Faculty of Humanities, Charles University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

tall

Antall studenter: 2610 Avdelinger: 24 Studieprogrammene: 18 Vitenskapelig ansatte: 144 Administrativt ansatte: 38

historie

Den Det humanistiske fakultet (FHS) Charles University yngste fakultet. Opprinnelig grunnlagt i begynnelsen av 1990 som Institutt for Liberal Education, ble det opphøyet til rang av en ansatt i 2000, visjonen er at det ville tilby utdanninger på bachelor-, master- og doktorgradsnivå i ulike humanistiske og samfunnsvitenskapelige disipliner ikke ennå etablert på CU. Den FHS fikk raskt et rykte som en progressiv skole med innovative studieprogrammer og undervisningsmetoder.

Mission

Oppgaven til Det humanistiske fakultet er gjennom opplæring av høy kvalitet for å gi gave studenter med evne til å lede et oppfylle liv i denne stadig mer komplekse og skiftende verden.

mål - Å gi utdanning i humaniora og samfunnsfag som oppfyller de høyeste internasjonale standarder; - For å oppnå fremragende forskning og integrere det med utdannelse; - Å dyrke evnen til elevene å lære gjennom hele livet, og stimulere til personlig ansvar og en forpliktelse til samfunnet; - Å fremme mobilitet av FHS stadig internasjonal student body og vitenskapelig ansatte.

Forskning

Det humanistiske fakultet er dedikert til dyktighet i ulike områder av akademisk forskning. Fakultetet deltar i internasjonale og nasjonale forskningsprosjekter og fremmer unge forskere faglige utvikling.

Studentliv

• International Student Club

Internasjonalt kontor, sammen med tsjekkiske studenter (lærere), organiserer kulturelle og sosiale aktiviteter (turer til Praha, utstillinger, konserter, etc.) for internasjonale studenter.

• Film Club

Filmklubben har en film screening annenhver uke gjennom hele semesteret. Den nåværende programmet finner du på klubbens hjemmeside.

student~~POS=TRUNC

• Overnatting

Innkvartering tilbys i Charles universitetets haller av bolig (sovesaler). Studentene er normalt plassert i dobbel-occupancy rom.

• Student Cafeterias

Charles Universitet driver en rekke student kantiner ( 'menza') på forskjellige steder. Den FHS kafeteria ligger i første etasje i hovedbygningen i Jinonice.

• Bibliotek

Charles University biblioteksystemet er desentralisert og består av en rekke biblioteker på forskjellige steder. Den FHS biblioteket kan bli funnet i første etasje i hovedbygningen i Jinonice.

• Datamaskiner og Internett

PC arbeidsstasjoner er tilgjengelige i datarom i ulike universitetsbygninger. Trådløst internett er tilgjengelig inne universitetsbygningene (en Charles University Student-kort er nødvendig).

• Sportsfasiliteter

Idrettsanlegg er lokalisert i Hostivař campus (Bruslařská 1132, Praha 15).

Steder

Praha 5

Charles University, Faculty of Humanities

Address
U Kříže
158 00 Praha 5, Praha, Tsjekkia
Telefon
+420 251 080 212

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss