Read the Official Description

Om oss

På University of Stirling er forskjellen i vår DNA-utdanning med formål og gjennomføring av forskning som bidrar til å forme samfunnet.

Vi er et internasjonalt universitet med en banebrytende ånd og et globalt rykte for høy kvalitet på undervisning og forskning. Vi er lidenskapelige om å skape innflytelse i alt vi gjør.

Stirling er et sted hvor evne - ikke bakgrunn - er verdsatt.

Vårt rykte

Gjør vår innflytelse ved å tenke annerledes

Siden starten i 1967 har University of Stirling alltid vært drevet av transformativ tenkning og en ånd av innovasjon. Vårt mål er å gjøre alt vi kan for å gi våre studenter kunnskap og kompetanse for å få deres innflytelse i verden.

Alt vi gjør gjør en positiv forskjell til folks liv. Vi er en agent for endring, forbinder mennesker, innoverer og forvandler livet til våre studenter, ansatte og de globale samfunnene vi serverer. Vi har et konstant ønske om å innovere og forbedre for å gjøre en forskjell for samfunnet. Det er hvordan vi har tjent vårt globale rykte for høy kvalitet og internasjonalt anerkjent forskning.

Stirlingforskning: Endring av liv

Vårt mål er enkelt. Fra å mate verden til å bruke psykologi for å fange kriminelle, vil vi takle de globale problemene av vår tid. Våre tverrfaglige forskere utfordrer antagelser, innoverer tanke og finner løsninger.

Våre forskningstemaer er:

  • Bor bra
  • Kulturer, fellesskap og samfunn
  • Global sikkerhet og motstandskraft

Vår visjon

Å bli anerkjent over hele verden som et universitet som adresserer samfunnets behov gjennom nyskapende og tverrfaglig forskning; læring og undervisning av høyeste kvalitet; og ved å dele vår kunnskap med verden.

Posisjonserklæring

På University of Stirling er våre tenkere lyse, nysgjerrige og innovative.

Alt vi gjør, som en institusjon og som enkeltpersoner, har formål og innflytelse. Dette former vår kultur, vår personlighet og vår tankegang. Det oppfordrer oss til å utfordre status quo og presse normen. Vi har et konstant ønske om å innovere og forbedre for å tjene samfunnet og gjøre en forskjell for de samfunnene vi serverer.

Vi bruker vår tenkning for å forbedre alt. Ved å forbinde, innovere og transformere, tror vi at vår tenkning kan forandre verden.

Vårt oppdrag

Vårt bidrag og tilnærming er definert av:

  • Utvikle mennesker og hjelpe samfunnet gjennom jakten og forståelsen av kunnskap. Vi skaper betingelsene for nyskapende, tverrfaglig forskning, og kommuniserer det vi har lært til den globale verden på en klar og nyttig måte.
  • Transformere studentene og stabenes liv ved å gi dem muligheter til å nå sitt fulle potensial intellektuelt og følelsesmessig; ved å gjøre dem elastiske og gi dem de ferdighetene de trenger for den moderne verden; og ved å instille i dem en følelse av ansvar for å fremme offentlig godhet.
  • Å skape globale borgere, jobber i partnerskap med regjeringer, næringsliv, offentlig og tredje sektorer, og kolleger i andre institusjoner, for å identifisere og møte de forandrede samfunnets behov.

Våre verdier

Fortreffelighet

Ledende vei globalt i våre områder av forskningskompetanse og gjennom levering av en fremragende læreropplevelse.

åpenhet

Å være åpen i alt vi gjør, kommuniserer arbeidet og verdien av universitetet til den globale verden, og engasjerer folk i leveransen av vår visjon.

Ambisjon

Vokser universitetet på innovative måter, innebærer bærekraft, og gjør det til en modell for sektoren.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

DBA

University of Stirling

Formålet med erfarne fagfolk, utvikler vår innovative doktor for bedriftsøkonomi (DBA) både dine forsknings- og praktikerkompetanse, slik at du kan utvikle seg til eldre ... [+]

Oversikt

Formålet med erfarne fagfolk, utvikler vår innovative doktor for bedriftsøkonomi (DBA) både dine forsknings- og praktikerkompetanse, slik at du kan utvikle seg til eldre roller i ledelse og relaterte forretningsområder.

DBA-kandidater er i stand til å jobbe i universiteter som forskerledede akademikere eller i industri som forskningsinformerte toppledere, konsulenter og bedriftsledere. På dette kurset utvikler du forskningskompetanse på PhD-nivå kombinert med den dybdegående og reflekterende kunnskapen om ledelsesteori og praksis oppnådd på et tradisjonelt DBA-program.

Vi gir en guidet, trappet overgang, slik at du med hell kan bli en doktoravhengig forsker og utøver, uansett hvilken tidligere opplæring du har hatt. Vår DBA kurs vil hjelpe deg å bli en reflekterende, selvkritisk profesjonell. Du lærer ferdigheter, teknikker og praksis for å utføre banebrytende forskning mens du bygger teoretisk og praktisk kunnskap i forkant av forretnings- og ledelsesforskning. Etter vellykket gjennomføring av kurset vil du være forberedt på å lykkes med å håndtere press og utfordringer i et stadig mer dynamisk forretningsmiljø og å tilby originale og kreative løsninger for å håndtere nye problemer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
September 2019
Heltid studier
36 måneder
Campus
Les mer på norsk

Doctor of Education

University of Stirling

Vår doktorgrad i utdanning er en ideell utviklingsmulighet hvis du er en senior utdannet profesjonell som ønsker å forbedre og utnytte din forskningskompetanse. Uansett h ... [+]

Oversikt

Vår doktorgrad i utdanning er en ideell utviklingsmulighet hvis du er en senior utdannet profesjonell som ønsker å forbedre og utnytte din forskningskompetanse. Uansett hvilket utdanningsområde ditt - fra skoler, høgskoler og universiteter til profesjonell, arbeidsbasert og livslang læring, eller politisk utvikling - å tjene en profesjonell doktorgrad, vil posisjonere deg som leder innen ditt felt.

Vår doktorgradsutdanning er skreddersydd for de travle fagfolkens behov og kombinerer en utmerket jording i forskningsmetoder og utdanningsteori med mulighet til å sette forskningen på jobb for å forbedre faglig politikk og praksis.

Du vil jobbe for EdD din enten full eller deltid under veiledning av faglærere som har bidratt til å sikre universitetets rykte som en av de 10 beste i Storbritannia for utdannelsesstudier (The Complete University Guide 2019).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
September 2019
Heltid studier
Deltid
36 - 96 måneder
Nettstudier & Campus kombinert
Les mer på norsk

PhD

University of Stirling

Dette kurset samler beste praksis innen faglig læring og faglig kompetanse. En unik funksjon av ansikt til ansikt og praktisk aspekt av kurset er helgenseminarer, som mak ... [+]

Oversikt

Dette kurset samler beste praksis innen faglig læring og faglig kompetanse.

En unik funksjon av ansikt til ansikt og praktisk aspekt av kurset er helgenseminarer, som maksimerer mulighetene for diskusjon av sentrale problemstillinger og fleksibel levering. Pakken med moduler inkluderer diplomatiske simuleringer og forhandlingsøvelser, som også kan tas à la carte.

DDipl består av to deler. Heltidsstudenter kan forvente å fullføre graden om tre til fire år. Den underviste delen av kurset varer i to akademiske år hvis du er en heltidsstudent. I ditt siste år (med mulighet til å søke om et års forlengelse), vil doktorgradskandidater fullføre en avhandling innen ca. ett år. Denne oppgaven vil gjøre det mulig for deg å reflektere over relevante spørsmål om diplomati i lys av teorien og konseptkunnskapen du har fått i løpet av din grad - samt gjennom uavhengig forskning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
September 2019
Heltid studier
Deltid
24 - 72 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Stirling

Dette PhD-kurset er helt dedikert til TESOL Research. Denne doktorgrad vil være av interesse for de som har bakgrunn i språk, lingvistikk, anvendt lingvistikk eller et be ... [+]

Oversikt

Dette PhD-kurset er helt dedikert til TESOL Research. Denne doktorgrad vil være av interesse for de som har bakgrunn i språk, lingvistikk, anvendt lingvistikk eller et beslektet fag, samt språkundervisningspraksis som har stor interesse for forskning.

Dette kurset vil utvikle dine ferdigheter og sette deg på veien til å bli en selvstendig forsker. Doktorgradsutdanningen er en betydelig kvalifikasjon som vil markere deg som en ekspertforsker innen undervisning av engelsk til talere av andre språk. Du oppnår nye ferdigheter i å forstå komplekse saker, skjerpe dine problemløsende evner, øke din selvtillit som forsker og utvide din kunnskap om feltet samtidig som du nyter doktorgradsopplevelsen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
September 2019
Heltid studier
Deltid
36 - 96 måneder
Campus
Les mer på norsk
Location address
University of Stirling,
Stirling, Scotland, FK9 4LA GB