Charles University Hussite Theological Faculty

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Hussite Teologisk fakultet er et tverrfaglig orientert teologisk fakultet. Fakultetet forbereder studentene for faglig arbeid, minister service og ulike yrker innen utdanning, kultur, sosiale tjenester, statlig administrasjon eller politikk så vel som tjenester i utlandet. Hussite teologiske fakultet er fra begynnelsen av bundet med den tsjekkoslovakiske Hussite Kirken som ble etablert på begynnelsen av 1920 fra den katolske modernistiske bevegelsen.

Den studier og faglig arbeid ved fakultetet er imidlertid tilgjengelig for alle uavhengig av deres overbevisning, kjønn, rase, politiske overbevisninger eller verdensbilde. Fakultetet respekterer overbevisning av sine studenter, og er religiøst tolerant som bevist av ulike studieretninger på tilbud.

Den Hussite Teologisk fakultet i dag tilbyr teologiske studier av tre kristne overbevisning - Hussite teologi, ortodokse teologi og gamle katolske teologi samt jødiske studier, religionsstudier, filosofi og andre ikke-teologiske fagfelt som sosial og veldedighetsarbeid og pedagogikk.

Steder

Praha

Address
Hussite Theological Faculty
Charles University
Pacovská 350/4
Prague 4, 140 21
Czech Republic

Praha, Praha, Tsjekkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss