Northern Arizona University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Northern Arizona University

Northern Arizona University er et offentlig universitet som tilbyr lavere, høyere og profesjonelle grader av høy kvalitet og samfunnsmessig verdi. Som student er du i sentrum av NAU erfaring, som er styrt av en dedikert og fremstående fakultet forpliktet til undervisning, individuelle engasjement, og fremragende forskning.

Overalt hvor du ønsker å lære

Northern Arizona University tilbyr flere måter for deg å tjene din grad, enten du har planer om å studere ved vår Flagstaff campus, online, eller på en av våre steder i Arizona.

Excellence i anvendt forskning

Universitetet er et high-forskningsinstitusjon, og gir praktiske løsninger på problemer som påvirker vår region, nasjon og verden. Våre studenter og verdenskjente fakultetet forskere jobber sammen for å utforske løsninger på klimaendringene, minoritetshelseforskjeller, bedre protetikk teknologi, og skape bærekraftige løsninger for et bredt spekter av saker.

Undervisning og kostnader

Vi vet college utgifter kan noen ganger virke skremmende, men som gir deg en utmerket verdi er noe vi er svært opptatt av å:

Din lavere undervisning hastighet er garantert å bli det samme for 4 år. Hvis du bor i en av 14 kvalifiserte vestlige stater, vil undervisning være omtrent halvparten av out-of-state tuition rate. Våre studenter har nesten 25 prosent mindre student lån gjeld enn landsgjennomsnittet.

Friidrett

Northern Arizona University har 15 NCAA Division I friidrett lag. Vi tilbyr en eksepsjonell student-utøveren erfaring, som kulminerte i konfirmasjonen. Våre programmer har blitt hedret flere ganger med den prestisjetunge Big Sky Konferanse Presidents 'Cup, som anerkjenner generelle atletisk suksess i konkurranse og i akademikere.

våre verdier

Excellence i utdanning

Vi tilbyr en streng, høy kvalitet og rimelige utdanning til alle våre studenter. Se de fantastiske forskjeller som mange av våre kandidater har gjort.

din suksess

For å sikre fremtidig suksess, er vi forpliktet til å plassere behovene til deg, eleven, i sentrum for alt vi gjør. Våre skilles professorer er forpliktet ikke bare å lære deg, men som fungerer som mentorer og jobbe med deg også. Her, hands-on læring og mulighetene for forskning og kreative sysler er tilgjengelig for deg, selv som en undervisning.

Fjernundervisning

Det er viktig for oss å gi alle kvalifiserte studenter med tilgang til høyere utdanning. Gjennom den utvidede studiesteder i Nord-Arizona, kan du tjene en grad ved flere steder i Arizona.

Mangfold

Feirer og fremme mangfold er en hjørnestein i universitetet. For å bidra til å utvide ditt universitet erfaring, sponser vi en rekke internasjonale muligheter og flerkulturelle arrangementer.

Vi fremmer inkludering gjennom hele universitetspensumet. I tillegg skaper vi muligheter for alle ulike grupper for å dele sine perspektiver og kunnskaps så alle elever får en rik erfaring. Sammen bygger vi en sivil, engasjerende og respektfull campus klima hvor alle bakgrunner respekteres.

Alle studenter oppfordres til å delta i vårt brede spekter av student klubber og organisasjoner som fremmer ulike interesser.

Integritet

Rettferdighet og ærlighet er ikke bare trekk av en beundringsverdig person, de er også trekk av beundringsverdige organisasjoner. Vi strever for nettopp det, og er forpliktet til åpenhet og ansvarlighet til rettferdighet og ærlighet i alt vi gjør. Alle våre nyeste fakta og statistikk kan bli funnet på Office of Planning and Institutional Research.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se BAs » Se BScs - OnlineStudies » Se BScs - HealthcareStudies » Se BBA'er » Se BA'er » Se BSc'er » Se MA » Se MSc » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Phd I Astronomi

Campus Heltidsstudier August 2018 USA Flagstaff

Institutt for fysikk og astronomi ved Northern Arizona University (NAU) vil lansere en ny doktorgradsprogram i astronomi og Planetary Science i høsten 2016. Avdelingen er nå å rekruttere nye fakultetet medlemmer og doktorgradsstudenter. [+]

Den Institutt for fysikk og astronomi ved Northern Arizona University (NAU) vil lansere en ny doktorgradsprogram i astronomi og Planetary Science i høsten 2016. Instituttet er nå å rekruttere nye fakultetet medlemmer og doktorgradsstudenter. Nåværende og fremtidige fakultet Kompetanse Nåværende fakultetet medlemmer bruke bakkebaserte og rombaserte teleskoper for å studere små legemer i solsystemet og dannelsen og utviklingen av andre planetsystemer; romfartøy bilder for å studere planetoverflatene; og en state-of-the-art laboratorium for å studere astrofysiske is analoger. NAU fakultetet medlemmer har nære forskningssamarbeid med forskere ved lokale institusjoner, inkludert Lowell Observatory, USA Geological Survey (USGS) Astrogeology Science Center, og United States Naval Observatory. I de neste årene, vil instituttet ansette tenure-track fakultetet medlemmer med kompetanse innen eksoplanet vitenskap, astro-kjemi, astro-informatikk, astronomiske instrumenter, og observasjonell astronomi som spesialiserer seg i Solsystemet objekter, eksoplaneter, eller beslektede emner. Suveren tilgang til store Teleskoper Fakultet medlemmer og deres doktorgradsstudenter har full konkurransedyktig tilgang til fasiliteter som er drevet av University of Arizona, inkludert 2 x 8,4 meter Large Binocular Telescope, 6,5 meter Magellan Teleskoper, 6,5 meter MMT teleskop, 2,3 meter Bok teleskop 1,8 meter Vatikanet Advanced Technology Telescope, og 1,5 meter Kuiper-teleskopet. NAU forskere har tilgang til 4,3 meter Discovery Channel-teleskopet, 1,8 Perkins teleskop, og 0,8 meter Nuro teleskop gjennom partnerskap med Lowell Observatory. Lærere og studenter har også tilgang til den 0,5 meter Lutz teleskop på NAU campus. Curriculum PhD-studenter i programmet vil bygge kompetanse og kunnskap gjennom formell klasse arbeid og en original forskningsprosjekt. Studentene skal ta ti kjernen klasser i løpet... [-]

Phd I Skogbruket

Campus Heltidsstudier August 2018 USA Flagstaff

Du vil være forberedt på offentlig eller privat ressursforvaltning eller et beslektet karriere innen forskning og utdanning. Vårt fokus er på de problemer og muligheter knyttet til en helhetlig forvaltning av skogøkosystemer. [+]

I vårt doktorgradsprogram, vil du bli veiledet av fakultetet som deler din lidenskap for miljøet og som utfører banebrytende forskning du kan delta i. Du vil være forberedt på offentlig eller privat ressursforvaltning eller et beslektet karriere innen forskning og utdanning. Vårt fokus er på de problemer og muligheter knyttet til en helhetlig forvaltning av skogøkosystemer. Du vil ha nytte av et nært samspill med praktiserende fagfolk og de involverte tilsyn av entusiastiske og engasjerte fakultetet medlemmer. Du vil være innen tjue miles av skogtyper som spenner fra canyon hardtre og pinyon-einer for gran og furu. Vår beliggenhet innenfor landets største sammenhengende Ponderosa furuskog gir praktisk tilgang til landområder som forvaltes av: USA Forest Service Bureau of Land Management National Park Service Indianerstrøkene organisasjoner For å forbedre disse planene, opprettholder vi velutstyrt økologiske og datamaskin laboratorier, et lite full tid av forsknings fagfolk, og våre nærliggende Centennial Forest. Også på campus i Flagstaff er en forskningsenhet i den amerikanske Forest Service, samt Colorado Plateau Research Station, som er en enhet av US Geological Survey. Du vil bli tilbudt tre PhD vekt områder: Ecosystem Science Forest Management Sciences og økonomi Forest Social Science Hva skal jeg gjøre i programmet? kurs skriftlig og muntlig eksamen forberedelse og forsvar av en avhandling PhD-studentene forventes å demonstrere: ferdigheter i produksjon av originale ideer betydelig kommando av litteraturen evne til å designe, analysere og tolke forskning ferdigheter i vitenskapelig skriving, herunder publisering av forskningsresultater i større profesjonelt tidsskrifter grunnleggende ferdigheter i undervisning opptakskrav GPA på... [-]

Phd I Statsvitenskap

Campus Heltidsstudier August 2018 USA Flagstaff

Vårt doktorgrads Planen er utformet for å gi deg: forberedelse til en karriere innen høyere utdanning, til verktøy for effektiv forskning, kunnskap og ferdigheter arbeide effektivt i privat og offentlig service. [+]

Vårt doktorgrads Planen er utformet for å gi deg: Forberedelse til en karriere innen høyere utdanning Verktøy for effektiv forskning Kunnskap og ferdigheter til å arbeide effektivt i privat og offentlig tjeneste Krav For denne planen, må du utføre følgende 78-81 enheter: 63 enheter selvfølgelig arbeid er godkjent av planen din rådgiver Minst 15-18 enheter av avhandlingen studiepoeng For å imøtekomme individuelle planer av studien, kan du bli bedt om å: Ta ytterligere 18-39 enheter for å møte språk eller forskningsbehov Ta yrket utvikling seminar Tillat for lesing av omfattende eksamener og avhandling forskning som spesifisert av din rådgiver Du må velge mellom tre vektlegging: Sammenlignende politikk og internasjonale relasjoner offentlig politikk offentlig forvaltning I tillegg til kravene for særlig vekt, må du: Fungere tilfredsstillende på omfattende skriftlig og muntlig eksamen Tilfredsstille en "forskningsverktøy" krav på en av to måter: Vise ferdigheter i et annet språk enn engelsk språk som tilsvarer to års universitets kurs arbeid Skaff en karakter av "B" eller bedre i POS 601 og komplette 6 flere enheter av forskningsmetoder Oppfylle Northern Arizona universitetets residensplikt Før muntlig eksamen på disputas Vekt på amerikansk politikk og offentlig forvaltning For å fullføre denne vekt, må du ta: 18 enheter i statsvitenskap sentrale kurs 12 enheter av flere kurs i amerikansk politikk og offentlig forvaltning 18-21 enheter av kurs i en av våre andre vektlegginger 12-15 enheter av kurs i et beslektet støtte amerikansk politikk og offentlig forvaltning som er godkjent av planen rådgiver eller valgt fra en av de... [-]

Phd I Geofag Og Miljømessig Bærekraft

Campus Heltidsstudier August 2018 USA Flagstaff

Det tverrfaglige Geovitenskap og miljømessig bærekraft Doktorgradsprogrammet vil forberede deg til å være en del av en voksende industri av ledere, forskere og ingeniører ta opp saker av klimaendringer, vannmangel, naturressurs etterspørsel, og miljømessig bærekraft i sørvest, USA, og det globale samfunnet. [+]

Det tverrfaglige Geovitenskap og miljømessig bærekraft Doktorgradsprogrammet vil forberede deg til å være en del av en voksende industri av ledere, forskere og ingeniører ta opp saker av klimaendringer, vannmangel, naturressurs etterspørsel, og miljømessig bærekraft i sørvest, USA, og det globale samfunnet. Du kan velge mellom tre vektlegging: Earth and Planetary Systems Klima- og miljøendringer Engineering Sustainable Systems Innleggelser Opptakskrav for graduate program: Fortrinnsrett gis til studenter med en høyere grad fra et akkreditert høyskole eller universitet av anerkjent stående i geologi, geofag, miljøfag, miljøpolitikk og bærekraftig utvikling, engineering, økologi, skogbruk, Planetary Sciences eller en nært beslektet felt. Minimum en 3,00 kumulativ GPA (skala er en 4,0 = A) GRE General Test Vektlegging Vårt program vil komme over de anvendte og grunnleggende fag og miljøpolitiske og tekniske løsninger ved å fokusere på tre vektlegging, er beskrevet nedenfor. Earth and Planetary Systems Denne vektleggingen vil forberede deg til å forfølge forskning og utdanningsmuligheter som: 1) Advance kunnskap i de kritiske områdene for samfunnet av energi, naturressurser og vann, og naturlige farer, 2) fortsetter i forkant forskning blir gjort på Jorden og planetene og 3) anvende denne kunnskapen i områder som bro mellom geofag og fysikk, kjemi, ingeniørfag og biologi. Fokusområdet i Earth og solsystemer vil trene og utdanne fremtidige ledere i deler av industrien med økende krav (for eksempel, naturressurser og energi), og i offentlige etater som krever PhD-nivå forskere å informere politiske beslutninger på noen av de største problemene vendt samfunnet. Klima- og miljøendringer Klima- og miljøendringer vekt er utformet... [-]

Phd I Bioteknologi

Campus Heltidsstudier August 2018 USA Flagstaff

Vår doktorgrad i bioteknologi fokuserer på områdene biomaterialer og biomekanikk. Dette tverrfaglige programmet gir en bred forskning perspektiv som trekker på kompetansen til våre lærere fra unike disipliner. [+]

Vår PhD i bioteknologi fokuserer på de områdene av biomaterialer og biomekanikk. Dette tverrfaglige programmet gir en bred forskning perspektiv som trekker på kompetansen til våre lærere fra unike disipliner. Vekt områder inkluderer: Biofysikk Energieffektiv fjernmåling Engineering av kunstige planter miljø~~POS=TRUNC endokrinologi Informatikk og databehandling Muskel-lignende aktivering og Wearable Robotics nye biomaterialer sårtilheling Hva vil du tjene på vårt Program Målet med dette programmet er å utdanne fremtidige industri og forskningsledere i bioteknologi gjennom en integrerende og tverrfaglig tilnærming. Studentene vil få en videregående opplæring i forskning gjennom fokusert kurs og vil utvikle kompetanse i å samle inn, analysere, tolke og presentere data på et nivå som passer for stillinger i industriell forskning og utvikling eller akademia. Etter endt grad elevene forberedt på å påta seg karrierer i industri, offentlige organisasjoner, ideelle organisasjoner og universiteter. Læringsutbytte Studentene skal bygge kompetanse og kunnskap gjennom formell kurs arbeid og en original avhandling prosjekt. Målet er å fremme elevenes evne til å identifisere og syntetisere grunnleggende prinsipper for bioteknologi og bruke dem til komplekse problemer. NAU kandidater med en Ph.D. i bioteknologi vil ha oppnådd følgende læringsutbytte: Kritisk tenking: Vise evne til å anvende høyere nivå kritisk tenkning ferdigheter til å formulere og løse avanserte bioteknologi problemer i vekt området (biomaterialer, biomekanikk, biofysikk, informatikk og Computing). Tverrfaglig: Vise evne til å integrere informasjon, data, teknikker, verktøy, perspektiver, begreper og / eller teorier fra to eller flere disipliner for å fremme grunnleggende forståelse eller for å løse problemer med løsninger er utenfor rammen av... [-]

Phd I Biologi

Campus Heltidsstudier August 2018 USA Flagstaff

Bli ekspert på å samle inn, analysere, tolke og presentere data gjennom omfattende forskning; avansert trening; og en integrerende, tverrfaglig, og evolusjonær tilnærming. [+]

Bli ekspert på å samle inn, analysere, tolke og presentere data gjennom omfattende forskning; avansert trening; og en integrerende, tverrfaglig, og evolusjonær tilnærming. grad krav For å oppnå denne graden, ta deg følgende 60 studiepoeng med kurs: 45 enheter utover bachelorgrad, som dekker de viktigste prinsippene i biologiske vitenskaper 15 enheter eller mer BIO 799 til forskning, skrive og forsvare avhandlingen Tilleggskrav krav~~POS=HEADCOMP Du må også: har en avlesning kjennskap til ett fremmedspråk eller ferdigheter i statistikk utføre tilfredsstillende på en omfattende eksamen i femte semester oppfylle Northern Arizona universitetets oppholdskrav bestå muntlig eksamen på avhandlingen Denne doktorgraden gjør at viderekomne studenter til å forfølge sine innhold og forskning ferdigheter mens han studerte i henhold til fakultetets spesialister i mikrobiologi, botanikk, genetikk, bioinformatikk, human biologi, økologi, og zoologi. Programmet er forbedret med avanserte forskningsanlegg som inkluderer Deaver Herbarium, elektronmikroskop Facility, og nasjonalt fremtredende Mikrobiell Genetisk og Genomics Center, hjemmet til kraftig forskning på miltbrann, pest og andre bakterie-sykdomsfremkallende infeksjoner. Hva kan jeg gjøre med en Doctor of Philosophy i biologi? The Doctor of Philosophy program gir avansert opplæring i forskning gjennom fokusert kurs og omfattende forskningserfaring, ved hjelp av en integrerende, tverrfaglig, og evolusjonær tilnærming. Studentene skal utvikle kompetanse i å samle inn, analysere, tolke og presentere data på et nivå som passer til yrket. Universitets Krav For å motta en Doctor of Philosophy grad (Ph.D.) ved Northern Arizona University, må du fullføre en planlagt gruppe av emner, fra ett eller flere fag, alt fra minst 60-109 enheter av graduate-nivå.... [-]

Phd I Informatikk Og Databehandling

Campus Heltidsstudier 5 år August 2018 USA Flagstaff

PhD-INF programmet forbereder studenter til å arbeide i transformative "fjerde paradigme" av vitenskap og engineering, et tverrfaglig felt som stolte på Big Data og avansert programvare, maskinvare og statistikk ferdigheter. [+]

PhD-INF programmet forbereder studenter til å arbeide i transformative "fjerde paradigme" av vitenskap og engineering, et tverrfaglig felt som stolte på Big Data og avansert programvare, maskinvare og statistikk ferdigheter. Etter et strømlinjeformet femårig plan for studiet, vil nyutdannede være klar til å være ledere i næringsliv og offentlige forskningslaboratorier, lærere og forskere i akademia og entreprenører i cutting-edge informatikk bruksområder. Nyutdannede vil gi et bidrag til spennende prosjekter som tar kritiske områder av nasjonal behov i bioinformatikk, befolkningens helse, miljømessig bærekraft, økologi, software engineering, wearable computing, cyber-fysiske systemer, og Cybersecurity. Studentenes forskning og utdanning er styrket gjennom brede samarbeid med en rekke akademiske, offentlige og private virksomheter. Vi aksepterer studenter fra brede formelle utdanningsbakgrunn som biologi, økologi, informatikk, elektro, og statistikk, men alle studenter må ha tilstrekkelig mestring av viktige grunn områder for å menings delta i og bidra til original forskning. Disse områdene er blant annet programmering, datastrukturer, software utvikling metoder og statistikk. Program fakultetet kan kreve at studenter som er tatt inn i programmet korrigere eventuelle mangler i disse områdene ved å melde deg inn i flere undergraduate eller graduate kurs. Tilgjengelige vekt områder: Bioteknologi Informatikk - Utheving Cyber ​​og Software Systems - Emphasis Økologiske og miljøinformatikk - Emphasis Helse og bioinformatikk - Vekt Doktorgraden i informatikk og databehandling gjør elevene til å engasjere seg i en forskningsintensivt studium innenfor et bredt spekter av informatikk og databehandling områder, blant annet befolkningens helse, bioinformatikk, fjernmåling, økologisk modellering trådløs sensor og kommunikasjonssystemer, cyber-fysiske systemer , programvarearkitektur og visualisering, datagrafikk,... [-]

Phd I Anvendt Språkvitenskap

Campus Heltidsstudier August 2018 USA Flagstaff

Den Ph.D. program i anvendt språkvitenskap ved Northern Arizona University er utformet for å forberede fremtidige professorer, forskere og lærerutdannere til å arbeide selvstendig og i lederstillinger med læring og undervisning av andrespråk, analyse av språket, og utformingen av språkrelatert forskning. [+]

Dyrk en rekke ulike problemstillinger i forberedelse for din karriere som forsker, lærer trener eller leder i felt knyttet til undervisning og læring andrespråk, inkludert: Corpus lingvistikk Grammatikk og ordforråd grammatisk variasjon Språk planlegging og politikk Språk testing og evaluering Pragmatikk Kvantitative forskningsmetoder Register og diskursanalyse Andre språktilegnelse Andrespråk lesing og skriving Andrespråk undervisning og læring Taleoppfattelse og produksjon Muntlig diskurs verden Englishes Vårt fakultet samarbeider tett med enkeltelever, og hjelper dem til å utvikle seg som kolleger i anvendt språkvitenskap. Som et resultat av våre PhD-studenter har en enestående rekord for publisering og deltakelse i større konferanser som TESOL og AAAL. Nyutdannede av vårt program har også vært svært vellykket på å skaffe tenure-track vitenskapelige stillinger ved store universiteter. Hva kan jeg gjøre med en Doctor of Philosophy i språklig kommunikasjon? Den Ph.D. program i anvendt språkvitenskap ved Northern Arizona University er utformet for å forberede fremtidige professorer, forskere og lærerutdannere til å arbeide selvstendig og i lederstillinger med læring og undervisning av andrespråk, analyse av språket, og utformingen av språkrelatert forskning. Universitets Krav For å motta en Doctor of Philosophy grad (Ph.D.) ved Northern Arizona University, må du fullføre en planlagt gruppe av emner, fra ett eller flere fag, alt fra minst 60-109 enheter av graduate-nivå. De fleste planer krever forskning, en avhandling, og omfattende eksamener. Alle planene har bosted krav til tid brukt på Flagstaff campus engasjert i fulltidsstudier. TILLEGGS OPPTAKSKRAV Opptakskrav utover opptak til NAU er påkrevd. NAU Graduate Online søknad er nødvendig for alle programmer.... [-]

Videoer

Why Did I Chose NAU?

Kontakt
Besøksadresse
Northern Arizona University
South San Francisco Street

Flagstaff, Arizona, 86011 US
Sosiale medier