The European Wellness International Institute (EWII)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

European Wellness International Institute (EWII)

The European Wellness International Institute (EWII) anerkjenner at kunnskap og ferdigheter kan oppnås fra et bredt spekter av læring. Instituttet er derfor opptatt av å sikre at, hvor det er relevant, kunnskaper og ferdigheter som oppnås gjennom arbeidserfaring, livserfaring, kontinuerlig fagutvikling (CPD) eller tidligere kvalifikasjoner kan bli gitt anerkjennelse gjennom strenge relevante andragogiske og faglige vurderinger.

Hvorfor studere ved European Wellness International Institute?

  • Erkjenner verdien av læring utenfor en formell setting og anerkjenner aktiv læring på arbeidsplassen.
  • Validerer verdien av å lære som studentene har oppnådd av seg selv og akkumulert gjennom årene i sine respektive arbeidsfelt.
  • Hjelper studentene med å spare tid og penger ved å eliminere unødvendig repetisjon og duplisering av materiale som allerede er kjent for elevene.
  • Forbedre studentens selvtillit basert på deres profesjonelle prestasjoner som sikrer større likhet mellom muligheter og praksis i karriereprogresjon.

Closeup of microscope

Forord fra EW Academy

Styret i EWA.

Utdanning er veldig viktig for den generelle utviklingen av samfunnet og menneskelig velvære. I denne moderne tid har Bio-Regenerative Sciences evnen til å endre måten mennesker eldes med det stadige dilemmaet med stadig voksende stress og utfordringene i ledelsen. Disse utfordringene kan ivaretas og styres effektivt når kretsene i industrien samarbeider og jobber samtidig som et stort team for å administrere, dirigere og påvirke utfallet med et fugleperspektiv og på kontrast, også med mikroskopisk analyse.

Bare med beherskelse av vitenskapelig støttede konsepter, vil estetikeren være i stand til å yte tjenester utover de topp-til-tå-tjenestene man vanligvis vil tilby. Som sådan vil bioregenerativ vitenskap som læres til våre elever legge til en uovertruffen vekt på deres eksisterende praksis, samt forme fremtiden for nybegynnere som bare drar ut i bransjen.

Med andre ord, når det medisinske brorskapet kontinuerlig innoverer etiske måter å håndtere aldring og dets tilknyttede utfordringer, er behovet for paramedisiner og estetikere / kosmetologer og andre interessenter for å arbeide mot et stort entall mål sammen med den vitenskapelige og medisinske brorskap. Den eneste måten vi kan jobbe på tvers av fagområder er ved samlet kunnskap. Denne kunnskapen er dynamisk, og begynnelsen på elevenes reise er bare tenningen for opplevelsen av livslang læring.

Ønsker alt godt til de som har og de som vil komme ombord på denne kunnskapsreisen med oss når vi sammen pioner, forkjemper og vokser på dette feltet sammen! Takk for at du har tro på oss!

Steder

Edenkoben

Address
67480 Edenkoben, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: