Les den offisielle beskrivelsen

Om Appalachian College of Pharmacy

Appalachian College of Pharmacy er fullt akkreditert av Akkreditering Council for farmasi utdanning (ACPE) og er den eneste treårige Doctor of Pharmacy programmet i Samveldet av Virginia. Derfor våre studenter utdannet og inn i arbeidslivet ett år tidligere enn kandidater fra en tradisjonell fireårig program, og de gjør det med ekvivalent klasserom timer og klinisk trening. Våre studenter spare ett år med undervisning og relaterte utgifter samtidig tjene inntekt ett år tidligere, noe som gir betydelige økonomiske besparelser og en kvalitet apotek utdanning.

Appalachian College of Pharmacy oppgave er å dyrke et læringsfellesskap forpliktet til utdanning, samfunnskontakt, og den faglige utviklingen av farmasøyter.

Et flertall av våre kandidater er praktiserende apotek i Appalachian-regionen - positivt påvirker helsevesenet i en underserved regionen.

Appalachian College of Pharmacy ligger i Southwest Virginia, og tilbyr en treårig lege for apotek program, og er forpliktet til å betjene behovene til rurale og dekkede lokalsamfunn i Appalachia samt over hele verden.

The College ble grunnlagt i august 2003 som Universitetet i Appalachia av Frank Kilgore, assisterende fylkes advokat for Buchanan County, Virginia. Buchanan fylke Board of Supervisors og Buchanan County Industrial Development Authority bedt om at Mr. Kilgore etablere en institusjon for høyere utdanning som en økonomisk, pedagogisk og helsetjenester utviklingsprosjekt. The College er strategisk plassert i Buchanan County, Virginia, som deler grenser med Kentucky og West Virginia i sentrum av Appalachian kullfelt. The Appalachian-regionen står overfor betydelige økonomiske og pedagogiske barrierer, samt helseutfordringer. En tidligere rapport til Virginia Legislature dokumentert at innbyggerne i Southwest Virginia har problemer med å skaffe og betale for helsetjenester, inkludert dental og farmasøytisk omsorg. Ved å bringe høyere utdanning og fremskritt i helsevesenet til regionen, er College godt posisjonert til å være en katalysator for positive endringer i økonomisk utvikling, utdanning og helsetjenester.

ACP visjon

Appalachian College of Pharmacy (College), gjennom kvalitet og innovativ utdanning, service og stipend, vil forbedre den generelle helse og trivsel for innbyggerne i distriktene eller dekkede populasjoner, spesielt sårbare befolkningsgrupper i Central Appalachia. The College vil utdanne farmasøyter å omfavne kunnskap og teknologi for å optimalisere apotek levert pasientbehandling og helseutfall i et tverrfaglig helsevesen miljø. The College vil samarbeide med interessenter for å utvikle sentre for fremragende forskning for å løse identifiserte behov i landlige helse.

ACP misjon

Appalachian College of Pharmacy, en høyskole for høyere utdanning overdragelse legen fra apotek grad, gir faglig, vitenskapelig og faglig apotek utdanning for å løse de helsemessige behovene til rurale og dekkede lokalsamfunn, særlig i Appalachia, gjennom utdanning, service, og stipend. Filosofien til College er å dyrke et læringsfellesskap forpliktet til utdanning, samfunnskontakt, og den faglige utviklingen av farmasøyter.

Appalachian College of Pharmacy er akkreditert gjennom de tre følgende institusjoner:

Akkreditering Council for Pharmacy Utdanning Appalachian College of Pharmacy har fått full akkreditering status fra Accreditation Council for farmasi utdanning (ACPE).

Southern Association of Colleges og Schools Appalachian College of Pharmacy er akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges (SACSCOC) for å tildele doktorgrad i apotek grad. Kontakt Kommisjonen på Colleges på 1 866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4501 for spørsmål om status for Appalachian College of Pharmacy.

State Council of Higher Education for Virginia Statens råd for Higher Education for Virginia (SCHEV) har sertifisert Appalachian College of Pharmacy å operere i Virginia, og godkjent den formelle bruken av navnet "Appalachian College of Pharmacy," samt ACP rett til å konferere lege apotek grad .

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også: