Charles University Faculty of Science

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fakultetet for naturvitenskap ble opprettet i 1920 som femte fakultet for Karlsuniversitetet. Den har for tiden 29 avdelinger, 3 museer og en stor botanisk hage hvor studieavdelingen og noen elevernes fasiliteter ligger.

I dag er fakultetet faglig og organisatorisk delt inn i fire seksjoner: biologisk, geografisk, geologisk og kjemisk. I tillegg til disse delene har fakultetet flere spesialister undervisnings- og forskningsinstitusjoner, inkludert tverrfaglige institusjoner som instituttet for miljøstudier. Alle deler av fakultetet er aktive i både undervisning og forskning.

Fakultetets hovedoppgave er å skape høyt kvalifiserte eksperter innen biologi, kjemi, geografi, geologi og andre tverrfaglige fagområder. Dens vitenskapelige og forskningsinnsats tar sikte på å løse viktige problemer knyttet til utviklingen av det menneskelige samfunn. Noen av de prioriterte langsiktige fagene er menneskers helse, studiet av funksjonen og prediksjonen av utviklingen av økosystemer og biosfæren, og utvikling av miljøvennlige materialer basert på utnyttelse av fornybare ressurser.

Fakultetet tilbyr tre utdanningsnivåer, bachelor, master og doktorgrad. Alle bachelor- og masterprogrammer inkluderer både teoretisk undervisning og praktiske øvelser i laboratorier, og enkelte kurs kombinerer naturvitenskapelige fagstudier med lærerutdanning i et valgt felt. Bachelorkurs er introduksjoner til dypere studier som følger på i masterstudiene. Mastergradsstudier trener eksperter for vitenskapelige og forskningsinstitusjoner, regjeringen karriere, industri og privat sektor. Nyutdannede av masterens kurs med lærerutdanningselementet er kvalifisert til å undervise i videregående skoler og videregående skoler. Doktorgradsstudier trener høyt spesialisert stab for vitenskap og forskningsaktiviteter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se BSc'er » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Phd stjerner program

Campus Heltidsstudier September 2019 Tsjekkia Prague

STARS er et program som støtter talentfulle doktorgradsstudenter ved Fakultet for Science, Charles University i Praha. Målet med dette programmet er å gi god utdanning og en tilstrekkelig inntekt til PhD-studenter ved fakultetet. [+]

STJERNER er et program som støtter talentfulle doktorgradsstudenter ved Fakultet for Science, Charles University i Praha. Målet med dette programmet er å gi god utdanning og en tilstrekkelig inntekt til PhD-studenter ved fakultetet. Den STARS program ønsker å tiltrekke seg de beste studentene fra Tsjekkia og fra utlandet. Fakultet for naturvitenskap, Charles University i Praha, er en topp kvalitet senter for forskning innen realfag. Fakultetet tar hånd om sin fremtid og det er derfor STARS programmet ble født. Kom til Praha og bli fremtiden for vårt fakultet!

Er jeg kvalifisert?

Den STARS Programmet er åpent for alle søkere som holder en mastergrad eller tilsvarende i realfag, medisin, farmakologi og et beslektet fagområde. Det er også åpent for studenter som er i det siste året av studiet og vil være i stand til å presentere sin grad diplom i begynnelsen av sin PhD-studiet. Kandidaten bør være god i engelsk; imidlertid er noen formell engelsk prøve (for eksempel TOEFL) nødvendig.... [-]


Videoer

Charles University in Prague

Study at Faculty of Science

Kontakt
Besøksadresse
Faculty of Science
Charles University in Prague
Albertov 6

Prague, Prague, 128 43 CZ