Chicago State University College of Pharmacy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Høydepunkter

College of Pharmacy's mission er utvikling av student- og fakultetsforskere som vil påvirke helsevesenets behov for mennesker i regionen, staten og nasjonen.

  • Rangerte topp 10 i landet for uteksaminering av minoritetsapotekstudenter
  • 96+ kliniske rotasjonskontrakter
  • 9: 1 student-fakultet forhold

144129_CSU11Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

Strategisk plan

I desember 2019 godkjente Chicago Board University of Trustees strategiplanen for 2020-2025.

Ettersom universitetet arbeider for å nå høyere nivåer innen alle aspekter av undervisning og læring, erkjenner vi at menneskelig kapital er nøkkelen til å drive denne eksepsjonelle akademiske institusjonen og dens bestanddeler til suksessnivåer.

Syn

Chicago State University vil bli anerkjent for innovasjoner innen undervisning og forskning, samfunnsutvikling og samfunnsengasjement. Vi vil fremme fortreffelighet, etisk ledelse, entreprenørskap og sosial og miljømessig rettferdighet. Vi vil omfavne, engasjere, utdanne, drive og løfte våre studenter og samfunn til å transformere liv lokalt og globalt.

Oppdrag

Chicago State University forvandler studentenes liv gjennom nyskapende undervisning, forskning og fellesskapssamarbeid gjennom fremragende etisk ledelse, kulturell forbedring, økonomisk utvikling og rettferdighet.

verdier

  • Personlig og akademisk fortreffelighet
  • Personlig, profesjonell og akademisk integritet
  • Mangfold, egenkapital og inkludering
  • Ledelse, service, filantropi, sosial rettferdighet og entreprenørskap
  • Kreativ og nytenkende tenkning og læring
  • Stolthet i selv, samfunn og universitet
  • Livslang læring

144125_CSU3Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

Institutt for farmasøytiske vitenskaper

Institutt for farmasøytiske vitenskaper har flere fagområder: farmasi, medisinsk kjemi, naturlige produkter / farmakognosi og fysiologi / farmakologi. Farmasi er det farmasøytiske området assosiert med følgende: utforming av forskjellige doseringsformer for levering av medisiner; å bestemme lagring og stabilitet av medikamenter; og evaluere effekten av administrasjons- og formuleringsfaktorer på absorpsjon, distribusjon, metabolisme og utskillelse av legemidler hos mennesker. Medisinsk kjemi er en vitenskap som er unik for farmasi, fordi den er en hybridisering av de fysiske, kjemiske, biokjemiske, analytiske og farmakologiske prinsippene som brukes til å forklare mekanismene for legemiddelvirkning og legemiddeldesign. Anvendelsen av prinsipper knyttet til medisinsk kjemi gir den profesjonelle studenten et solid grunnlag for sin karriere innen farmasi. Farmakognosi er den farmasøytiske vitenskapen som er opptatt av biologisk, kjemisk og terapeutisk bruk av medisiner hentet fra planter, mikrober og dyr.

Oppdrag

Oppdraget til Institutt for farmasøytiske vitenskaper er å gi studentene grunnlaget for kunnskap som er viktig for den profesjonelle farmasøytplanen. Mens de gir undervisning av høyeste kvalitet innen farmasøytiske vitenskaper, introduserer og utvikler fakultetet ferdigheter innen kritisk tenkning, problemløsing og livslang læring hos fremtidige farmasøyter. Medlemmene av fakultetet fungerer som forbilder, og pleier mellommenneskelige ferdigheter hos farmasistudenter under deres faglige utvikling. I sin tur forbedrer Institutt for farmasøytiske vitenskaper den vitenskapelige utviklingen av disse fakultetsmedlemmene ved å oppmuntre dem til å streve for å være dyktige i kritisk etterforskning. Avdelingen prøver også å bidra betydelig til CSU-COP ved å utmerke seg i tjeneste både innenfor og utenfor kollegiet.

144126_CSU4Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

Institutt for farmasøytisk praksis

Institutt for farmasøytisk praksis består av fakultetet som gir utdanning i administrativ og klinisk vitenskap, samt direkte praksiserfaring. Nødvendige kurs i det administrative vitenskapsområdet inkluderer en introduksjon til karriereutvikling og aktuelle farmasøytiske emner, en kartlegging av helsevesenet, ledelse av profesjonell praksis og apoteksrett og etikk.

Påkrevde kurs innen klinisk vitenskap inkluderer emner innen reseptfrie medisiner, evaluering av legemiddellitteratur, farmakoterapeutikk og et profesjonelt laboratorium som legger vekt på kommunikasjonsevner, reseptbehandling og farmasøytisk behandling. Veiledede praksisopplevelser som kreves under programmet, gir studentene muligheter til å bruke kunnskapen som er tilegnet i didaktiske kurs i livssituasjoner. Erfaringene er utformet for å fremme utviklingen av tekniske, kognitive og beslutningsferdigheter som er nødvendige for moderne praktisering av farmasi i en rekke praksismiljøer. Forskjellige stater bruker disse erfaringene til deres statlige krav til farmasøytisk praksis.

Oppdrag

Avdelingen for farmasøytisk praksis er å forberede og styrke farmasistudenter og farmasøyter til å bli kompetente leverandører av farmasøytebehandling i alle praksisinnstillinger. Dette oppdraget oppnås gjennom en kombinasjon av innovative didaktiske kurs, erfaringsopplæring, veiledning, stipend og samfunnstjeneste i partnerskap med studenter, farmasøytiske utøvere og de medisinske og lekmiljøene. Avdelingen betjener fagmiljøet gjennom utvikling og evaluering av innovative farmasøytiske praksismodeller som fremmer rollen til farmasøyten som et integrert medlem av helseteamet.

144127_csu6Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

Steder

Chicago

Address
9501 S. King Drive Chicago, IL 60628
Chicago, Illinois, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: