Les den offisielle beskrivelsen

Høgskolen for humanfag adresserer globale utfordringer og muligheter knyttet til fysiske, atferdsmessige og økonomiske faktorer som påvirker helse og utvikling av enkeltpersoner, familier og samfunn.

Vår visjon er å lede høgskolen nasjonalt gjennom innovative akademiske og forskningsprogrammer som forbereder 21st århundre fagfolk.

Avdeling for familie og barnefag

  • Programmer legger vekt på helse og utvikling av barn og familier gjennom utdanning, forskning og service til samfunnet.
  • Faglige muligheter på dette feltet har økt på grunn av nye muligheter som har oppstått som følge av det nasjonale fokuset på velferd for familier og barn.
  • Doktorgradsprogrammet i ekteskap og familieterapi er akkreditert av Kommisjonen om akkreditering for ekteskap og familieterapiutdanning.
  • Studentene kan fullføre krav til å bli en Certified Family Life Educator, sponset av National Council on Family Relations (NFCR).

Familie- og barnefag er mer enn å jobbe med mennesker - vi streber etter å gjøre en forskjell i deres liv. Vi tilbyr studieprogrammer for både studenter og studenter som tar opp behovene til barn, ungdom, voksne og familier over hele levetiden, med spesiell oppmerksomhet til de i kompliserte familier.

R1 Research University

FSU er en av bare 115 institusjoner klassifisert som et "R1 forskningsuniversitet ... (Høyeste forskningsaktivitet)" i Carnegie klassifisering av høyere utdanningsinstitusjoner.

Samarbeid

Et tverrfaglig forskningsmiljø gir delt læring mellom disipliner, fakultet og kohorter. Denne entreprenørånden i en enkelt avdeling inspirerer nysgjerrighet og optimaliserer ytelsen.

Fakultetinteresser

En anerkjent liste over fakultet gir studentene mulighet til å studere emner med profesjonelle forskere som deler sin interesse.

Centers

Familieinstituttet

Florida State University Family Institute genererer ny informasjon, trener fagfolk, og informerer politimenn om familier i Florida, regionen og nasjonen.

Senter for bedre helse

Fokuser på å utvikle og teste modell høyere utdanning og samfunnsbaserte programmer for å løse helseproblemer i underbevarte befolkninger.

Senter for par

MFT doktorgradsstudenter er utdannet i systemisk eller relasjonsbehandling. Gjennom hele livet eksisterer vi i en rekke forhold som direkte og indirekte påvirker vårt velvære.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Doktorgradsprogrammet i ekteskap og familieterapi (MFT) har en lang og rik historie. Programmet behandler familieprosesser og empirisk støttede relasjonsintervensjoner fo ... [+]

Doktorgradsprogrammet i ekteskap og familieterapi (MFT) har en lang og rik historie. Programmet behandler familieprosesser og empirisk støttede relasjonsintervensjoner for dagens mangfoldige familier gjennom engasjementet i programmatisk forskning og avansert klinisk forberedelse.

Vi legger vekt på å gi opplæring som er nødvendig for å bli en lærer velutstyrt for en akademisk stilling, samtidig som han utvikler klinisk kompetanse. Programmet er utviklet for å produsere MFT-ledere som er investert i å bidra til vitenskapelig kunnskap gjennom sofistikerte forskningsprogrammer.

Ekteskaps- og familieteraprogrammet ved Florida State University (FSU) er akkreditert av Kommisjonen om akkreditering for ekteskap og familieterapiutdanning (COAMFTE). FSU er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools, Commission on Colleges.... [-]

USA Tallahassee
August 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 5 år
Campus
Les mer på norsk
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

I Human Development and Family Science (HDFS) Ph.D. Program, trener vi elevene til å bli neste generasjon forskere, universitetsfakultet og forskere. Våre kandidater har ... [+]

I Human Development and Family Science (HDFS) Ph.D. Program, trener vi elevene til å bli neste generasjon forskere, universitetsfakultet og forskere. Våre kandidater har vellykket oppnådd stillinger etter eget valg i noen av landets ledende akademiske institusjoner.

HDFS læreplanen adresserer relasjons- og familieprosess i moderne familier, som for eksempel samboende par, skilsmorsfamilier og gjenfødsel, militære familier og fosterfamilier. Fakultetet er kjent for sin studie av barns vennskap, par dynamikk, intim partner vold, foreldrepraksis, rasemessig sosialisering, blant annet tema.

CurriculumNødvendige kjernefagHOE 6366 Forskning Best Practices in Human SciencesCHD 5617 Profesjonell utvikling i FCSFAD 5481 College undervisning i familiefagFAD 5942 Overordnet undervisningCHD 6261 Teorier om barneutviklingFAD 6436 Teorier om familievitenskapFAD 6930r Spesielle temaer i MFT: FamiliediversitetNødvendig forskning og statistikkCHD 5915 ForskningsmetoderFAD 5700 Anvendt forskning i humanioraFAD 6935r Spesielle emner i FCS: Kvalitative metoder i FCSFAD 5912r Overvåket ForskningFAD 6917 Forskningsmetoder i FCSFAD 8964r Foreløpig doktorgradseksamenFAD 6980 AvhandlingFAD 8985r Dissertation Defense ExaminationData Analytiske Valgfag (eksempler)COM 5317 Innholdsanalyse i kommunikasjonsforskningEDF 5402 Adv. Emner i analyse av variasjonsapplikasjoner.EDF 5406 Multivariate Analysis ApplicationsEDF 5409 årsaksmodelleringEDF 5410 Nonparametric Analysis ApplicationsSOW 6407 Survey Research MethodsSTA 5179 Anvendt OverlevelsesanalyseSTA 5856 Tidsserier og prognosemetoderValgfag (eksempler)CHD 5618 Policyutvikling og analyse i FCSCHD 5266 Avansert barnutviklingCHD 5919 Grant Skrive i FCSFAD 5263 Avansert familie studierFAD 5900 Lesinger i FCS (emner varierer)FAD 5906 Regissert Individuell Studie (tema varierer)FAD 6930r Spesielle emner i MFT: Intervention ResearchFAD 6916 Resultatforskning i MFTForskningstrening... [-]
USA Tallahassee
August 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 5 år
Campus
Les mer på norsk