Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Våre programmer

The University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business har gjentatte ganger blitt kåret til en av de beste handelshøyskolene i USA av kilder som US News & World Report, Bloomberg Businessweek og The Princeton Review. Like viktig, har vi vært AACSB akkreditert (en ære tjent med bare 15% av verdens handelshøyskoler) siden 1919. Vi tilbyr studenter en nasjonalt rangert MBA-program, samt åtte spesialisert masterprogram, hvorav seks er blitt rangert blant de 10 beste programmene i USA. Våre MBA-programmet ble nylig rangert som nr 1 i USA basert på vår faglige kvalitet, jobb plassering suksess og undervisning kostnader.

Våre programmer kombinere transformative klasserommet læring med reelle læringsopplevelser. Våre studenter har utallige muligheter til å delta i regionale, nasjonale og globale case konkurranser, få hands-on erfaring mens du arbeider med prosjekter for globale kunder som Procter & Gamble, Kellogg og Citi, og studere i utlandet i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa og Asia.

Fordi spesialisering tilbyr mulighet for deg å virkelig mestre en ny disiplin og betydelig drive din karriere og inntjeningsevne, kan vi tilby studentene mulighet til å spesialisere sine grader med en av mer enn 20 graduate sertifikater alt fra funksjonelle områder som markedsføring, økonomi og drift til tverrfaglige emner som dataanalyse, innovasjon og entreprenørskap.

Vår beliggenhet

The University of Cincinnati ligger i Cincinnati, Ohio, en av de største forretningssentre i USA. Fire hundre av selskapene på Forbes 500-listen har en tilstedeværelse i Cincinnati og byen Cincinnati er hjem til hovedkvarteret til flere Fortune 500-selskaper per innbygger enn New York, Los Angeles og Chicago. Faktisk er det hovedkvarterene til sju Fortune 500-selskaper lokalisert innen 3 miles fra University of Cincinnati campus. Fordi så mange store selskaper er så nær vår campus, ledende ansatte har gode muligheter til gjesteforelesning i våre klasser og delta våre ulike on-campus arrangementer og konkurranser.

CNN Money nylig kåret Cincinnati en av de topp 6 steder i USA for å starte en bedrift og Forbes rangert byen vår som den syvende høyeste gjennomsnittsinntekten i USA basert på levekostnadene. Mashable rangert Cincinnati den mest sosiale byen i USA, Movoto rangert det en av de 10 smarteste byene i landet og kiplinger magasinet rangert Cincinnati sin # 1 beste alternativet for “hot spots” og en av de 10 største byene i USA statene for unge voksne.

vårt universitet

The University of Cincinnati er hjem til 44.000 studenter og våre studenter for tiden bor i alle femti stater og i 125 land over hele verden. Mer enn 4000 internasjonale studenter gikk på University of Cincinnati i 2015-16 studieåret, og vårt universitet ble nylig rangert som nummer fem mest innbydende universitetet i verden av International Student Barometer. I tillegg University of Cincinnati ble nylig kåret til en av “verdens vakreste studiestedene” av Forbes magazine.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se MSc - OnlineStudies » Se MA » Se MSc - Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Phd

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Cincinnati

The University of Cincinnati Lindner College of Business PhD-programmet er en læretid-stil modell der våre studenter lære av historien og nåværende tilstand av forskning i sitt område av konsentrasjon og deretter gjennomføre original forskning for å fremme kunnskap på sitt felt og overføre denne kunnskapen til andre via undervisning. [+]

Hvorfor delta University of Cincinnati PhD-programmet?

The University of Cincinnati Lindner College of Business PhD-programmet er en læretid stil modell hvor du vil lære historie og nåværende tilstand av forskning i ditt område av konsentrasjon og deretter gjennomføre original forskning for å fremme kunnskap på feltet ditt og overføre denne kunnskapen til andre via undervisning. For å sikre at du oppnå disse målene som en doktorgradsstudent, vil du begynne å jobbe tett med fakultetet medlemmer den første dagen i University of Cincinnati PhD-program.

Den primære oppgave ved Universitetet i Cincinnati Lindner College of Business PhD-programmet er å trene fremtidige virksomhet skolen fakultetet som ikke bare undervise i og på tvers av disipliner der de arbeider, men også fremme kunnskap i disse disiplinene gjennom produksjon og gjennomføring av original forskning . Det er en viktig grunn til at våre PhD kandidater går på å utmerke seg på både offentlige og private handelshøyskoler over hele USA og rundt om i verden.... [-]


Videoer

Masters of Applied Economics - Lindner College of Business

UC Human Resources Master's Degree

MS Marketing

University of Cincinnati Master of Business Analytics Student Video

Lindner Graduate Programs

Kontakt

Carl H. Lindner College of Business

Adresse, linje 1 College of Business Carl H. Lindner Hall University of Cincinnati 2925 Campus Green Drive Cincinnati, Ohio 45221-0020
45221-0020 Cincinnati, Ohio, USA
HJemmeside http://business.uc.edu/
Telefon +1 513-556-7020