Boston University School of Theology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På Boston University School of Theology (STH) kan du forfølge departementene du forestiller deg når du blir en leder som er klar til å svare på utfordringene i dagens globale religiøse landskap. Forvandle deg selv. Forandre så verden. Et kjent fakultet veileder deg gjennom strenge akademikere. Et støttende samfunn pleier livet ditt, din tro og dine mål.

Vår misjon er å forfølge kunnskap om Gud, å dyrke ledere for trossamfunn, å berike akademiet og å søke fred med rettferdighet i en mangfoldig og sammenkoblet verden.

Som grunnskolen til Boston University og det eldste United Methodist-seminaret i Nord-Amerika, er vi en profesjonell skole innen et kosmopolitisk forskningsuniversitet som selv er forpliktet til "læring, dyd og fromhet." Forankret i de Wesleyanske tradisjonene og tegner oss fra de bredere kristne tradisjonene i verden, streber vi etter å utstyre kvinner og menn til departement og yrker som fremmer personlig og sosial transformasjon, som er orientert mot verdens mangfold, og som utvider den profetiske arven etter dette. historiske School of Theology.

Bli med i vårt unike fellesskap av elever som tenker kreativt om virkelige problemer. Lær sammen med dyktige studenter, guidet gjennom strenge akademiske programmer av anerkjente fakultet. På Boston University School of Theology er vår trosretning mangfoldig; våre kall, varierte. Men vi deler en felles ambisjon om å skape en bedre verden.

Steder

Boston

Address
Commonwealth Avenue,745
02215 Boston, Massachusetts, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: