Barry University Adrian Dominican School of Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oppdraget til Adrian Dominican School of Education ( ADSOE ) er å fremme akademisk dyktighet når den forbereder omsorgsfulle, etiske og dyktige profesjonelle lærere og rådgivere til å undervise og jobbe i et bredt spekter av kulturelt forskjellige læringsmiljøer. School of Education utfører sitt oppdrag med særlig oppmerksomhet til Barry Universitys sentrale forpliktelser: Kunnskap og sannhet, inkluderende samfunn, sosial rettferdighet og samarbeidstjeneste. Følsom og lydhør overfor det mangfoldige samfunnet de lever og arbeider i, prøver fakultetet på School of Education å modellere livslang læring og fremme kritisk og kreativ tenkning i profesjonelle interaksjoner med hverandre, studenter og samfunnet.

Adrian Dominican School of Education tilbyr moderne programmer designet for å oppfylle gjeldende profesjonelle standarder, inkludert krav om lisensiering og sertifisering; gi kunnskap og ferdigheter som gjør at nyutdannede kan praktisere i sine karrierevalg; utvikle holdninger som oppmuntrer til et livslangt engasjement for kvalitetsundervisning og læring.

Vi er forpliktet til å fremme universitetets misjon gjennom undervisning, rådgivning, stipend, forskning og støttende service til sine studenter og lokalsamfunnet.

Vi er forpliktet til kontinuerlig forbedring gjennom samarbeidsprosesser. Dermed tilbyr vi et omfattende utvalg av profesjonelle kurs og programmer for å forberede ledere for det 21. århundre innen utdanning, administrasjon, rådgivning, instruksjonsteknologi og utvikling av menneskelige ressurser. Vi oppdaterer kontinuerlig programmer for å gjenspeile endrede samfunnsbehov. Vi streber etter å pleie studentene til å bli dyktige fagpersoner, leve med integritet og lede med en følelse av service og forvaltning. Vi hjelper studentene å lykkes med å komme inn i det profesjonelle arbeidsmiljøet.

Steder

Miami Shores

Address
North Miami Avenue,11171-11281
33168 Miami Shores, Florida, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: