Binghamton University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den beste offentlige universitet i nordøst.

En verdensklasse institusjon, Binghamton University gir studentene en bred, tverrfaglig utdanning med et internasjonalt perspektiv, og en av de mest levende forskningsprogrammer i nasjonen.

Rangert blant eliten offentlige universiteter i landet, utfordrer Binghamton elevene faglig, ikke økonomisk, i sin unike, best-of-begge-verdener miljø.

Vår akademisk kultur rivaler en første-rate privat universitet - strenge, samarbeid og frimodig nyskapende - mens vår campus kultur eksemplifiserer den beste form for offentlig universitet erfaring: Rikt ulike studenter, aktivt sosialt liv og dype engasjement med samfunnet.

Våre studenter, både lavere og høyere, arbeide en-mot-en med en eksepsjonell fakultetet og banebrytende forskere. De tar nytte av spesielle faglige muligheter som kombinerte grader, fremmedspråk studiegrupper og en enestående internasjonalt utdanningsprogram.

Binghamton at a Glance

Folk over hele verden er å lære hva New Yorkere har kjent i flere tiår: Binghamton University er en av USAs fremste offentlige universiteter. Vi tiltrekke seg fremragende studenter og prisbelønte fakultetet som er partnere i aktiv oppdagelse - vi samler ikke inn kunnskap, vi skaper den.

Lær mer om hva som gjør Binghamton University erfaring så eksepsjonell.

strenge Akademik

Den Fiske Guide to høyskoler (2013) anerkjenner Binghamton som en av de "fremste offentlige universiteter i nordøst" og rangerer det en "best buy". Universitetet består av syv skoler: Harpur College of Arts and Sciences, College of samfunnet og samfunnskontakt, Decker School of Nursing, Graduate School of Education, School of Management og Thomas J. Watson School of Engineering and Applied Science og School of Pharmacy og Pharmaceutical Sciences. Binghamton School of Management er rangert som 25. i nasjonen blant offentlige institusjoner av Bloomberg Businessweek. Vårt fakultet omfatter flere Fulbright, Ford og Guggenheim lærde. To lag med Watson Skole informatikkstudenter tok første plass laud i National Federal Aviation Administration Design Competition for universiteter - en for sin plan som bruker geotermisk varme for å fjerne snø og is fra rullebaner og den andre for å tilby måter å resirkulere de- icing væske.

Gorgeous Campus og fellesskap

Universitetsområdet er spredt over 930 dekar på en skogkledd åsside over Susquehanna-elven i forstaden Vestal Binghamton. Universitetet mottar konsekvent topp anerkjennelse i The Princeton Review årlige "green rating" av høgskolene. The on-campus Nature Preserve skryte 190 dekar vernet skog og våtmark med gang- / sykkel / kjører løyper og en seks mål stor dam. Downtown Binghamton tilbyr et førsteklasses opera selskap, et symfoniorkester, kinoer, klubber, utrolige restauranter, barer og profesjonelle hockey og baseball team.

Innovative Bo-læring utstyr

Modellert etter Oxford University, våre studenter bor i seks moderne boliger samfunn, hver med sin egen distinkte personlighet og nabolaget føler. Den viltvoksende, fire-bygningen vitenskap kompleks - snart å være fem som byggingen skrider frem på en ny vitenskapsbygg - har multiclimate drivhus-en av de største undervisnings- og forskerstillinger anlegg av sitt slag-delt inn i tropiske, tempererte, alpint og ørken soner. Innovative Technologies Complex (ITC) er hjem til bioteknologi Building, som har state-of-the-art, modulære laboratorier og klinisk forskning plass og en oppstartspakke for nye selskaper. Komplekset omfatter også teknologi og realfag Building, som er hjem til Watson skolen dekan kontor, samt avdelinger i maskinteknikk og elektro / datateknikk, state-of-the-art laboratorium plass, suiter for business start-ups og kontorer. Den romslige Anderson senter for utøvende kunst viser en "transformerende," 1200-seters kino med en uttrekkbar bakvegg for plenen sitteplasser og feirer sitt 25-års jubileum sesongen. The University Art Museum faste samlingen omfatter over 3000 moderne og gamle stykker, inkludert et nasjonalt anerkjent asiatisk Art Gallery. Progressive Architecture holdt våre to fantastiske akademiske bygninger, hjem til skolene i ledelse, sykepleie og utdanning, og Office of Undergraduate Opptak.

Aktiv, Athletic fellesskap

De Binghamton bearcats felt 21 NCAA Division I Varsity team. Studentene velger fra dusinvis av konkurransedyktige og bare for moro skyld klubb og egenutført idrettslag, fra fotball til coed kanonball. FitSpace er vår state-of-the-art treningssenter med in-house personlige trenere og 45 gruppetimer hver uke. Vår fantastisk Friluftsliv programmet organiserer dagen og helgen kajakkpadling, klatring, fotturer og camping turer til regionens mange nasjonalparker.

vellykket nyutdannede

Vår fire år oppgradering rate er blant de høyeste i landet blant våre jevnaldrende offentlige forskningsuniversiteter. 20% av undergrads går på å få en høyere grad fra Binghamton. Binghamton har mer enn 30 doktorgradsprogrammer i kunst og vitenskap og dens profesjonelle skoler, og utmerkelser mer enn 100 doktorgrad hvert år. 86% av Binghamton gradienter som gjelder for jusstudiet er akseptert, sammenlignet med 76% nasjonalt. Våre grads komme inn på medisinstudiet til priser som er 13% over landsgjennomsnittet. Det er mer enn 120.000 Binghamton alumni spredt over alle 50 stater og over hele verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se MSc - HealthcareStudies » Se MA » Se MSc - Master » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

PhD I Antropologi

Campus Heltidsstudier 4 - 5 år September 2018 USA Binghamton

The Doctor of Philosophy i antropologi er tildelt til studenter som har vist mestring av de generelle materialer av antropologi og en betydelig kommando av spesialisert gjenstand for en eller flere av de fire subfields ... [+]

PhD i antropologi

Anthropology søker å forstå naturen og opprinnelsen til humant biologisk variasjon, kulturelt mangfold og sosiale formasjoner gjennom systematisk leting, vitenskapelig undersøkelse og anvendelse av teori til menneskelige befolkninger og deres gjenstander, inkludert deres sosiale konfigurasjoner, fortid og nåtid.

Selv om antropologi har historisk vært mest vellykket i analysen av små sosiokulturelle systemer, er dagens utfordring å plassere den direkte studieobjekter i sine globale sammenhenger i både tid og rom. Disiplinen trekker fritt på ulike fagfelt i humaniora og i de sosiale og naturvitenskap, og dens mangfold i dag er slik at ingen enkelt sentral oppgave tjener en bred konsensus.... [-]


PhD I Filosofi

Campus Heltidsstudier 6 år September 2018 USA Binghamton

Institutt for filosofi graduate program i sosiale, politiske, etiske og juridiske filosofi (SPEL) gir studentene avanserte kurs og individuell forskning i klassisk, moderne og tidsriktig sosial og politisk filosofi, samt etikk og filosofi i lov. [+]

PhD i filosofi

Institutt for filosofi graduate program i sosiale, politiske, etiske og juridiske filosofi (SPEL) gir studentene avanserte kurs og individuell forskning i klassisk, moderne og tidsriktig sosial og politisk filosofi, samt etikk og filosofi i lov. SPEL anerkjenner og respekterer både den angloamerikanske (analytisk) og Continental (europeiske) tradisjoner, samt ulike ikke-vestlige tradisjoner, feministisk filosofi og kritisk rase teori, og andre fremvoksende områder av filosofi. Studenter med en rekke filosofiske interesser er velkommen til å søke til SPEL programmet.

Vårt program tilbyr en terminal Master of Arts (MA) og en Doctor of Philosophy (PhD) spor, med spesialisering i sosiale, politiske, etiske og / eller juridisk filosofi. MA er ofte forfulgt av studenter som er interessert i videreutdanning karrierer i jus, økonomi eller offentlig politikk. Doktorgrads forbereder studentene for spesialisering i de mest ettertraktede og raskest voksende områdene i moderne filosofi i høgskoler og universiteter. Vår avdeling har svært vellykket plassering priser og aggressiv faglig utvikling.... [-]


PhD I Kjemi

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 USA Binghamton

Ph.d. tildeles primært for en original undersøkelse som resulterer i en betydelig fremskritt i kunnskap innenfor et område på kjemi. En god forståelse av de grunnleggende prinsipper, eksperimentelle teknikker og aktuelle teorier om kjemi er også nødvendig ... [+]

PhD i kjemi

Binghamton University graduate program i kjemi tilbyr Master of Arts (MA), Master of Science (MS) og Doctor of Philosophy (PhD) grader i kjemi for studenter som er innovative, konkurransedyktige og høyt motivert i de tradisjonelle områdene av analytisk, uorganisk, organisk og fysikalsk kjemi, så vel som andre relevante tverr fag.

Ved slutten av det første året, er hver student koblet sammen med et fakultet rådgiver basert på forskningsinteresser og tilgjengelighet. Vår avdeling rådgivere gir veiledning for studenter gjennom hele sin akademiske karriere, fra kursvalg til forskning utvikling.

Våre studenter er ofte anerkjent for eksepsjonelle akademiske prestasjoner og forskningsinnsats gjennom flere priser og stipender. Andre finansieringsmuligheter som undervisning assistant, forskning assistantships og stipend er også tilgjengelig.... [-]


PhD I Mechanical Engineering

Campus Heltidsstudier 4 - 6 år September 2018 USA Binghamton

PhD-programmet er et forsknings-intensive, tverrfaglig program. Finansiering er tilgjengelig i form av undervisning og forskning assistantships. Mange av våre assistant inkluderer union og helsemessige fordeler. [+]

PhD i Mechanical Engineering

The Department of Mechanical Engineering tilbyr programmer som fører til Master of Science (MS), Master of Engineering (Meng) og PhD i maskinteknikk. Våre læreplanen omfatter teori, design og laboratorium erfaring innen termiske væsker, mekanikere, dynamiske systemer, og design og materialer. Vårt program søker å trene studentene til å bli fremtidige ledere i bransjen.

Den MS sporet gir en balansert studium som inkluderer avansert teori og praktisk kunnskap søknad. Studentene skal være tilstrekkelig forberedt på å forfølge en karriere i industrien eller skriv et doktorgradsprogram. Den Meng sporet forbereder studentene for yrkesutøvelse og krever ingen avhandling eller prosjekt. PhD-programmet er et forsknings-intensive, tverrfaglig program. Finansiering er tilgjengelig i form av undervisning og forskning assistantships. Mange av våre assistant inkluderer union og helsemessige fordeler.... [-]


Phd På Engelsk

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 USA Binghamton

Binghamton University graduate program på engelsk tilbyr mer enn bare studiet av språk og litteratur. Studenter i programmet utvikle ferdigheter som har søknader langt utover de tradisjonelle yrker med undervisning og komposisjon. [+]

phd på engelsk

Binghamton University graduate program på engelsk tilbyr mer enn bare studiet av språk og litteratur. Studenter i programmet utvikle ferdigheter som har søknader langt utover de tradisjonelle yrker med undervisning og komposisjon. Effektive og overbevisende kommunikatører er etterspurt i en rekke områder, blant annet jus, markedsføring, kommunikasjon og journalistikk. Avanserte studier av litteratur og retorikk vil i stor grad bidra til kompetanse og arbeidsevne. The Creative Writing konsentrasjon kan tilby ytterligere erfaring, og er ikke bare for dem som forfølge en karriere i skriftlig.

graduate programmer

Velkommen til Graduate engelske programmet ved Binghamton University. Vårt program har hatt en historie med fremstående fakultet og akademikere i litteraturforskning, kritisk teori, retorikk og kreativ skriving.... [-]


Kontakt

Binghamton University

Adresse, linje 1 Binghamton University State University of New York 4400 Vestal Parkway East
NY 13902 Binghamton, New York, USA
HJemmeside http://binghamton.edu/
Telefon +1 607-777-2000