Marconi International University - Miami

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Marconi International University er et innovativt universitet lisensiert av Florida Department of Education Commission for Independent utdanning-CIE.

MIE oppgave er å møte behovene til internasjonale og nasjonale studenter, tilby dem ulike studiemuligheter på lavere og høyere nivå, fleksibel planlegging, kontinuerlig opptak, online klasser, virtuelle laboratorier og simuleringer.

5k

Universitetet er engasjert i betydelige forskning og innovasjon i tråd med samfunnsmessige endringer og fremgang, fremme bruken av innovative læringsmetoder ved sammenslåing avanserte teknologiske løsninger med tradisjonelle aktiviteter som foredrag, workshops og seminarer. En forpliktelse til dyktighet og kvalitet inspirerer våre programmer som forbereder studentene til å møte globale endringer og å kunne anvende sin faglige kunnskap til virkelige situasjoner.

Marconi mål er å tilby innovative og rimelige høykvalitets studieprogrammene og læringsmuligheter til både nasjonale og internasjonale studenter like, utnytte den nyeste teknologien og svarer til elevenes behov i sin streben etter faglige, personlige og faglige integritet.

Hvorfor velge Marconi International

  • Høyt kvalifiserte internasjonale fakultetet - programmer som tilbys på engelsk og spansk - tilgang til støtte tjenester og karriereorientert veiledning - i gjennomsnitt 12 elever per klasse med individuell omsorg og oppmerksomhet - didaktisk støtte på engelsk og spansk fra dedikerte lærere og ansatte - flerkulturelt læringsmiljø - tilgang til et internasjonalt nettverk av europeiske og internasjonale universiteter

MIE Internship Program

Både internasjonale og amerikanske studenter kan søke om å bli en del av Marconi internship-programmet i USA, Asia og Europa.

Muligheter som verdifull faglig kunnskap i et internasjonalt miljø, reise og kultur i byer som Hong Kong, Shanghai, Singapore, Roma og de store byene i USA.

De praksisplasser tilbys av Top Selskaper knyttet til fagområdet. Interesserte studenter må kommunisere på tidspunktet for registrering hvis de er villige til å bruke og kandidatene vil bli valgt av selskapene i henhold til kriterier som språkferdigheter, arbeidsyrkeserfaring og faglige resultater.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk

Se Doctors of Education » Se DBA » Se BBA'er » Se Bachelor » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

DBA

Doktorgrad I Business Administration

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Miami + 1 fler

The Business Administration Doktorgrad fokuserer på det vesentlige av business management, og det gir en strukturert og grundig opplæring av alle de viktigste forretningsaktiviteter. Etter den innledende fasen, som er fokusert på de grunnleggende problemene en bedrift må forholde seg til, skifter oppmerksomhet til de prinsipper og konkrete teknikker for ulike forretningsfunksjoner: ledelse, styring, organisering, økonomi, produksjon og logistikk, strategi, markedsføring, finansielle og kommersielle lov, og informasjonssystemer. [+]

The Business Administration Doktorgrad fokuserer på det vesentlige av business management, og det gir en strukturert og grundig opplæring av alle de viktigste forretningsaktiviteter. Etter den innledende fasen, som er fokusert på de grunnleggende problemene en bedrift må forholde seg til, skifter oppmerksomhet til de prinsipper og konkrete teknikker for ulike forretningsfunksjoner: ledelse, styring, organisering, økonomi, produksjon og logistikk, strategi, markedsføring, finansielle og kommersielle lov, og informasjonssystemer. Den DBA kurs gi studentene en teoretisk og praktisk opplæring gjennom case-studier, øvelser og simuleringer som adresserer spesifikke problemer fra næringslivet.... [-]


Doctor of Education

Doktorgrad I Utdanningsledelse

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Miami + 1 fler

Doktorgrad i utdanningsledelse programmet er utviklet for studenter som søker roller som ledere innen utdanning, utsetter dem for nyskapende forskning og praksis i ledelse, ledelse og administrasjon av utdanningsinstitusjoner. [+]

Doktorgrad i utdanningsledelse programmet er utviklet for studenter som søker roller som ledere innen utdanning, utsetter dem for nyskapende forskning og praksis i ledelse, ledelse og administrasjon av utdanningsinstitusjoner. Doktorgrad integrerer teori og praksis for å gjøre det mulig for akademikere å få faglige og praktiske ferdigheter i muntlig kommunikasjon, problemløsing, kritisk tenkning og teambygging, undervist av erfarne utøvere og aktive forskere på feltet.

Programmål

Dette doktorgradsprogrammet er ment for personer som ønsker å få en omfattende og moderne forståelse i en av spesialitetene som tilbys eller i en rekke fagområder som informerer pedagogisk teori og praksis. Den søker å utstyre de som ønsker å lede lederskap på områder som undervisning, lærerutdanning, helsefaglig utdanning, pedagogisk ledelse, pedagogisk veiledning og rådgivning, spesialundervisning, kunstutdanning, skolevold og aggresjon, og pedagogisk forskning med en evne å delta effektivt i fremdriften av kunnskap, dannelse av politikk, fremme av innovasjon og forbedring av praksis. Doktorgrad i utdanningsledelse gir deltakerne mulighet til å gjennomføre en generell studie av teori og praksis av pedagogisk ledelse og ledelse som analyserer dem i lys av gjeldende forskning og faglig erfaring.... [-]


Videoer

Marconi International University - Miami

Kontakt

Marconi International University

Adresse, linje 1 111 NE 1st Street, 6th Floor
FL 33132 Miami, Florida, USA
HJemmeside http://www.marconiinternationaluniversity.edu/en/
Telefon +1 305-266-7678