University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fakultet for bedriftsøkonomi - Universitetet for økonomi, Praha

Fakultetets historie går tilbake til 1953 da Universitetet for økonomi, Praha ble grunnlagt, og innenfor hvilket Fakultet for produksjonsøkonomi ble etablert; Etter 1989-omformingen gikk det over til FBA. Gjennom sin sekstiårige historie har fakultetet utdannet og utviklet akademikere for stillinger i mikrosfæren, dvs. til ulike stillinger - blant annet ledende ansatte - innen økonomi, næringsliv, markedsføring, personell og andre virksomhetsområder samt ideelle organisasjoner. Fakultetet er en av fem fakulteter ved Universitetet for økonomi, Praha basert på Zizkov campus; Kontorene ligger i det moderne såkalte paradisbygningen .

I 2017 har FBA, som eneste slik institutt i Tsjekkia, blitt tildelt den prestisjetunge EQUIS internasjonale akkreditering. Denne akkreditering utdeles kun til de fakultetene med topplæringsstandarder, fremragende akademikere, høykvalitets vitenskapelige aktiviteter og sterke lenker til forretningspraksis.

I den siste historien har FBAs overordnede faglige fokus på alle nivåer av studier ( Bachelor, Master og Doctoral ) vært rettet mot Bedriftsøkonomi og ledelse . Dette fokuset har nylig blitt utvidet til å omfatte lavere og høyere studier med fokus på Arts Management.

Fakultetundervisning foregår hovedsakelig på tsjekkisk språk, men FBA gir også utdannelse på bachelorgradsnivå på russisk og engelsk . På kandidatnivå tilbyr FBA en mastergrad i International Management, undervist på engelsk , som er organisert i samarbeid med 28 ledende universiteter fra hele verden, og som har fått topprangeringer i en rekke år av Financial Times. I dag organiserer fakultetet også en rekke videreutdanningsprogrammer, inkludert MBA-studier .

FBAs forskningsaktiviteter er av sin natur mer anvendt forskning. Hvert år er mange aktuelle økonomiske og ledelsesmessige problemstillinger adressert på fakultetet. Akademikere er kjent som forfattere av vitenskapelige publikasjoner innen økonomi, ledelse, markedsføring, sosiologi, psykologi, menneskelige ressurser, logistikk mv .

Nesten siden etableringen har FBA opprettholdt nære forbindelser med privat og offentlig sektor . Bedriftspartnere tilbyr fakultetets studenter et bredt spekter av emner som skal fokusere sine bachelor- og masteroppgaver; I tillegg beriker toppledere læringsmiljøet ved å gi mange attraktive emner fra det virkelige forretningslivet.

En moderne høyere utdanningsinstitusjon må ha omfattende internasjonale kontakter . For fakultetet er vi involvert i et internasjonalt studieprogram som heter CEMS (The Global Alliance in Management Education); Vi tilbyr også mange stipendier til studenter og forelesninger av professor fra utlandet, etc.

Det er ambisjonen for FBAs ledelse for fakultetet å ta en ledende posisjon blant sentrale europeiske høyere utdanningsinstitusjoner med fokus på å forberede økonomisk og ledelsesmessige kunnskapsrike eksperter på feltet. Gjentatt inkludering av FBA i den prestisjetunge rangeringen av økonomisk orienterte skoler av Financial Times tyder på at det går i riktig retning.

Studie og pedagogiske aktiviteter

Utdannelse i bachelor- og mastergradsstudiet er i heltidsform . Studier i mastergrad i bedriftsøkonomi kan også gjøres på deltid . Tilsvarende er undervisning i doktorgradsprogrammer implementert både på heltid og deltid. Det er ingen undervisning belastet for programmer undervist på det tsjekkiske språket . Alle andre programmer tar opp studieavgift. FBA implementerer også ulike opplæringskurs innenfor rammen av livslang læring, inkludert et MBA-program, under lignende økonomiske forhold. Det har lenge vært stor interesse for å studere på FBA.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Russisk

Se PhD » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

PhD i økonomi

Campus Heltidsstudier Deltid 3 år September 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

Studieavdelingen Økonomi fokuserer på trening av forskere og forskere som ønsker å få eller utdype deres eksisterende kunnskaper og ferdigheter innen makroøkonomi og mikroøkonomi. I [+]

For oppdatert informasjon om ph.d.-studiene ved Fakultetet, se nettsiden .

Ph.D. Økonomi (engelsk)

Studieavdelingen Økonomi fokuserer på trening av forskere og forskere som ønsker å få eller utdype deres eksisterende kunnskaper og ferdigheter innen makroøkonomi og mikroøkonomi. På makroøkonomisk felt er det fokus på analysemessige spørsmål og innflytelse fra det institusjonelle miljøet på makroøkonomisk beslutningsprosesser i selskaper. I mikroøkonomi er både teori om priser og konkurranse emner for studier, og for det andre analysen av virkningen av mikroøkonomiske (strukturelle) politikk på bedriftsområdet. Studentens fagområde, i tillegg til obligatoriske og valgfrie emner, involverer vitenskapelig og forskningsarbeid, basert på den uavhengige studien av tsjekkisk og utenlandsk litteratur, som gir den mest oppdaterte informasjonen i feltet. Derfor er studenten pålagt å engasjere seg i egen publikasjonsaktivitet i løpet av studiet. Studier er avsluttet av Statens doktorgradsundersøkelse og forsvaret av doktorgradsavhandlingen. Det forventes at kandidater skal arbeide innen vitenskap og forskning, samt i undervisning (spesielt i universiteter). De vil også jobbe i de strategiske og analytiske avdelingene til finansielle og ikke-finansielle selskaper. Programmets struktur er som følger:Blokk A: Emner som er felles for hele skolen:... [-]


PhD økonomi og ledelse (engelsk)

Campus Heltidsstudier Deltid 3 år September 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

I filosofi for bedriftsøkonomi og ledelse er doktorgradsstudentens forskningsaktiviteter fokusert på temaer som de nye teoriene om økonomisk organisasjon; nye veibeskrivelser i [+]

For oppdatert informasjon om ph.d.-studiene ved Fakultetet, se nettsiden .

PhD økonomi og ledelse (engelsk)

I filosofi for bedriftsøkonomi og ledelse er doktorgradsstudentens forskningsaktiviteter fokusert på temaer som de nye teoriene om økonomisk organisasjon; nye retninger i måling av forretningsresultat; forretningsstrategi i europeisk kontekst; globaliseringenes virkninger på virksomheten; restrukturering og revitalisering av selskaper; innovasjon og finansiell strategi for multinasjonale bedrifter; samarbeidsformer i det internasjonale forretningsmiljøet; multinasjonale selskaper; ledelse av selskaper; og andre relaterte saker. Programmets struktur er som følger:... [-]


Videoer

Sebastian: Why did I choose BBA?

Kathrin: Why did I choose CEMS?

Day of a Student at VŠE

Kontakt

University of Economics Prague Faculty of Business Administration

Adresse, linje 1 Faculty of Business Administration University of Economics, Prague Nám. W. Churchilla 4
130 67 Prague, Prague, Tsjekkia
HJemmeside http://fba.vse.cz/
Telefon 224 098 440