Binghamton University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det beste offentlige universitetet i nordøst.

En verdensklasse institusjon tilbyr Binghamton University en bred, tverrfaglig utdanning med et internasjonalt perspektiv og et av de mest levende forskningsprogrammene i nasjonen. Rangerte blant elite offentlige universiteter i landet, utfordrer Binghamton studenter faglig, ikke økonomisk, i sitt unike, beste av begge verdensmiljø. Vår akademiske kultur rivaler et førsteklasses privatuniversitet - strenge, samarbeidende og dristig nyskapende - mens vår campuskultur eksemplifiserer den beste typen offentlig universitetsopplevelse: rikholdige studenter, aktivt samfunnsliv og dypt engasjement med samfunnet. Våre studenter, både bachelor og utdannet, jobber en-mot-en med en eksepsjonell fakultet og banebrytende lærde. De benytter seg av spesielle akademiske muligheter som kombinerte grader, studiegrupper i fremmedspråk og et uovertruffen internasjonalt utdanningsprogram.

Binghamton i et øyeblikk

Folk rundt om i verden lærer hva New Yorkers har kjent i flere tiår: Binghamton University er et av Amerikas fremste offentlige universiteter. Vi tiltrekker fremragende studenter og prisvinnende fakultet som er partnere i aktiv oppdagelse - vi samler ikke kunnskap, vi lager den. Lær mer om hva som gjør Binghamton University erfaring så eksepsjonell. Rigorøse akademikere

 • Fiske Guide to Colleges (2013) anerkjenner Binghamton som et av de "fremste offentlige universitetene i nordøst" og rangerer det som en "best buy".
 • Universitetet består av seks skoler: Harpur College of Arts and Sciences, College of Community og Public Affairs, Decker School of Nursing, School of Management og Thomas J. Watson School of Engineering og anvendt vitenskap og Pharmacy School og Farmasøytiske vitenskap.
 • Binghamton School of Management er rangert som nummer 25 i nasjonen blant offentlige institusjoner av Bloomberg BusinessWeek.
 • Vårt fakultet omfatter mange Fulbright, Ford og Guggenheim lærde.
 • To lag av Watson School datavitenskapsstudenter tok førsteplasser i National Design Authority Competition for Universities - en for sin plan som bruker geotermisk varme for å fjerne snø og is fra bane og den andre for å tilby måter å resirkulere de- glasur væsker.

Nydelig Campus og fellesskap

 • Campuset er spredt over 930 hektar på en skogkledd åsside over Susquehanna-elven i Binghamton-forstaden Vestal.
 • Universitetet får konsekvent høy anerkjennelse i The Princeton Reviews årlige "grønne vurdering" av høyskoler.
 • On-campus Nature Preserve har 190 hektar med beskyttede skogs- og våtmarker med fotturer / sykkel / løype og en seks hektar dam.
 • Downtown Binghamton tilbyr et førsteklasses operaselskap, et symfoniorkester, kinoer, klubber, utrolige restauranter, barer og profesjonelle hockey- og baseballlag.

Innovative Living-Learning Facilities

 • Modellert etter Oxford University, våre studenter bor i seks moderne boligområder, hver med sin egen distinkte personlighet og nabolagsmessige følelser.
 • Det spredte, firebygde vitenskapskomplekset - snart fem år etter hvert som konstruksjonen utvikler seg på en ny vitenskapsbygning - har et klimakassehus, en av de største undervisnings- og forskningsanleggene i sitt slag, fordelt på tropisk, temperert, alpint og ørken soner.
 • Innovative Technologies Complex (ITC) er hjemsted for Bioengineering Building, som har toppmoderne, modulære laboratorier og klinisk forskningsrom og en oppstartssuite for nye bedrifter. Komplekset omfatter også Engineering og Science Building, som er hjemsted for Watson School dekanskontoret, samt avdelingene for maskinteknikk og elektrisk / datateknikk, toppmoderne laboratorierom, suiter for oppstart av virksomheter og kontorer.
 • Det romslige Anderson Center for Performing Arts viser et "transformerende" 1200-seters teater med en uttrekkbar bakvegg for plen sitteplasser og feirer sin 25 års jubileums sesong.
 • Universitetets kunstmuseums faste samling inneholder over 3000 moderne og gamle stykker, inkludert et nasjonalt anerkjent asiatisk kunstgalleri.
 • Progressiv arkitektur presenterte våre to fantastiske akademiske bygninger, hjem til skolene for ledelse, sykepleie og utdanning, og Office of Undergraduate Admissions.

Aktiv, Atletisk Fellesskap

 • Den Binghamton Bearcats feltet 21 NCAA Divisjon I varsity lag.
 • Studentene velger fra dusinvis av konkurrerende og bare for moro klubb- og intramurale idrettslag, fra fotball til coed dodgeball.
 • FitSpace er vårt toppmoderne treningssenter med interne trenere og 45 gruppeklasser hver uke.
 • Vårt fantastiske Outdoor Pursuits-program organiserer dag og helg kajakkpadling, klatring, fotturer og camping turer til regionens mange statlige parker.

Vellykkede akademikere

 • Våre fireårige oppgraderingskurs er blant de høyeste i nasjonen blant våre kolleger offentlige forskningsuniversiteter.
 • 20% av undergrads fortsetter å få en utdannet grad fra Binghamton.
 • Binghamton har mer enn 30 doktorgrader i kunst og vitenskap og sine profesjonelle skoler og tildeler mer enn 100 doktorgrader hvert år.
 • 86% av Binghamton grads som søker på lovskole aksepteres, sammenlignet med 76% nasjonalt.
 • Våre grader går inn på medisinsk skole til priser som er 13% over nasjonal gjennomsnittet.
 • Det er mer enn 120.000 Binghamton alumni spredt over alle 50 stater og rundt om i verden.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se PhD » Se MSc - HealthcareStudies » Se MA » Se MSc - Master » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

PhD I Antropologi

Campus Heltidsstudier 4 - 5 år September 2018 USA Binghamton

The Doctor of Philosophy i antropologi er tildelt til studenter som har vist mestring av de generelle materialer av antropologi og en betydelig kommando av spesialisert gjenstand for en eller flere av de fire subfields ... [+]

PhD i antropologi

Anthropology søker å forstå naturen og opprinnelsen til humant biologisk variasjon, kulturelt mangfold og sosiale formasjoner gjennom systematisk leting, vitenskapelig undersøkelse og anvendelse av teori til menneskelige befolkninger og deres gjenstander, inkludert deres sosiale konfigurasjoner, fortid og nåtid.

Selv om antropologi har historisk vært mest vellykket i analysen av små sosiokulturelle systemer, er dagens utfordring å plassere den direkte studieobjekter i sine globale sammenhenger i både tid og rom. Disiplinen trekker fritt på ulike fagfelt i humaniora og i de sosiale og naturvitenskap, og dens mangfold i dag er slik at ingen enkelt sentral oppgave tjener en bred konsensus.... [-]


PhD I Filosofi

Campus Heltidsstudier 6 år September 2018 USA Binghamton

Institutt for filosofi graduate program i sosiale, politiske, etiske og juridiske filosofi (SPEL) gir studentene avanserte kurs og individuell forskning i klassisk, moderne og tidsriktig sosial og politisk filosofi, samt etikk og filosofi i lov. [+]

PhD i filosofi

Institutt for filosofi graduate program i sosiale, politiske, etiske og juridiske filosofi (SPEL) gir studentene avanserte kurs og individuell forskning i klassisk, moderne og tidsriktig sosial og politisk filosofi, samt etikk og filosofi i lov. SPEL anerkjenner og respekterer både den angloamerikanske (analytisk) og Continental (europeiske) tradisjoner, samt ulike ikke-vestlige tradisjoner, feministisk filosofi og kritisk rase teori, og andre fremvoksende områder av filosofi. Studenter med en rekke filosofiske interesser er velkommen til å søke til SPEL programmet.

Vårt program tilbyr en terminal Master of Arts (MA) og en Doctor of Philosophy (PhD) spor, med spesialisering i sosiale, politiske, etiske og / eller juridisk filosofi. MA er ofte forfulgt av studenter som er interessert i videreutdanning karrierer i jus, økonomi eller offentlig politikk. Doktorgrads forbereder studentene for spesialisering i de mest ettertraktede og raskest voksende områdene i moderne filosofi i høgskoler og universiteter. Vår avdeling har svært vellykket plassering priser og aggressiv faglig utvikling.... [-]


PhD I Kjemi

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 USA Binghamton

Ph.d. tildeles primært for en original undersøkelse som resulterer i en betydelig fremskritt i kunnskap innenfor et område på kjemi. En god forståelse av de grunnleggende prinsipper, eksperimentelle teknikker og aktuelle teorier om kjemi er også nødvendig ... [+]

PhD i kjemi

Binghamton University graduate program i kjemi tilbyr Master of Arts (MA), Master of Science (MS) og Doctor of Philosophy (PhD) grader i kjemi for studenter som er innovative, konkurransedyktige og høyt motivert i de tradisjonelle områdene av analytisk, uorganisk, organisk og fysikalsk kjemi, så vel som andre relevante tverr fag.

Ved slutten av det første året, er hver student koblet sammen med et fakultet rådgiver basert på forskningsinteresser og tilgjengelighet. Vår avdeling rådgivere gir veiledning for studenter gjennom hele sin akademiske karriere, fra kursvalg til forskning utvikling.

Våre studenter er ofte anerkjent for eksepsjonelle akademiske prestasjoner og forskningsinnsats gjennom flere priser og stipender. Andre finansieringsmuligheter som undervisning assistant, forskning assistantships og stipend er også tilgjengelig.... [-]


PhD I Mechanical Engineering

Campus Heltidsstudier 4 - 6 år September 2018 USA Binghamton

PhD-programmet er et forsknings-intensive, tverrfaglig program. Finansiering er tilgjengelig i form av undervisning og forskning assistantships. Mange av våre assistant inkluderer union og helsemessige fordeler. [+]

PhD i Mechanical Engineering

The Department of Mechanical Engineering tilbyr programmer som fører til Master of Science (MS), Master of Engineering (Meng) og PhD i maskinteknikk. Våre læreplanen omfatter teori, design og laboratorium erfaring innen termiske væsker, mekanikere, dynamiske systemer, og design og materialer. Vårt program søker å trene studentene til å bli fremtidige ledere i bransjen.

Den MS sporet gir en balansert studium som inkluderer avansert teori og praktisk kunnskap søknad. Studentene skal være tilstrekkelig forberedt på å forfølge en karriere i industrien eller skriv et doktorgradsprogram. Den Meng sporet forbereder studentene for yrkesutøvelse og krever ingen avhandling eller prosjekt. PhD-programmet er et forsknings-intensive, tverrfaglig program. Finansiering er tilgjengelig i form av undervisning og forskning assistantships. Mange av våre assistant inkluderer union og helsemessige fordeler.... [-]


Phd På Engelsk

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 USA Binghamton

Binghamton University graduate program på engelsk tilbyr mer enn bare studiet av språk og litteratur. Studenter i programmet utvikle ferdigheter som har søknader langt utover de tradisjonelle yrker med undervisning og komposisjon. [+]

phd på engelsk

Binghamton University graduate program på engelsk tilbyr mer enn bare studiet av språk og litteratur. Studenter i programmet utvikle ferdigheter som har søknader langt utover de tradisjonelle yrker med undervisning og komposisjon. Effektive og overbevisende kommunikatører er etterspurt i en rekke områder, blant annet jus, markedsføring, kommunikasjon og journalistikk. Avanserte studier av litteratur og retorikk vil i stor grad bidra til kompetanse og arbeidsevne. The Creative Writing konsentrasjon kan tilby ytterligere erfaring, og er ikke bare for dem som forfølge en karriere i skriftlig.

graduate programmer

Velkommen til Graduate engelske programmet ved Binghamton University. Vårt program har hatt en historie med fremstående fakultet og akademikere i litteraturforskning, kritisk teori, retorikk og kreativ skriving.... [-]


Kontakt

Binghamton University

Adresse, linje 1 Binghamton University State University of New York 4400 Vestal Parkway East
NY 13902 Binghamton, New York, USA
HJemmeside http://binghamton.edu/
Telefon +1 607-777-2000