Charles University Faculty of Medicine in Plzeň

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Det medisinske fakultet, CU i Plzeň er en av sytten fakultetene ved ærverdige Karlsuniversitetet. Den ble etablert av resolusjon nr 135 av 27 oktober 1945 utstedt av president Edvard Beneš. Fra den spede begynnelse, har Det medisinske fakultet i Plzeň vokst til et moderne universitet som 7814 leger som opererer både i Tsjekkia og i utlandet har allerede uteksaminert, samt 499 studenter på bachelor studiet. I studieåret 2009/2010, 2032 studenter studerte ved fakultetet, hvorav 427 var utlendinger.

De medisinske studier er delt inn i to grunnleggende studier - Generelt medisinsk-odontologiske fakultet. Studentene har blitt akseptert i odontologi studiet siden studieåret 2004/2005, og det har gradvis erstattet Tannbehandling studiet. Generell medisin er et seksårig studium; studiet av odontologiske programmet tar fem år. De to første årene er dedikert til teoretiske felt - biologi, biofysikk, anatomi, histologi, fysiologi og biokjemi. Den tredje og en del av den fjerde år fokusere på studiet av prekliniske fag - patologisk anatomi, Patologisk fysiologi, mikrobiologi og farmakologi, og studiet av de kliniske fag begynner også. De siste årene fullt fokus på kliniske felt.

Fakultetet gir også undervisning på engelsk for utenlandske selvfinansierende studenter. Studien er ferdig med en avslutningsseremoni finner sted i den ærverdige Carolinum Hall i Praha, hvor kandidater får sine diplomer. Nyutdannede av generell medisin studiet får tittelen MUDr. (Tilsvarer MD) og nyutdannede av odontologiske studium får tittelen MDDr. (Tilsvarer DMD). Ikke bare er studenter utdannet for medisinsk praksis; de er også introdusert til det grunnleggende forskning og blir ledet til deres selvstendig forskningsarbeid.

I løpet av sine studier, spesielt i sommerferien, studentene har en rekke muligheter til å studere og få erfaring i utlandet. Ikke bare for disse grunner, men særlig fordi elevene er pålagt å studere utenlandske ressurser, legges det vekt på språkopplæring. Dermed, foruten latin, må hver student bestå en eksamen i engelsk og en mer fremmedspråk.

Steder

Pilsen

Address
Univerzita Karlova v Praze
Lékařská fakulta v Plzni
Husova 3, 306 05 Plzeň

Pilsen, Plzeň-regionen, Tsjekkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: