  • Skolen tilbyr to høyt respekterte mastergrader: MHRM og MLER Fakultetet administrerer også en Ph.D. grad i industrielle relasjoner og menneskelige ressurser, med kandidater går videre til forskning og akademiske stillinger.
  • Forskning som utforsker og forventer arbeidsplassens skiftende natur er en viktig del av skolens oppdrag.
  • Flere sentre og programmer som fokuserer på ledende forskning og forbedring av arbeidsstyrken. Videreutdanningsprogrammer inkluderer Arbeiderutdanning og forskning nå (LEARN) og Rutgers 'utdannelse.110883_pexels-photo-1595391.jpeg
Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Rutgers University

SMLRs Ph.D. Program i industrielle relasjoner og menneskelige ressurser (IRHR) er et tverrfaglig program som kvalifiserer studenter for arbeid som høyskole eller universi ... [+]

SMLRs Ph.D. Program i industrielle relasjoner og menneskelige ressurser (IRHR) er et tverrfaglig program som kvalifiserer studenter for arbeid som høyskole eller universitet fakultet eller forskerstillinger. IRHR-programmet er utviklet for folk som vil:

Undersøk arbeidets verden i vår dynamiske globale økonomi, blant annet hvordan arbeidsforhold påvirker organisasjoner, arbeidstakere og samfunnArbeid med ledende lærde som er nasjonalt og internasjonalt anerkjent eksperter i et bredt spekter av emner i industrielle relasjoner og menneskelige ressurserBli ledende lærde. Studentene lærer å designe, gjennomføre og publisere strenge forskning i vitenskapelige tidsskrifter, som for eksempel Academy of Management Journal, Administrasjonsakademi, Industriell og Arbeidsrelatert Review, Industrial Relations , og Journal of Applied Psychology , blant andre.Utvikle læringsferdigheter ved å jobbe som lærerassistenter og lære sine egne kurs.Læringsmål for studenterOppnå markert evne, stipend, forskning og lederskap i industrielle relasjoner og menneskelige ressurserEngasjere seg og gjennomføre opprinnelig forskningForbered deg på å være fagfolk i karriere som krever opplæring på de høyeste nivåene i samfunnsvitenskapen som adresserer problemer knyttet til arbeidsforhold og menneskelige ressurserStyring og opptak... [-]
USA Piscataway Township
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Address
94, Rockafeller Rd
08854 Piscataway Township, New Jersey, USA