Les den offisielle beskrivelsen

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School Ltd er en profesjonell paraplyholding, som bruker sine institusjonelle relasjoner til å gi de høyeste standardene for akademiske aktiviteter. Vi er stolte over å outsource andre prestisjetunge universitets- og høyskolepartnere og deres anerkjente lærde og læreplaner ved å streve for vitenskapelig fortreffelighet fra et mer pragmatisk, forretningsmessig perspektiv.

Denne sammenhengende strategien gjør at vi kan spille en ledende rolle i verden av fjernundervisning på fire kontinenter. Samtidig har vi ikke bare nytte av den høyeste teknologiske bakgrunnen til Hong Kong SAR, men også fra sine fleksible pedagogiske juridiske normer.

Holdingselskapet som er registrert i Hong Kong Spesial Administrative Region PR Kina (reg.nr. 1709134) har fått støtte fra regjeringen akkreditert ZSKF King Sigismund College (Budapest), en av Ungarns fremste institusjoner for høyere utdanning, samt av andre strategiske universitetspartnere i Asia og de mest utviklede landene i Asia.

Basert på vårt sterke partnerskap med flere europeiske og asiatiske høyere utdanningspartnere, har vi et økende omdømme for nettstudier på nettet. Vi forblir imidlertid tro mot vår forpliktelse til dyktighet i undervisning og nær kontakt mellom studenter og fakultetets medlemmer. Å tilby en verden av muligheter, har alle skolens tradisjonelle åpne MBA, forberedende og doktorgradsprogrammer blitt omfattende internasjonalisert for å gi studentene den globale kompetansen de trenger for å konkurrere både i hjemlandet og i utlandet.

"Kunnskap er gjenfødt." Dette er vårt svært viktige motto i tider med verdenskriser og representerer hvordan vi føler om muligheter og ansvar. Ved å bli med på Alfred Nobel Open Business School , kan man oppleve de mange mulighetene i samsvar med oppdragsgivers uttalelse og fortsatte engasjement fra handelsskolen.

Med våre nye standarder i åpen forretningsutdanning, får du den teoretiske og praktiske kunnskapen som er nødvendig for å leve en informert verden og oppnå suksess som er nødvendig for et tilfredsstillende faglig liv.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Alfred Nobel Open Business School

Vi starter vår nye doktorgrad (Ph.D.) fra registreringsfristen 29. mars 2019. Alfred Nobel Open Business School Sveits driver doktorgrad som dekker 6 semestre i et nært s ... [+]

Vi lanserer vår nye doktorgrad (Ph.D.) fra registreringsfristen 31. juli 2019.

Alfred Nobel Open Business School Sveits driver doktorgrad som dekker 6 semestre i et nært samarbeid med polske statsuniversiteter. Språkene for læring og avhandling er engelsk og tysk, og kurset innebærer et 3-dagers seminar i Polen og 1 seminar i hvert semester holdt av ANOBS i Wien.

Den totale kostnaden for doktorgradsutdanningen på 6 semestre, vurdering og eksamen utgjør 37.000 euro, hvorav de 30 første søkere får 20 prosent av ANOBS .

Informativ materiale på doktorgrad og grad

For alle de forespørgere som har oppnådd sin MSc-grad, og er interessert i å søke om et nyopprettet doktorgrad som er verdsatt og godkjent over hele verden for å bli doktorgradsdoktor (Ph.D.) fra og med registreringsfristen: 31. juli 2019,... [-]

Sveits Effretikon
Åpen påmelding
Engelsk,Tysk
Deltid
6 semestre
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
.
Address
Bahnhofstrasse 28, 2. OG,
CH-8307 Effretikon, Zurich, Sveits