Les den offisielle beskrivelsen

Utdanning med et hjerte og en sjel - og kraften til å transformere

Boston College , den første institusjonen for høyere utdanning for å operere i Boston, er i dag blant landets fremste universiteter, en leder innen liberal arts, vitenskapelig etterforskning og studentformasjon.

Jordad i idealer som inspirerte våre Jesuit grunnleggere, oppfordrer Boston College studentene til å se innover, men alltid for å nå ut, for å utvikle sine tanker og talenter til det fulle og bruke dem til tjeneste for andre.

109513_109379_052013JK452v1.jpg

Om Morrissey College

Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fremmer den strenge intellektuelle utviklingen og den religiøse, etiske og personlige veksten av elevene. Morrissey College fakultet og studenter direkte engasjere verdens mest presserende problemer, ved hjelp av sine gaver for å forbedre felles gode.

Morrissey College tilbyr utdannet programmer innen humaniora, samfunnsvitenskap og naturvitenskap. Studentene kommer til å trives i et bredt spekter av karriere og er klare til å tjene som dyktige og lidenskapelige ledere, arbeider som surdeig for godt i samfunn rundt om i verden.

Som den eldste og største delingen av Boston College , forklarer Morrissey College Jesuit, katolsk forpliktelse til dybden av forespørsel, faglig fortreffelighet, og utdanner hele personen gjennom et formativt engasjement med liberal arts.

109514_109380_053014GG077v1.jpg

Hvorfor Boston College ?

Når studenter går inn i Boston College , tar de de første skrittene på en oppdagelsesreise, en som stimulerer deres intellektuelle, personlige, etiske og åndelige vekst. Morrissey College of Arts and Sciences 'programmer ber elevene om å lære seg om seg selv, deres lokalsamfunn og verden, å søke sannhet uansett hvor de går, og å bruke sine talenter til å forbedre andres liv.

De som søker en utdanning som varer et liv, vil finne utfordringen og støtten til å bygge meningsfylte og oppfylle futures.

1. En dynamisk liberal kunstutdanning

Utforsk utvalget av disipliner som danner velutdannede mennesker som er forberedt på å trives i det 21. århundre. En liberal artsutdanning ved Boston College utvikler verdifulle ferdigheter, inkludert kritisk tenkning, etisk beslutningstaking, effektiv kommunikasjon og evnen til å se den menneskelige erfaringen fra en rekke perspektiver.

2. Intellektuell Rigor

Morrissey College utfordrer elevene til å oppdage og oppnå sitt fulle potensiale. Kjente fakultet, innovative kurs, og off-campus muligheter utvide elevers kunnskap og erfaring.

109538_052013JK452v1.jpg

3. Jesuit, katolsk tradisjon

Intellektuell rigor, integrering av kunnskap, studentformasjon, omsorg for enkeltpersoner, bruk av vår utdanning i tjeneste for andre - disse jesuitene, katolske verdier definerer Boston College opplevelsen.

4. Forespørsel over discipliner

Her lærer vitenskapelig samarbeid forskning og undervisning utover tradisjonelle disiplinære grenser. Core Curriculum, Institutt for liberale kunst, Institutt for integrert vitenskap og samfunn, og en rekke forskningsprosjekter samler studenter og fakultet fra ulike undersøkelsesområder.

5. Fordelene ved Boston

Med mer enn 50 institusjoner for høyere utdanning i hovedstadsområdet er Boston virkelig en av de fremste college-byene. Det er også en verdensklasse by full av historie, vitenskapelig og teknologisk innovatører, kultur og internship muligheter.

6. Alumni Network

Studentene drar nytte av tilkoblingene og støtten til det stramme og lojale nettverket av nesten 180.000 studenter i Boston College .

109512_109378_022513LP003v1.jpg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Boston College

Vår Ph.D. programmet gir en grundig opplæringsopplevelse. Kjernekursarbeid er gitt i cellebiologi, biokjemi, molekylærbiologi, genetikk, bioinformatikk og vitenskapelig s ... [+]

En melding fra Biologifakultetet ved Boston College

Velkommen til Institutt for biologi, hvor forskning ligger i hjertet av Ph.D. erfaring. Vi streber etter å gi våre nyutdannede den tekniske og intellektuelle opplæringen som trengs for fremtidig suksess i et bredt spekter av karrierer.

Vår avdeling er velutstyrt for moderne molekylær, cellulær, genomisk, proteomisk, biokjemisk, bildebehandling og bioinformatikk forskning. Vi har kjernefasilitetene med toppmoderne instrumentering for genomforskning, fluorescens og høyoppløselig levendecellebilder og flytcytometri, gode dyreanlegg og betydelige beregningsmessige ressurser. Vi fortsetter å vokse fakultetet med nye hyringer som ytterligere styrker våre kjerneområder: studerer grunnleggende problemer innen celle- og utviklingsbiologi, mikrobiologi og infeksjon og bioinformatikk.... [-]

USA Boston
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Boston College

Et vesentlig trekk ved disse programmene er det omfattende og mangfoldige spekteret av kurs tilgjengelig for studenter hvert semester. De dekker filosofiens historie og p ... [+]

Velkommen til Institutt for filosofi ved Boston College

Boston Colleges kandidatfilosofi programmer tiltrekker talentfulle studenter fra hele verden. Vi tilbyr master- og doktorgrad, som dekker alle perioder i filosofiens historie og med et mangfold av filosofiske tilnærminger.

Institutt for filosofi er kjent for sin styrke i filosofiens historie, dagens kontinentale filosofi og praktisk filosofi, inkludert etikk og sosialpolitisk filosofi. I tillegg tilbyr instituttet to tverrfaglige programmer: filosofi og lov, og filosofi og teologi. Programmet omfatter også asiatisk filosofi og diasporastudier.

Hver september innrømmer doktorgradsprogrammet en liten gruppe nye studenter, som umiddelbart er velkommen som forskningsassistenter. Erfaringen med å jobbe med en etablert lærer er utformet for å hjelpe studenten å lære noen av de grunnleggende ferdighetene i filosofisk forskning og etablere et mentorforhold med ett eller flere fakultet. Programmets fleksibilitet sikrer individuell oppmerksomhet i utformingen av en velkomstplan til filosofins avdeling ved Boston College. Alle Ph.D. Studentene har midler gjennom sitt femte år i programmet (fjerde år hvis de inngår med en MA) forutsatt vellykket gjennomføring av krav. Doktorgradsstudenter får erfaring med å undervise i universitetets to-semestersfilosofi av Personens kjernekurs. Det er et undervisningsseminar i de to første årene av programmet for å bidra til å forberede doktorgradsstudenter til å designe sine egne pensum og gi tilbakemelding på undervisning; pågående klassevisninger finner sted senere.... [-]

USA Boston
September 2020
Engelsk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
Boston College

Avdelingen er fokusert på en svært samarbeidende tilnærming, med studenter som er en viktig del av samfunnet. I tillegg til å jobbe med fakultetet for fakultet i fakultet ... [+]

Velkommen til Boston College Department of Physics

Velkommen til Boston College Department of Physics. Avdelingens primære fokus er banebrytende forskning konsentrert i eksperimentell og teoretisk kondensert materiefysikk. I løpet av en relativt kort periode har vi blitt en av de ledende kondensatavdelingene i landet. Noen spesifikke områder av nåværende interesse er superledningsevne, fotovoltaik, metamaterialer, termoelektriker, nanostrukturer og nanomaterialer for biosensing, plasmonics, plasmaer, topologiske isolatorer, nye elektroniske materialer og andre sterkt korrelerte elektronsystemer.

Graduate studenter deler i denne undersøkelsen, får den tekniske og intellektuelle trening som trengs for fremtidig suksess i karriereveiene etter eget valg. Avdelingen omfatter 17 fakultet, en rekke postdokumenter og ca. 50 studenter, som alle støttes av lærerassistenter eller forskningsassistenter.... [-]

USA Boston
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Boston College

Ph.D. Grad i historie tilbys med konsentrasjoner i middelalderhistorie, tidlig moderne europeisk historie, moderne europeisk historie, amerikansk historie og latinamerika ... [+]

Velkommen til Graduate History på Boston College

Boston College s utdannede programmer i historien tiltrekke talentfulle studenter fra hele verden. Vi tilbyr MA og Ph.D. programmer med opplæring i en rekke regionale og tematiske spesialiteter; Britiske, middelalderlige, amerikanske og moderne europeiske historie har lenge vært styrker av avdelingen. Emerging områder av fakultetskompetanse og studentopplæring omfatter blant annet Sør-asiatiske, østasiatiske og latinamerikanske historie. I tillegg trener avdelingen seg i en rekke komparative og transnasjonale områder, med særlig interesse for religionshistorien, imperier og arvinger, Atlanterhavsverdenen, urbane historie og transnasjonal historie.... [-]

USA Boston
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Boston College

Matematikkavdelingen ved Boston College tilbyr et selektivt og fokusert doktorgradsprogram for talentfulle studenter med spesialisering i tre brede forskningsområder: Geo ... [+]

Velkommen til Institutt for matematikk

Institutt for matematikk ved Boston College søker å fremme matematikk gjennom en forpliktelse til fortreffelighet i forskning, undervisning og service til samfunnet. Fakultetet har et sterkt forskningsomdømme, med høyt ansett forskningsgrupper innen Algebraisk Geometri, Geometri, Nummerteori, Representasjonsteori og Topologi.

Avdelingens Ph.D. Programmet ble lansert i 2010 og støtter nå 25-30 studenter, og tiltrekker doktorgradsstudenter fra topp-programmer både nasjonalt og internasjonalt. Tjenestebidrag inkluderer omfattende arbeid med matematikklærere, involvering i matematikkpolitiske spørsmål på statlig og nasjonalt nivå og støtte for stipend i matematikk gjennom organisering av internasjonale vitenskapelige møter og redigering av høykvalitets tidsskrifter.... [-]

USA Boston
September 2020
Engelsk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
Boston College

Instituttets kurstilbud er organisert på fire felt: Politisk teori, amerikansk politikk, internasjonal politikk og komparativ politikk. ... [+]

Velkommen til Institutt for statsvitenskap ved Boston College

Vi er en uvanlig avdeling, en avdeling som har motstått utviklingen som driver politisk vitenskapelig forskning borte fra spørsmål som er relevante for borgere og politiske aktører. Selv om vi er spesielt sterke i humanistiske og kvalitative tilnærminger til politikk, feirer vi metodologisk mangfold. Tjuefem fulltid fakultet medlemmer (både senior og junior) lærer i avdelingen. Vi er også heldige å ha kolleger i en rekke andre forsknings- og praksisstillinger. Dette resulterer i et betydelig spekter i faglig og faglig tilnærming. Det som forener vårt nasjonalt anerkjente fakultet, er anerkjennelsen av primat av politiske problemer og overbevisningen om at disse problemene bør bestemme hvilken metodikk som er hensiktsmessig i hvert enkelt tilfelle.... [-]

USA Boston
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Address
Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467
02467 Boston, Massachusetts, USA
Telefon
gsasinfo@bc.edu.