Auburn University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

.

Universitetet vil sikre kvaliteten på sine programmer gjennom en nøye fokusering av ressursene i områder med institusjonelle styrker.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Phd I Datavitenskap Og Programvare Engineering

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Auburn

For studenter som er interessert i Ph.D-programmet, krever det en masterstudium eller vellykket gjennomføring av minst ett akademisk studieår, fra en institusjon av anerkjent stående i et område relatert til den foreslåtte doktorgradsstudien. Alle søkere må levere Graduate Record Examination score for den generelle testen. [+]

For studenter som er interessert i Ph.D-programmet, krever det en masterstudium eller vellykket gjennomføring av minst ett akademisk studieår, fra en institusjon av anerkjent stående i et område relatert til den foreslåtte doktorgradsstudien. Alle søkere må levere Graduate Record Examination score for den generelle testen. Student vil ta en skriftlig kvalifiserende eksamen kort tid etter å ha tatt opptak til programmet.

Ph.D. Programmet krever minimum 66 semester kreditt timer selvfølgelig arbeid utover bachelor nivå, inkludert 18 timer med forskning og avhandling.

rekruttering

Flere fullt finansierte Ph.D. Stillinger (støttet via Research Assistantships) er tilgjengelige i det spennende feltet Deep Learning. Posisjonene forventes å starte i høst 2017 eller våren 2018. Undergraduate, MS studenter og besøkte lærde er også velkomne (avhengig av tilfeller, kan noen midler være tilgjengelig).... [-]