The European Wellness International Institute (EWII)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

142679_EWII-banner-intro.png

European Wellness International Institute (EWII)

European Wellness International Institute [EWII] er et profesjonelt organ som er heleid av European Wellness Academy. EWII er en organisasjon som prøver å anerkjenne tidligere læring. Nylig har det dukket opp doktorgradsformer som ikke er spesifikke for yrker eller fagfelt, og som brukes av seniorutøvere som kjøretøy for faglig utvikling og for å løse komplekse arbeids- eller bidragsspørsmål.

142689_EWII-banner-6.png

The European Wellness International Institute (EWII) anerkjenner at kunnskap og ferdigheter kan oppnås fra et bredt spekter av læring. Instituttet er derfor opptatt av å sikre at, hvor det er relevant, kunnskaper og ferdigheter som oppnås gjennom arbeidserfaring, livserfaring, kontinuerlig fagutvikling (CPD) eller tidligere kvalifikasjoner kan bli gitt anerkjennelse gjennom strenge relevante andragogiske og faglige vurderinger.

Hvorfor studere ved European Wellness International Institute?

  • Erkjenner verdien av læring utenfor en formell setting og anerkjenner aktiv læring på arbeidsplassen.
  • Validerer verdien av å lære som studentene har oppnådd av seg selv og akkumulert gjennom årene i sine respektive arbeidsfelt.
  • Hjelper studentene med å spare tid og penger ved å eliminere unødvendig repetisjon og duplisering av materiale som allerede er kjent for elevene.
  • Forbedre studentens selvtillit basert på deres profesjonelle prestasjoner som sikrer større likhet mellom muligheter og praksis i karriereprogresjon.

Steder

Edenkoben

Address
67480 Edenkoben, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: