Faculty of Humanities, Charles University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

tall

Antall studenter: 2610 Avdelinger: 24 Studieprogrammene: 18 Vitenskapelig ansatte: 144 Administrativt ansatte: 38

historie

Den Det humanistiske fakultet (FHS) Charles University yngste fakultet. Opprinnelig grunnlagt i begynnelsen av 1990 som Institutt for Liberal Education, ble det opphøyet til rang av en ansatt i 2000, visjonen er at det ville tilby utdanninger på bachelor-, master- og doktorgradsnivå i ulike humanistiske og samfunnsvitenskapelige disipliner ikke ennå etablert på CU. Den FHS fikk raskt et rykte som en progressiv skole med innovative studieprogrammer og undervisningsmetoder.

Mission

Oppgaven til Det humanistiske fakultet er gjennom opplæring av høy kvalitet for å gi gave studenter med evne til å lede et oppfylle liv i denne stadig mer komplekse og skiftende verden.

mål - Å gi utdanning i humaniora og samfunnsfag som oppfyller de høyeste internasjonale standarder; - For å oppnå fremragende forskning og integrere det med utdannelse; - Å dyrke evnen til elevene å lære gjennom hele livet, og stimulere til personlig ansvar og en forpliktelse til samfunnet; - Å fremme mobilitet av FHS stadig internasjonal student body og vitenskapelig ansatte.

Forskning

Det humanistiske fakultet er dedikert til dyktighet i ulike områder av akademisk forskning. Fakultetet deltar i internasjonale og nasjonale forskningsprosjekter og fremmer unge forskere faglige utvikling.

Studentliv

• International Student Club

Internasjonalt kontor, sammen med tsjekkiske studenter (lærere), organiserer kulturelle og sosiale aktiviteter (turer til Praha, utstillinger, konserter, etc.) for internasjonale studenter.

• Film Club

Filmklubben har en film screening annenhver uke gjennom hele semesteret. Den nåværende programmet finner du på klubbens hjemmeside.

student~~POS=TRUNC

• Overnatting

Innkvartering tilbys i Charles universitetets haller av bolig (sovesaler). Studentene er normalt plassert i dobbel-occupancy rom.

• Student Cafeterias

Charles Universitet driver en rekke student kantiner ( 'menza') på forskjellige steder. Den FHS kafeteria ligger i første etasje i hovedbygningen i Jinonice.

• Bibliotek

Charles University biblioteksystemet er desentralisert og består av en rekke biblioteker på forskjellige steder. Den FHS biblioteket kan bli funnet i første etasje i hovedbygningen i Jinonice.

• Datamaskiner og Internett

PC arbeidsstasjoner er tilgjengelige i datarom i ulike universitetsbygninger. Trådløst internett er tilgjengelig inne universitetsbygningene (en Charles University Student-kort er nødvendig).

• Sportsfasiliteter

Idrettsanlegg er lokalisert i Hostivař campus (Bruslařská 1132, Praha 15).

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Czech
  • Tysk

Se PhD » Se MA » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Phd i anvendt etikk

Campus Heltidsstudier Deltid 3 år September 2019 Tsjekkia Prague 5 + 1 fler

Study of Applied Ethics handler om systematisk opplæring i kritisk refleksjon over egne og andres holdninger, i anerkjennelse av skjulte forutsetninger og fordommer og oversett etiske problemstillinger. Vi kan si med andre ord at det er om å utdype forståelsen tilnærming - og i dette tilfellet er det området av humaniora i vid forstand. [+]

Studier av Anvendt etikk handler om systematisk opplæring i kritisk refleksjon over egne og andres holdninger, i anerkjennelse av skjulte forutsetninger og fordommer og oversett etiske problemstillinger. Vi kan si med andre ord at det er om å utdype forståelsen tilnærming - og i dette tilfellet er det området av humaniora i vid forstand. Målet med disse studiene er derfor et forsøk på å skape et rom for systematisk vitenskapelig arbeid som fokuserer på den etiske dimensjonen av ulike disipliner eller yrker. Under studiene adeptene må håndtere også metoder for vitenskapelig arbeid og sin profesjonell presentasjon.

Studieplan for PhD. studenter inkluderer:

såkalte komparative undersøkelsen: en langsiktig kurs gjennomført av en undersøkelse i felt, som kandidaten ikke har studert, men som er nødvendig for doktorgradsstudier; obligatorisk del: to to varige kurs gjennomført av en undersøkelse; valgfri del: et utvalg av seks en varige kurs gjennomført av en undersøkelse; PhD seminar; andre oppgaver: en artikkel i fagfellevurderte publikasjoner, 2 anmeldelser, 2 foredrag, seminar for studenter, deltakelse i to konferanser. Beskrivelse av opptaksprøver og evalueringskriterier ... [-]

Phd i moderne europeisk historie

Campus Heltidsstudier Deltid 3 år September 2019 Tsjekkia Prague 5 + 1 fler

Doktorgradssamtidshistorie i Europa programmet har som mål å forberede eksperter trent for et allment oppfattet vitenskapelig forskning i historie og kulturhistorie siden 1918 frem til i dag, inkludert kulturarv og tradisjoner. [+]

Forskningsfeltet er definert som Europa, inkludert Tsjekkia og / eller Tsjekkoslovakia, forgjengeren. Forskningen bør angripes på en supra-regional, tverrfaglig og muligens sammenlignende måte, med særlig fokus på kulturelle, åndelige, sosiale og politiske så vel som den dag-til-dag Europas historie siden slutten av første verdenskrig, og historien om Tsjekkoslovakia og Tsjekkia oppfattet i sin europeisk sammenheng.

avhandling avhandling prosjektet (anbefales seksjoner: omrisset av reasearch problemet og forskningsspørsmål, oversikt over den nåværende tilstand av forskning, forklaring av de utvalgte metodikk og forskning teknikker, foreslått tilnærming til problemet, liste over relevant litteratur, tidsplan for forskning, forklaring av relevans for temaet for studiet sivil sektor Studies); anbefalt lengde på prosjektet: 10 sider; Prosjektet må inneholde forslag til veileder (navn), valgt fra listen over veiledere godkjent av Program Rådet. kort profesjonell biografi; publikasjonsliste og andre faglige aktiviteter av søkeren (deltakelse på konferanser, deltakelse i forskningsprosjekter etc.); andre relevante dokumenter (f.eks internasjonal cerficate av fremmedspråk eller et sertifikat av statlig eksamen). ... [-]

PhD in Environmental Studies

Campus Heltidsstudier 3 år September 2019 Tsjekkia Prague 5

[+]

Studier Doctoral Programme).

En viktig del av programmet er tverrfaglig karakter av de definerte forsknings domener og synergier mellom dem. Selv om det ikke er det viktigste målet med studien, antar vi at forsknings utganger kan være en viktig kilde til vitenskapelig validert informasjon for objektiv, relevant og kvalifisert beslutninger på miljøaspektene ved økonomisk og sosial utvikling i Tsjekkia.

Opptaksprøver inkluderer:

Prosjektet må være forberedt sammen med en veileder og inneholde forslag til veileder (navn), valgt fra listen over veiledere godkjent av Program Council (avhandling prosjekt - max. 12 poeng).... [-]


PhD in Longevity Studies

Campus Heltidsstudier 4 år September 2019 Tsjekkia Prague 5

[+]

Tema for avhandlingen, dvs. annotering av forskningsprosjektet;

[-]

Phd sémiotique et philosophie de la communication

Campus Heltidsstudier September 2019 Tsjekkia Prague 5

Caractéristique d'école doktorale: Etant constituée de façon interdisciplinaire, en doktorgradssekretær og en filosofi for kommunikasjon, foreslår en forberedelse av forskningsmessige utfordringer i forbindelse med en filosofisk og kvalitativ kvalifikasjon av kommunikasjon, sonenes evolusjon og de seks relasjoner med autresjonen milieux sociaux. [+]

Caractéristique de la spécialité

Caractéristique d'école doktorale: Etant constituée de façon interdisciplinaire, en doktorgradssekretær og en filosofi for kommunikasjon, foreslår en forberedelse av forskningsmessige utfordringer i forbindelse med en filosofisk og kvalitativ kvalifikasjon av kommunikasjon, sonenes evolusjon og de seks relasjoner med autresjonen milieux sociaux.

Det er en av de viktigste doktorgradsdepartementets filosofi av strategier, de fremtredende og de formelle kommunikasjonene. Bien qu'elle est conçue de maniere théorique, elle peut aussi bien disposer l'étudiant a pénétrer dans la pratique médiatique de masse, parce qu'elle aide a comprendre le rôle de la sémiosis dans le processus de médiation. Les étudiants er ikke lenger et språk, men det er også en av de mest anerkjente og anerkjente metodene for kommunikasjon og globalisering.... [-]


Phd tysk og fransk filosofi

Campus Heltidsstudier September 2019 Tsjekkia Prague 5

Dette doktorgradsstudium vil bli tildelt tilstedeværelse og fjernundervisning. Det kan gjelde for alle som var interessert i de områdene av klassisk og moderne tysk filosofi, fransk filosofi det 19. århundre. og 20. Århundre, fransk og tysk fenomenologi og dagens internasjonale mottak av disse filosofier er interessert i og mottaksforholdene (nødvendige dokumenter s. møte u.). [+]

Dette doktorgradsstudium vil bli tildelt tilstedeværelse og fjernundervisning. Det kan gjelde for alle som var interessert i de områdene av klassisk og moderne tysk filosofi, fransk filosofi det 19. århundre. og 20. Århundre, fransk og tysk fenomenologi og dagens internasjonale mottak av disse filosofier er interessert i og mottaksforholdene (nødvendige dokumenter s. møte u.).

Læreplanen av doktorgradsstudentene i dette programmet vil omfatte, i løpet av to-årig studie (minimum varighet) som skal gjengis før: I tillegg til produksjon av minst tre avisene følgende obligatoriske emner i henhold til akkreditering disse er minst tre for å bli publiserte artikler, deltakelse i minst tre konferanser og minst to tematisk beslektet i sammenheng med avhandlingen forskning i utlandet. Den siste studien er å demonstrere de ovennevnte tjenestene, innlevering av avhandling og i sitt forsvar i forbindelse med en kampanje eksamen. Den endelige vellykket doktorgrads tillatt tittelen Ph.D. bly.... [-]


Kontakt

Charles University, Faculty of Humanities

Adresse, linje 1 U Kříže
158 00 Prague 5, Prague, Tsjekkia
HJemmeside https://fhs.cuni.cz/
Telefon +420 251 080 212