DIW Graduate Center

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det tyske instituttet for økonomisk forskning (DIW Berlin) er en av de ledende økonomiske institutter i Tyskland. Vi er en uavhengig, non-profit instituttet involvert i økonomisk forskning, service og politiske råd. Vi samarbeider tett med universiteter i Berlin og Brandenburg, og vi er aktive i internasjonale faglige nettverk.

Den DIW Studiene (GC) tilbyr deg en topp PhD-program i økonomi i Berlin, en spennende by for doktorgradsstudier. Hvert år mange unge og lovende økonomiske forskere fra hele verden er tiltrukket av vår godt designet program, verdenskjente fakultetet medlemmer, og vårt samarbeid med noen av Tysklands fremste forskningsinstitusjoner og universiteter.

Vårt program er styrt av kvalitet og relevans. Vi er forpliktet til å gi våre studenter med best mulig forskerutdanning, banet vei for sine karrierer i akademisk forskning og politiske råd. Vi er stolte over å se våre kandidater arbeider i verdensklasse universiteter som Cornell University, London School of Economics, og University College London, samt i politiske institusjoner som EU-kommisjonen, tyske føderale departementer, og Deutsche Bundesbank. Se vår hjemmeside for å lære mer om vårt program. For eventuelle spørsmål, er vi glade for å hjelpe deg.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

PhD i samfunnsøkonomi

Campus Heltidsstudier 4 år October 2019 Tyskland Berlin

Gjelde for DIW Graduate Center, hvor faglig dyktighet møter stimulerende miljø av Tysklands største økonomiske tenketank. [+]

PhD i økonomi - med en full-time stipend på DIW Studiene

Hvem vi er Det tyske instituttet for økonomisk forskning (DIW Berlin) er en av de ledende økonomiske institutter i Tyskland. Vi er en uavhengig, non-profit instituttet involvert i økonomisk forskning, service og politiske råd. I tillegg til å samarbeide tett med universiteter i Berlin og Brandenburg, er vi også aktive i internasjonale faglige nettverk.

Målet med DIW Graduate Center er å gi fremragende doktorgradsstudenter med et forskningsmiljø og en trening struktur som vil utvikle sine talenter på eksemplarisk måte. Det gir dem en dyp forståelse av økonomiske og sosiale prosesser samtidig tilby dem muligheten til å anvende sine kunnskaper innen det profesjonelle forskningsmiljø av en av de ledende økonomiske tenketanker i Tyskland.... [-]