Chapman University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Valedictorians. Funksjons filmskapere. En nobelprisvinner. Studenter fra mer enn 60 land. Fremtidige gründere. Visjonære som ønsker en utdanning som ber dem om å koble prikkene mellom fag og sin menneskelighet å skape meningsfulle, karakterdrevne liv. Det er som kommer til Chapman University.

Ligger i Orange, California, er Chapman en mellomstor privat universitet med en total lavere og høyere innmelding av 7570 studenter *. Bare noen skritt fra restaurantene og butikkene i Orange Old Towne Plaza, er Chapmans staselige, palm-Mot tre campus en midtpunktet i denne komfortabel mellomstor by. Ideell beliggenhet innenfor en times kjøring fra Los Angeles, gir vår sørlige California beliggenhet lett tilgang til LA og Hollywood praksisplasser, vakre strender, Disneyland, fjell og ørken.

Hele vår personlige utdanning tiltrekker seg studenter fra ulike bakgrunner og land fra hele verden. Vi har studenter fra 49 stater, de amerikanske territorier og mer enn 60 forskjellige land *.

Vår mangfoldig studentmasse kombinert med våre små klasser gjør det mulig for deg å koble på tvers av grenser og bakgrunner, åpne din erfaring til ulike kulturer og måter å se verden på.

Vi legger vekt på det tverrfaglige studiet av kunst og vitenskap, samt profesjonelle programmer, noe som gir både lavere og høyere grads studenter muligheten til å bli flerdimensjonal, originale tenkere-typen mennesker som trives i et utfordrende verden.

Ikke bare har vi bestreber oss på å koble akademiske områder av forespørsel gjennom tverrfaglig studie, vi også arbeide for å koble studenter til fakultetet og universitetet til fellesskapet, slik at utdanningen din er personlig, relevant og engasjert i den større verden.

  • Data fra CIRO

Fakta og historie

Grunnlagt som Hesperian College i 1861 i Woodland, California av medlemmer av den kristne kirke (Disciples of Christ), innrømmet vi menn og kvinner og folk av farge fra våre tidligste dager. Utstyrt av Valencia oransje magnaten Charles Clarke Chapman, skiftet institusjonen navn til Chapman College i 1934, og etter 1954 hadde flyttet til den tidligere campus av Orange Union High School i Orange, California. Høgskolen igjen utvidet høyere pedagogisk tilgang når det begynte å tilby klasser til militært personell på El Toro Marine Base.

I 1965 Chapman tok lavere utdanning til de syv hav når det begynte å kjøre verden Campus Afloat, programmet som etter hvert skulle bli Semester at Sea, en tradisjon som fortsetter på Chapman gjennom vårt verdensomspennende studier i utlandet programmer.

Siden vi ble grunnlagt, har Chapman vokst til en høyt ansett universitet som tiltrekker høy oppnå lavere og høyere grads studenter fra hele USA, og mer enn 60 nasjoner rundt om i verden.

Vår formålsparagraf: For å gi personlig utdanning av skillet som fører til spørrende, etiske og produktive liv som globale borgere.

Rankings

  • US News and World Report rangerer Chapman University # 7 i den vestlige regionen.
  • Princeton Review lister Chapman i sin "378 Best Colleges" guide.
  • The Templeton Foundation inkludert Chapman i sin Honor Roll for Character Building høyskoler.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se MSc - HealthcareStudies » Se MA » Se MSc - Master » Se EMBA » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Phd I Utdanning

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Orange

Ph.D. i utdanningsprogram er beregnet primært for personer som ønsker en karriere innen høyere utdanning eller i andre forskningsorientert lederskap felt. Programmet fokuserer på utformingen av nye måter å tenke på problemene og løse problemer innen utdanning. [+]

Den Ph.D. i utdanningsprogram er først og fremst ment for personer som ønsker en karriere innen høyere utdanning eller i andre forskningsorientert lederskap felt. Programmet fokuserer på utformingen av nye måter å tenke på problemene og løse problemer innen utdanning. Doktorgrad i utdanning tilbyr en unik kombinasjon av fire vektlegging: Kulturelle og faglige studier, Disability Studies, Leadership Studies og skole Psykologi. Vår Ph.D i utdanning er preget av fem distinkte, men likevel sammenvevde, komponenter: - Ideen og praksis av sosial rettferdighet - Student samarbeid støttes av studentkullene - Fakultet mentorer for elever - En streng kjerne av filosofi, stiftelser og metoder for de respektive vekt område Program at a Glance - Cohort modell med oppføring hvert fall - Cohort of 18 studenter, seks i hver vekt område 4 vekt områder: - Kulturelle og faglige studier - Disabilities Studies - PPT - Leadership Studies - En 57 enhet program som kan gjennomføres på heltid eller deltid - Alle kurs holdes i slutten av ettermiddagen eller kvelden (ingen online klasser) - Lav student-til -faculty ratio, med nært samarbeid mellom studenter og doktorgrads fakultetet på publikasjoner, presentasjoner og søknader Inntakskrav Aksept i programmet er basert på en evaluering av hele student, med ingen enkelt kriterium som brukes til å basere en innrømmelse avgjørelse. Det er ingen cut-off skårer for GRE eller GPA. For å bli vurdert for opptak, må søkere sende inn følgende: - Online utdannet søknad til Chapman University Ph.D. i utdanningsprogram. - Supplemental søknad til Chapman University Ph.D. i utdanningsprogram (gjennom... [-]

Kontakt

Chapman University

Adresse, linje 1 One University Drive,
92866 Orange, California, USA
HJemmeside http://www.chapman.edu/
Telefon +1 714-997-6815