Humboldt International University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Humboldt International University er forpliktet til å betjene livslang læring gjennom fjernundervisning, Forberede dem for felles global kunnskap. Det er fem grunnleggende prinsippene vi følger:

 1. Faglig kompetanse, verdier og etikk som gjør at nyutdannede til å mestre en rekke disiplinære kunnskap og evner til å hjelpe dem å anvende sine kunnskaper i virkelige innstillinger og utvikle en livslang læring for å forbedre sine yrker.
 2. Kritisk tenkning og problemløsning teknikker for å hjelpe nyutdannede tilegne seg evnen til å identifisere og vurdere problemstillinger, utvikle kritisk tenkning ferdigheter, anbefaler løsninger for å gjennomføre endringer, og deretter evaluere resultatene.
 3. Lag læring som fokuserer på utvikling av studentenes evne til å lede lagene gjennom en kombinasjon av individuelle og kollektive aktivitets ferdigheter rettet mot å fremme intellektuelle og teknisk læring, samt gi validering og utforske nye ideer.
 4. Delta i en læringsprosess med sikte på å respektere menneske mangfold og oppfører seg på en tolerant måte overfor kolleger og dem de tjener på en måte som kan kommunisere ideer i et miljø av intellektuell åpenhet.
 5. Informasjon utnyttelse i et bredt spekter av forskning evner gjennom innsamling, analyse troverdigheten og nøyaktigheten av informasjonen som samles inn, uavhengig av kilde, mens du bruker denne informasjonen til å løse problemer eller å ta affære.

Fjernundervisning Miljø

Den Fjernundervisning Miljø er sammensatt av Learning Educational Module, Jo Skjeve Management System (synkron og asynkron plattformer) og administrative System. Studentene har tilgang til systemene 365 dager i året, 24 timer per dag. For å få tilgang til fjernundervisning campus studenter og instruktører krever datamaskiner med internettilgang. Studentene vil hver få sitt eget brukernavn og passord for å få tilgang til plattformen. Den fjernundervisning miljø er satt opp for maksimal samhandling mellom elevene og deres instruktører.

Minstekrav til tilgang til den elektroniske kurs

programvare

 • Datamaskin med alle slags operativsystem som Mac OSX, Windows XP eller nyere, Linux eller Android
 • Nettleser: Safari, Internet Explorer 8x eller nyere, Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Google Chrome (noen annen nettleser kan fungere, men noen ressurser kan ikke fungere ordentlig)
 • Internett-tilgang, er høyhastighets tilkobling anbefales sterkt
 • En tekstbehandling program, for eksempel Microsoft Word eller skrive fra Apache Openoffice
 • Adobe Acrobat Reader for å åpne og lagre PDF-filer eller annen lignende PDF-leser
 • Antivirusprogramvare som må installeres og holdes oppdatert

maskinvare

 • PC, nettbrett eller bærbar PC
 • CPU Prosessor Dual Core eller raskere
 • Minne (RAM) 4 GB eller mer
 • Internett-tilkobling WiFi eller kablet (Internett-tilgang)
 • Web-kamera (1,3 megapiksler eller mer)
 • Skriver (valgfritt)
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Spansk

Se Doctors of Education » Se DBA » Se Associate of Science - HealthcareStudies » Se Associate of Science - AcademicCourses » Se BBA'er » Se MBA på deltid » Se Associate Degrees » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Doctor of Education

Lege Av Utdanning (ed.d)

Nettstudie Deltid 36 måneder March 2019 USA USA Online

The Doctor of Education grad (Ed.D.) forbereder utdanning forskere og ledere for det 21. århundre. Den Ed.D. er fokusert på utvikling av pedagogiske miljøer og har som mål å trene doktorgradsstudenter med en bred og solid tverrfaglig fundament, for å forstå problemet med å lage og implementere nye læringssystemer som kombinerer ulike typer lærings leveranser. [+]

The Doctor of Education grad (Ed.D.) forbereder utdanning forskere og ledere for det 21. århundre. Den Ed.D. er fokusert på utvikling av pedagogiske miljøer og har som mål å trene doktorgradsstudenter med en bred og solid tverrfaglig fundament, for å forstå problemet med å lage og implementere nye læringssystemer som kombinerer ulike typer lærings leveranser.

Studenter gjennomføre banebrytende studier som adresserer de mest presserende problemene i utdanning. Ved fullføring av programmet, kan nyutdannede ta posisjoner som universitet fakultetet, senior-nivå pedagogiske ledere og politikere.

Program Mål

Practicum Forbered doktorgradsstudenter for design og implementering av nye læringsmiljøer og høye effektive utdanningssystemer.... [-]


Videoer

Por qué estudiar en Humboldt International University

Kontakt
Besøksadresse
4000 W Flagler ST
USA Online, 33134 US
Sosiale medier