Clarkson University Graduate School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Graduate School

På Clarkson, innovasjon effekt. Studenter som velger Clarkson for graduate og profesjonelle programmer kommer hit med formål: å fremme kunnskap, til å utforske ideer som driver samfunnet, og for å bygge meningsfulle karrierer. Gjennom verdens relevant pensum og engasjement med ledere i industri, næringsliv og utdanning, vil du være forberedt på å gjøre følelse av komplekse systemer, smi forbindelser på tvers av mennesker og felt, og finne kreative løsninger på noen av dagens mest vexing utfordringer. Du vil utdype din kunnskapsbase for å akselerere dine ideer til gode produkter og lede organisasjoner som har innvirkning.

Tilkoblinger gjøre forskjellen. Den Clarkson alumni-nettverket er over 40.000 mennesker sterk og full av ledere som inspirerer slagkraftige organisasjoner, produsere ideer som endrer måten folk bor, og engasjere seg med dagens studentmasse på meningsfulle måter. Våre dekaner og fakultets konsultere regelmessig med sine egne Rådene består av industriledere, alumni arbeidsgivere, forskningspartnere, tror tank medlemmene av konsortiet, og kolleger i akademia. Som en registrert graduate student, kan du trykke inn Clarkson Alumni Association programmer og få tilgang til våre karrieresenter tjenester for å fremme din faglige utvikling.

Streng og personlig. Fra Fulbright og National Science Foundation forskere til svært credentialed arbeider fagfolk og forskere samarbeider med de tenkte ledere i bransjen, fakultet ved Clarkson bringe sine egne erfaringer og nettverk inn i sin undervisning og rådgivning. De kan forholde seg til kravene fra livet utenfor klasserommet, enten du er en fungerende forelder, en karriere striver, eller en samfunnstjeneste frivillig. Du vil bli kjent med fakultetet personlig som klasse størrelser er vilje er liten i alle former for læring: på stedet, online, heltid og deltid.

Verdt det. Clarkson pedagogiske tilnærmingen gir resultater. Ifølge Brookings Institution, øker en Clarkson grad kandidatenes mid-karriere inntekter med mer enn 40%. PayScale Inc. rangerer Clarkson i topp 12 av beste master tildeling programmer av lønn potensial. Og én av fem Clarkson alumni er allerede en administrerende direktør, eieren av et selskap, eller i en toppleder posisjon.

Utmerkelser

  • 95% av Education Program Nyutdannede Plassert i 3 måneder etter endt utdanning
  • Mer enn 90% av MBA-programmet Nyutdannede Place i 3 måneder etter endt utdanning
  • Topp-20 Supply Chain Management Program, US News & World Report, Americas Best Colleges 2016
  • Beste høyskoler for veteraner, US News & World Report, Americas Best Colleges 2016.
  • Online MBA program rangert som en av de 40 beste i landet, US News & World Report 2015.
  • Topp 50 Amerikas mest Entrepreneurial Universities, Forbes

Graduate School Mission

Å gi graduate-programmer og yrkesrettet utdanning muligheter som utstyre lovende studenter med kunnskap og kompetanse arbeidsgivere ønsker og elevene trenger for å forme vellykkede karrierer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se Ettårig EMBA-programmer » Se MA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Phd I Bygg- Og Miljøteknikk

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Potsdam

Opptakskrav En MS grad fra et program i Bygg og miljøteknikk eller andre tekniske disiplin er nødvendig for opptak. Søkere med både BS og MS grader i andre enn ingeniørdisipliner kan være nødvendig å demonstrere ferdigheter gjennom ytterligere lavere kurs som fastsettes av avdelings Graduate komiteen. [+]

Opptakskrav

En MS grad fra et program i Bygg og miljøteknikk eller andre tekniske disiplin er nødvendig for opptak. Søkere med både BS og MS grader i andre enn ingeniørdisipliner kan være nødvendig å demonstrere ferdigheter gjennom ytterligere lavere kurs som fastsettes av avdelings Graduate komiteen. Dette kan omfatte en ekstra semester som graduate kreditt ikke kan innvilges.

Ingen minimum karakteren punkt gjennomsnitt er nødvendig for opptak. Imidlertid er en overlegen rekord på akademiske prestasjoner forventes av alle søkere.

Følgende er minimumskrav:

90 studiepoeng utover BS 39 studiepoeng med kurs 15 studiepoeng i det store feltet Ni studiepoeng i mindre felt Seks studiepoeng fra en avdeling andre enn den der studenten er plassert (Kurs dobbelt oppført i CE og en annen avdeling teller ikke i disse seks studiepoeng.) Maksimalt 30 studiepoeng overføring kreditt (karakteren B eller bedre). Alt arbeid må være gjennomført innen sju år etter at kandidaturet prosedyren er fullført. Alle studenter må passere en gruppe sentrale kurs i ett av følgende fagområder: Miljø, Geoteknisk, Structural, Transport og Water Resources Engineering. ... [-]

Phd I Elektro-og Datateknikk

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Potsdam

På høyere nivå, og elektroteknikk Instituttet tilbyr studieprogram som fører til Doctor of Philosophy (PhD) i elektro og datateknikk. Clarkson University tilbyr også en off-campus PhD alternativ designet for å hjelpe kvalifiserte utenlandske kandidater til å innskrive på Clarkson University som doktorgradskandidater. [+]

Vårt program

På høyere nivå, og elektroteknikk Instituttet tilbyr studieprogram som fører til Doctor of Philosophy (PhD) i elektro og datateknikk. Clarkson University tilbyr også en off-campus PhD alternativ designet for å hjelpe kvalifiserte utenlandske kandidater til å innskrive på Clarkson University som doktorgradskandidater.

Curriculum

Grad Krav

Et minimum av 90 studiepoeng (utover BS) som tilsvarer minimum tre akademiske år med fulltidsstudier, hvorav to må være i bolig på Clarkson. En mastergrad kan godtas i stedet for maksimalt 30 studiepoeng. Minst 6 studiepoeng av seminararbeid. Minimum kurs: 39 kreditt timer totalt, 9 studiepoeng i et mindre felt, 6 studiepoeng utenfor instituttet, og 9 studiepoeng tatt i bolig på Clarkson. Minst 21 timer med kurs bør gjøres med data- og elektroteknikk Institutt. En avhandling må sendes inn og forsvares muntlig før en komité bestående av fem fakultetet medlemmer med minst ett av medlemmene være fra utenfor avdelingen av veileder. Opptakskrav ... [-]

PhD I Informatikk

Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 7 år September 2018 USA Potsdam + 1 fler

The Department of Computer Science tilbyr en Doctor of Philosophy i informatikk. Programmet er utviklet for å øke studentenes grunnleggende kunnskap og å gi studenten veiledning og erfaring i forskning. En utdannet student forfølger disse målene ved å ta videregående kurs, delta på seminarer, og gjennomføring og rapportering av forskningsprosjekter. [+]

The Department of Computer Science tilbyr en Doctor of Philosophy i informatikk. Programmet er utviklet for å øke studentenes grunnleggende kunnskap og å gi studenten veiledning og erfaring i forskning. En utdannet student forfølger disse målene ved å ta videregående kurs, delta på seminarer, og gjennomføring og rapportering av forskningsprosjekter. Avdelingen gir fordelen av nær personlig tilknytning mellom hovedfagsstudenter og lærere, med særlig vekt på individuelle behov og interesser.

PhD Curriculum

Den Ph.D. grad i informatikk kan være ferdig i minimum tre år og maksimum syv år etter undergraduate studier.

De grunnleggende grad krav omfatter ferdigstillelse av 90 studiepoeng, inkludert et minimum av 36 studiepoeng selvfølgelig arbeid, minimum seks studiepoeng i forskningsseminarer, og en original doktorgradsoppgave forskningsprosjekt presentert som en skriftlig avhandling forsvares muntlig og godkjent av en komité bestående av fem Ph.D. fakultetet medlemmer, minst fire av dem er medlemmer av Clarkson fakultetet. ... [-]


Kontakt

Clarkson University

Adresse, linje 1 8 Clarkson Ave.
13699 Potsdam, New York, USA
HJemmeside http://graduate.clarkson.edu/
Telefon +1 315-268-6400

Adresse, linje 1 80 Nott Terrace
12308 Schenectady, New York, USA
Telefon undefined