Charles University Second Faculty of Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studentene velger Second fakultet for sin eksepsjonelle forskning og fremragende undervisning, på grunn av en stolt tradisjon av vennskap og samhold blant forelesere, studenter og administrativt ansatte, og den unike student opplevelse som vi tilbyr. Vår forpliktelse til å forberede vellykkede fagfolk i primær eller sykehusbasert medisinsk behandling gjør vårt fakultet et utmerket valg for dine studier.

Forskning og fremragende undervisning

På den andre fakultet drar du nytte av daglig kontakt med internasjonalt anerkjente forskere så vel som forskningsledere i mange medisinske felt i Tsjekkia. Vi spesielt fokus på forskning innen menneskelig genetikk og genomikk, barndom onkologi og hematologi, oncogynaecology, nevrovitenskap og pediatri. Vi publiserer jevnlig våre resultater i de beste internasjonale vitenskapelige tidsskrifter. Mange av våre vitenskapelig ansatte og stipendiater er prisvinnere av nasjonale eller internasjonale priser og utmerkelser, og våre anerkjente spesialister ta vare på nasjonale sports representasjoner. Alt dette gir deg den aller beste muligheten til å bli en fremtredende helsepersonell.

Erfaring av de største universitetssykehuset i landet

Studentene tilbringer mesteparten av sin praksisopplæring ved Motol universitetssykehus, den kliniske bunnen av den andre medisinske fakultet og en av de største og mest utviklede sykehus i Sentral-Europa. Motol universitetssykehus gir omsorg i alle medisinske felt for innbyggerne i Praha og hele Tsjekkia. Det er kjent for sin behandling av fremstående VIP pasienter, inkludert den tsjekkiske presidenten. Den har et totalt antall på ca 2 300 senger, hvorav 690 er i Pediatrisk delen, mens den voksne delen har 1 230 senger. Årlig blir over 70 000 pasienter innlagt på sykehuset, og mer enn 750 000 polikliniske pasienter blir behandlet. Totalt 3 000 medisinsk personell er ansatt, inkludert 800 leger. Alle Barn avdelinger er høyt spesialisert, med noen medisinske tjenester være unikt i Tsjekkia (Oncology, Hemodialyse, epileptologi, etc.).

Studentenes praktiske opplæringen foregår også på Na Bulovce Hospital og Military universitetssykehus Praha.

Pediatri - vår unike ekstra bonus til standard utdanning

Den andre medisinske fakultet fortsetter historisk Fakultet for pediatri. Selv om det gir generell medisinsk utdanning og sine kandidater er vellykket som indre samt barneleger (eller spesialister i andre fag), har læreplanen beholdt et bredt omfang av pediatri. Sammenlignet med andre fakulteter, kan elevene bli mer kjent med pediatriske spesialiseringer, som for eksempel nevrologi, hematologi, onkologi, psykiatri, ortopedi, kardiologi, Tannbehandling, blant andre.

State-of-the-art undervisning og læringsmiljø

Som student har du fordelen av velutstyrte og teknisk avanserte laboratorier og avanserte forskningsinstrumenter. Den nye bygningen (kalt 'Žížala' - 'Earthworm') gir state-of-the-art utdanning og forskningsfasiliteter. Alle teoretiske, prekliniske og kliniske fag blir undervist med betydelig bruk av up-to-date audiovisuelt og datateknikk.

Utmerkede fasiliteter og service

Vi forsøker å gi deg med alle tjenester og støttende personale du trenger for en god læring og levende opplevelse. Som studenter har du til din disposisjon undervisningsrom med dataanlegg som gir tilgang til bibliografiske nettverksdatabaser, bibliotek godt lager med fremmedspråklig litteratur og avslapningsområder, en kaffe-rom og student klubb. Våre internasjonale studenter 'koordinator er alltid klar til å svare på alle spørsmålene dine, for å ta vare på dine behov og hjelpe deg til å løse hverdags student lige problemer.

Individuell tilnærming og en "familie" miljø

Den andre fakultet er rangert blant mindre fakulteter. De gunstige forelesere vs studenter 1: 2 ratio (i den engelske programmet) og en individuell tilnærming forbedre kvaliteten på undervisningen, slik at elevene til å føle seg helt hjemme i fakultetet. Som en internasjonal student, har du fordelen av å vite i utgangspunktet alle dine kolleger, slik at du kan stole på vennlighet og støtte i konsernet.

Bred internasjonal anerkjennelse

Gradene tildeles av andre medisinske fakultet er fullt ut anerkjent i alle EU-land og i USA på et føderalt nivå. (For informasjon om konsesjonsprosessen for å praktisere medisin, er det nødvendig å kontakte faglig organ i det aktuelle landet.)

Globale Studier og opplæringsmuligheter

Som student av andre fakultet, kan du velge fra et bredt spekter av studieprogrammer og praksisplasser i utlandet. Du kan tilbringe et semester eller hele studieåret på noen av våre partner universiteter i Europa og rundt om i verden; gjennomgå en praktisk internship på sykehus og medisinske institusjoner over hele verden (les om våre studentenes erfaringer); eller delta i humanitære medisinske oppdrag.

Rom for å utvikle ens talenter

Hvis du ikke liker bare delta på forelesninger, men ønsker å bevise dine talenter, kan du få lov til å delta i undervisningen yngre medstudenter. Fra det andre året, kan du være nyttig som en medisinsk demonstrant i Anatomi og Histologi klasser, som du er nær i alder og yrke til andre studenter, og kan forstå deres problemer og behov.

Utmerkede transportforbindelser

Praha sentrum nås innen 15 minutter med T-bane. T-banestasjonen exit fører direkte til inngangen til fakultetet.

Fornøyde studenter og vellykkede akademikere

Ifølge deres egen evaluering av undervisningen ved andre medisinske fakultet, studenter er tilfreds på lang sikt og nyutdannede utføre hell i tsjekkiske og internasjonale jobbmarkedet.

Studentlivet, underholdning og kultur

Fakultetet sørger for en hyggelig atmosfære og gode relasjoner mellom studenter og ansatte. Våre studentforeninger arbeide for å styrke studentlivet med mange fritidsarrangementer, klassiske og populære konserter, kunstutstillinger og sportslige konkurranser, inkludert en tradisjonell sommerfest på en dampbåt. Freshers 'Week i begynnelsen av året er en uvurderlig mulighet til å møte dine medstudenter og bli kjent med Praha samt Tsjekkia.

Aktive og originale studentsamfunn

Som medlem av noen av studentsamfunn, kan du delta aktivt i alle disse aktivitetene. Foruten å ta del i gjennomføring av arrangementer, kan du utvikle din kreativitet som reporter eller fotograf med Motolák; bistå i forvaltningen av praktiske praksisplasser i utlandet med International Federation of Medical Students Associations Tsjekkia (IFMSA); eller delta i de internasjonale studentenes samfunnet gjennom Association of International Medical studenter (AIMS).

Convenience av elektroniske dokumenter

For å unngå unødvendig papirarbeid, kjører vi mange elektroniske søknader inkludert studieprogrammer, eksamen påmelding, evaluering av undervisning og elektroniske læringsressurser.

Sport & fitness

Som student har du mulighet til å delta i en rekke alle-helårig sportslige kurs, samt sommer- og vinterkurs. Det moderne universitetet sportssenter i Hostivař gir utmerkede fasiliteter for aqua-aerobic, friidrett, basketball, innebandy, padling, svømming, body-building, softball, volleyball, golf, squash og klatring. Du kan ta del i kanopadling, skigåing og sykling baner og også kurs holdt på kysten.

Tilgjengelige og rimelige studentboliger

Praha er et fantastisk sted å bo og Charles universitetets student haller av bolig er plassert over hele byen. De fleste av våre studenter bo på Kajetánka Hall, som ligger nær Břevnov kloster og en pittoresk park, bare åtte minutter med buss fra fakultetet og også innen gangavstand. Komenského Hall og Hvězda Hall er også populært blant internasjonale studenter.

Steder

Praha

Address
Charles University in Prague
2nd Faculty of Medicine
V Úvalu 84
150 06 Praha 5 - Motol

Praha, Praha, Tsjekkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: