Graduate School of Life Science Munich

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Graduate School Life Science Munich er en del av Fakultet for biologi og fakultet for kjemi, biokjemi og farmasi til Ludwig-Maximilans-Universität München (LMU). Disse utmerkede fakultetene er rangert blant de beste utdanningsinstitusjonene for biologi og biokjemi i Tyskland. Sammen med LMU Genesenter og Klinikum der Universtität München (KUM), tilhører de HighTechCampusLMU i Grosshadern-Martinsried som er kjent for internasjonal topp moderne forskning innen biovitenskap. De deltakende forskningsgruppene samarbeider ofte med de tilstøtende Max-Planck-instituttene for biokjemi og nevrobiologi og med det tyske forskningssenteret for miljøhelse (Helmholtz Zentrum München).

De italienskinspirerte bygningene til det prestisjetunge Ludwig-Maximilians-Universität München ligger i sentrum av München nær Englandshagen, Europas første store bypark. Universitetet er blant de eldste og største i Tyskland. Det ble grunnlagt i 1472 i den bayerske byen Ingolstadt under hertug Ludwig den rike, og etter et stoppested i Landshut, endelig bosatt seg i München i 1826. Siden den gang har det tiltrukket seg mange anerkjente forskere. Blant dem var røntgenoppfinneren Wilhelm Roentgen, kjemikeren og faren til det moderne jordbruket Justus von Liebig, og sosiologen Max Weber. Siden oppstarten har universitetet avlet opp 13 nobelprisvinnere. I dag, med sine 48 000 studenter, hvorav 15% er internasjonale studenter, tilbyr Ludwig-Maximilians-Universität et yrende studentliv. Det er mer enn 700 professorer og 3000 assistentprofessorer som danner et unikt landskap med forskning og undervisning.

Igjen i 2017 har Ludwig-Maximilians-Universität München en topplassering i World Reputation Ranking of the Times Higher Education Magazine, der LMU vises på plass 30. Følgelig er LMU blant de mest anerkjente universitetene i Europa. World Reputation Ranking evaluerer omdømmet til et universitet i undervisning og forskning ved å konsultere anerkjente forskere fra hele verden.

biozentrum sommer-100Graduate School of Life Science Munich","author_url":"","source":""}" />

The Graduate School Life Science Munich (LSM), grunnlagt i 2009, tilbyr et internasjonalt doktorgradsprogram i biovitenskap som dekker områder antropologi, biokjemi og cellebiologi, økologi, evolusjon, genetikk, mikrobiologi, plantevitenskap, systematikk og zoologi til fremragende motiverte og kvalifiserte forskere. Programmet undervises i sin helhet på engelsk og gir omfattende vitenskapelig opplæring i et av Europas topp rangerte universiteter. Medlemmene av Graduate School er en del av Fakultet for biologi og fakultet for kjemi, biokjemi og farmasi til Ludwig-Maximilans-Universität München (LMU). Fakultetene er rangert blant de beste institusjonene for biologi og biokjemi i Tyskland.

Forskningstreningen på et spesifikt prosjekt vil bli supplert med seminarer, retreats, metodekurs, opplæring i overførbare ferdigheter og deltakelse minst på en internasjonal konferanse. Doktorgradsstudiet er åpent for studenter som enten har en master- eller diplomgrad eller unntaksvis en 4-årig bachelorgrad. Vellykkede studenter på forskerskolen tildeles en doktorgrad (Dr. rer. Nat.) Av LMU etter 3 til 4 år. Kandidatene må bevise en sterk kvalitativ bakgrunn, så vel som interesse og evne til å drive uavhengig forskning.

Mer enn 39 forskningsgrupper, internasjonalt anerkjent for sine innovative forskningsmetoder og teknologier, utgjør hovedfakultetet på Graduate School. Ved å bruke avanserte tilnærminger har disse gruppene som mål å svare på viktige spørsmål som er relevante for grunnleggende og anvendt biologisk og biokjemisk forskning. Innenfor sin egen forskningsgruppe eller i samarbeid med en spesialisert forskningsgruppe på campus, får LSM-doktorgrader muligheten til å lære og kommandere en rekke teknikker. Dermed får doktorgradsstudentene ved LSM grundig opplæring i avanserte metoder i livsvitenskap.

Hensikten med programmet er å lære ikke bare den tekniske kompetansen som er nødvendig for å lykkes i forskningen, men også å formidle ferdigheter som er uunnværlige for enhver gjennomtenkt og ansvarlig forsker. Det siste inkluderer evnen til å kommunisere på enkelt språk, og en vilje til å engasjere seg i bioetiske spørsmål og delta i de offentlige diskursene de kan provosere. I tillegg tilbys egne tyske språkkurs inkludert interkulturelle aspekter for utenlandske studenter for å lette integrering. Vellykkede studenter fullfører sine studier etter omtrent tre til fire år og tildeles doktorgrad (Dr. rer. Nat.) Av LMU.

teaser b studium-163Graduate School of Life Science Munich","author_url":"","source":""}" />

Steder

München

Address
Grosshadernerstr. 2-4
82152 München, Bayern, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss