Northwestern Polytechnic University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den UNIVERSITET er først og fremst en institusjon for læring og undervisning, forpliktet til å ivareta samfunnets behov og involvert i de faglige og samfunns samfunnet som det er en del. For dette formål Universitetet er medlem av Fremont og San Jose Chambers of Commerce. NPU deltar lokale jobbmesser og samarbeider med lokale bedrifter for å gi jobbmuligheter for våre studenter. Universitetet gir også plass til møter av ulike kommunale etater og virksomheter.

Mission

Northwestern Polytechnic University misjon er å gi en high-tech læringsmiljø som motiverer elevene til å forfølge intellektuell vekst og faglig utvikling, og for å forberede hi-tech fagfolk og globale ledere. NPU oppnår dette med en student-sentrert pedagogisk filosofi, et objekt-orientert dynamisk læreplan, en digital corporate-lignende miljø, dyktige utøveren fakultetet medlemmer, og prestasjonsbasert læring.

Pedagogiske filosofi

Den pedagogiske filosofi ved Universitetet omfatter en absolutt forpliktelse til faglig dyktighet, programmer tilgjengelig for både heltid og arbeids voksne studenter, effektive forretningspraksis, og undervisningsmetoder og miljøer som bidrar til utvikling av viet kandidater beriket med kritisk tenkning ferdigheter.

Northwestern Polytechnic University arbeider for å møte behovene til fagfolk i høyteknologiske felt ved å gi læringsmuligheter på følgende områder:

elektroteknikk datasystemer Engineering informatikk business management Management Information Systems

Fordi Silicon Valley stadig krever et mangfold av elektronikk, data, og forretningsfolk, har som mål NPU å forberede individer for å oppnå det ferdighetsnivået som er nødvendig for kvalitetsarbeid i høyteknologisk industri. Silicon Valley mest presserende behov for hardware og software design ingeniører, programvare spesialister, nettverk eksperter, ledere opplært i bruk av datamaskiner til virksomheten og forretnings personale som er kjent med entreprenørskap og venture-business management. Mens trene studentene til å møte disse behovene raskt, er NPU vekt på kvalitet og integritet i utdanningen.

NPU gir en unik pedagogisk kultur og læringsmiljø for elevene fordi NPU har vært i stand til å tiltrekke seg en sterk pool av dyktige enkeltpersoner fra Silicon Valley til å undervise, drive forskning, og gi student tjenester. Overflod av talent og tekniske ressurser i Silicon Valley har også gitt NPU med en unik student body. En betydelig andel av studentmassen fungerer allerede i høyteknologiske bransjer, noe som gjør undervisning og læring enda mer interessant.

NPU har til hensikt å fortsette å holde seg à jour med de raske endringer i høyteknologiske næringer og samtidig å gi studentene en grundig pedagogisk erfaring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se DBA » Se PhD » Se BBA'er » Se BSc'er » Se MSc » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

DBA

Doktor I Bedriftsøkonomi (dba)

Campus Heltidsstudier 5 år September 2018 USA Fremont

Den DBA Studiet skal utvikle studentens evne i avanserte akademiske studier, praktisk forskning og faglig kompetanse i bedriftsøkonomi. Programmet har som mål å dyrke lederskap i moderne global forretningsutvikling og ledelse. [+]

Den DBA Studiet skal utvikle studentens evne i avanserte akademiske studier, praktisk forskning og faglig kompetanse i bedriftsøkonomi. Programmet har som mål å dyrke lederskap i moderne global forretningsutvikling og ledelse. Forskning vektlegging er innen global økonomi, finans, business beslutningstaking, markedsføringsstrategier, samt bred digital business intelligence og e-business-applikasjoner.

Bakgrunn Forberedelse

Studenter tatt inn i DBA grad programmet er pålagt å ha god forretningsmessig bakgrunn forberedelse til å ta høgare nivå kurs. Studenten må fjerne alle mangler før du tar studie nødvendig kurs. En student med mangel på noen nødvendige bakgrunnen faget er nødvendig for å klare det ved å ta og bestå den aktuelle forberedende modul kurs. Med forhåndsgodkjenning av studiegranskningskomité, kan studenten få lov til å ta en ferdighets eksamen for å fjerne enhver mangel emne.... [-]


PhD

Doktor I Datateknikk (DCE)

Campus Heltidsstudier 5 år September 2018 USA Fremont

DCE studium skal utvikle studentens evne i avanserte akademiske studier, praktisk forskning og faglig kompetanse innen datateknikk. Læringen skal ikke bare føre til en forståelse av komplekse moderne datateknikk teknologi og systemer, men også utvikle evnen til nytenkning og teknologi integrering. [+]

DCE studium skal utvikle studentens evne i avanserte akademiske studier, praktisk forskning og faglig kompetanse innen datateknikk. Læringen skal ikke bare føre til en forståelse av komplekse moderne datateknikk teknologi og systemer, men også utvikle evnen til nytenkning og teknologi integrering. Nåværende forsknings vektlegging er innen IC design, SOC design og nano-domene system integrasjon, intelligent og allestedsnærværende embedded systemer og programmer, og den nye, fremvoksende grønn teknologi som cloud computing, virtualisering, og mobilteknologi og applikasjoner.

Bakgrunn Forberedelse

Studenter tatt inn i DCE grad programmet er pålagt å ha riktig datautstyr bakgrunn forberedelse til å ta høgare nivå kurs. DCE Opptak Komiteen er ansvarlig for å gjøre en vurdering av hver enkelt søkers faglige bakgrunn for å fastslå om det er noen mangler søkeren er nødvendig å fjerne.... [-]