The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Nottingham: Fakultet for ingeniørfag

DeAvdeling for ingeniørutdanning ved NottinghamEr kjent for sin verdensklasse forskning, inspirerende undervisning og diverse akademiske fellesskap.

Ved å bli med oss ​​på Nottingham, vil du være en del av et fellesskap av studenter fra over 150 forskjellige land fra hele verden.

 • 3. i Storbritannia for forskningsstyrke under REF 2014, den britiske regjeringens forskningsekspertramme
 • Mer enn 98% av teknisk forskning er av internasjonal kvalitet, med 85% rangert som verdensledende eller internasjonalt utmerket (REF 2014)
 • En UK Top 10 Engineering Fakultet: Times Higher Education World University Rankings 2017
 • Nottingham er rangert i Storbritannia topp 10 for maskinteknikk og elektroteknikk (QS World Rankings 2017)

Du vil finne fakultetet er en vennlig og støttende arbeidsmiljø. Du vil jobbe sammen med kreative og inspirerende mennesker som er ivrige etter å dele sine erfaringer.

Vi er forpliktet til å støtte talentfulle mennesker og å utvikle partnerskap med industri, finansieringsorganer og myndigheter for å skape et positivt miljø der funn, stipend, innovasjon, kommersiell utnyttelse og offentlig forpliktelse trives. Fakultetet er involvert i hundrevis av levende forskningsprosjekter, og arbeider tett med industrien. Vårt praktiske fokus og tilnærming kan bidra til å utstyre deg med kunnskapen og ferdighetene du trenger for å gå inn i forskerutdanning eller forfølge en karriere innen ingeniørfag hvor som helst i verden.

Ved å studere ved Nottingham vil du:

 • Utvikle high-end markedsførbare ferdigheter
 • Bli undervist av eksepsjonelle og høyt citerte akademiske ansatte, ofte verdensledere på deres felt
 • Bli en del av et globalt forskerutdanning med et nettverk av internasjonale campuser i Storbritannia, Kina og Malaysia
 • Graduate med en internasjonalt anerkjent og verdsatt kvalifikasjon

Du vil bli undervist av akademikere som er lidenskapelige om deres kompetanseområder og forpliktet til å utvikle neste generasjons fremtidige ingeniører, arkitekter og forskere. Som stipendiatstudent i fakultetet får du tilgang til en imponerende serie med fasiliteter og ressurser for å støtte aktivitet på tvers av ulike spesialiteter.

Mange av våre kurs er akkreditert av profesjonelle organer, og mange av våre forskningsprosjekter er tverrfaglige, og samler et mangfoldig utvalg av spesialister fra hele universitetet, forskningsinstitusjoner, industripartnere og myndigheter for å utvikle nye løsninger for utfordrende globale problemstillinger.

I 2012 åpnet vi Institute for Aerospace Technology (IAT), som er vert for Marie Curie Innovative Doctoral Program fokusert på å levere en plan for morgendagens lufttransport. Våre Creative Energy Homes er en syv boligutvikling som gir et levende teststed for ledende bedrifter å jobbe med universitetet for å undersøke integrasjonen av energieffektive teknologier i bygninger.

Våre forskningsstyrker inkluderer komposittmaterialer, additivproduksjon og 3D-utskrift, energi, bærekraft og luftfart. Vi har en av de største kraftelektronikforskningsgruppene og en av de største produsentene av additivproduksjon i verden.

The University of Nottingham

 • Gitt en Gold-rating for vår fremragende undervisning i Storbritannias Teaching Excellence Framework (TEF) 2017
 • Et av de mest målrettede universitetene i Storbritannia av utdannede arbeidsgivere (Nummer 1 mest målrettede universitet (Graduate Market i 2014) og nest mest målrettede universitet (The Graduate Market i 2015 og 2016) - High Fliers Research)
 • Kåret til Årets Universitet for Graduate Sysselsetting i Tider og Søndagstider God Universitetsguide 2017

Universitetet i Nottingham senter for engelsk språkutdanning (CELE) gir høy kvalitet akademisk engelsk og studiekompetanse forberedelse og støtte før og under studentenes studier.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se PhD » Se Online Etterutdanning Sertifikater » Se Online MSc » Se Etterutdanning Diplomer » Se Kurs » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Engasjert i bbsrc (bioteknologi og biovitenskap forskningsråd) doktorgrads partnerskap

Campus Heltidsstudier 4 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Vårt 4-årige fullt finansierte PhD-program tilbyr prosjekter i tråd med BBSRCs strategiske prioriteringer innen matssikkerhet, industriell bioteknologi og bioenergi og biokjemi i verdensklasse (molekyler, celler og organismer). [+]

Vi tilbyr dyktige kandidater muligheten til å engasjere seg i det globalt anerkjente forskningsmiljøet ved The University of Nottingham.

Fremskritt innen biovitenskap gir ekte muligheter til å fokusere på verdensomspennende utfordringer som matssikkerhet, nye energikilder og utvikling av bærekraftige kilder til kjemiske produkter.

Studenter på programmet vil tilbringe tid i laboratoriene på tre mini-prosjekter for å gi et bredt spekter av erfaring og ferdigheter før de starter arbeidet med sitt PhD-prosjekt.

[-]

EngD Carbon Capture and Storage and Cleaner Fossil Energy

Campus Heltidsstudier 4 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

[+]

Ingeniørfag og Fysisk Forskningsråd (EPSRC) og Medisinsk forskningsråd (MRC) har gitt finansiering til 15 studenter og produserer forskningsledere som vil takle de store utfordringene i å generere elektrisitet mer effektivt ved bruk av fossil energi.

Dette kurset tar sikte på å uteksaminere ingeniørstudenter som vil bli en ny type ingeniør i stadig større grad etterspurt av dagens bransje; En ingeniør som er klar over de sosiale, etiske og miljømessige implikasjonene av deres design- og konstruksjonsbeslutninger. EngD trening gir:

Et grundig fireårig treningsprogram For de som oppfyller kravene til britisk bosted, er et ikke-skattet stipend på inntil 18.363 pund pr For EU og internasjonale studenter - Hjem / EU-avgifter og grunnleggende stipend Omtrent tre års omfattende forskningstid i nært samarbeid med industripartnere Inntakskrav ... [-]

Engd effektiv fossil energi teknologier

Campus Heltidsstudier 4 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Engineering Doctorate Center, basert på University of Nottingham, ble etablert i partnerskap med Midlands Energy Consortium - bestående av universitetene i Nottingham, Loughborough og Birmingham - og en rekke bransjeledere innen kraftgenereringssektoren. [+]

Engineering Doctorate Center, basert på University of Nottingham, ble etablert i partnerskap med Midlands Energy Consortium - bestående av universitetene i Nottingham, Loughborough og Birmingham - og en rekke bransjeledere innen kraftgenereringssektoren.

Det gir forskeringeniører sjansen til å trene som industrieksperter klar til å implementere nye, supereffektive elektrisitetsgenererende teknologier, ved hjelp av fossil energi med nær nullutslipp gjennom karbonfangst. De har tilgang til førsteklasses forskningsanlegg på tvers av partneruniversitetene, og har dedikert kontorlokaler.

De fire årige doktorgradsutdanningen gir forskeringeniørene kunnskap og kompetanse om å utføre sperring og forskning innen høyt kvalifiserte flerdisiplinerte lag. Den består av kjerne og valgfrie lærte moduler i: ... [-]


EngD in Additive Manufacturing (EPSRC Centre for Doctoral Training)

Campus Heltidsstudier 4 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

[+]

Opplæringsavgift betalt Et skattefritt årlig stipendium på opptil £ 20.000 (gjenstand for avtale) Et dedikert treningsprogram for å gjøre det mulig for forskere å forstå bredden og dybden av AM- og 3DP-teknologien Ressurser for å støtte opplæring, utvikling, reise og forskning Et internasjonalt reisebudsjett for besøk til utenlandske laboratorier og deltagelse på internasjonale konferanser

For å søke skal du ha en første eller øverste klasse klasse Honours grad eller MSc med Distinction i et relevant emne som bio, kjemisk, mekanisk, miljø- eller materialteknikk, biologi, kjemi, fysikk, matematikk eller datavitenskap.

[-]

EngD Non-destructive Evaluation

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

[+]

EngD er rettet mot både nyutdannede og de som allerede har jobbet i bransjen. Det fireårige doktorgradsprogrammet kombinerer avanserte kunnskaper og faglig utviklingsopplæringsmoduler med bedriftsbasert forskning. Forskningen kan bestå av et enkelt prosjekt eller en serie tilknyttede prosjekter knyttet til avansert NDE-teknologi.

Dette kurset krever en 2,1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsnivå eller høyere i et relevant emne, og et IELTS-nivå 6.0 (5,5 i hvert element).

Fasiliteter

I tillegg til full bruk av laboratorie-, databehandlings- og kontorlokaler i både sin industri og universitet, har elevene veiledere til å støtte dem i sitt arbeid gjennom hele fireårsprogrammet.... [-]


Engd produksjonsteknologi

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Ingeniør doktorgrad (EngD) er et alternativ til den tradisjonelle PhD. Det er nærmere knyttet til industriens behov og gir en mer faglig doktorgrad. Det oppmuntrer til utvikling av nyskapende tenkning mens man tar hånd om virkelige industrielle problemer. [+]

Ingeniør doktorgrad (EngD) er et alternativ til den tradisjonelle PhD. Det er nærmere knyttet til industriens behov og gir en mer faglig doktorgrad. Det oppmuntrer til utvikling av nyskapende tenkning mens man tar hånd om virkelige industrielle problemer.

Forskning i fakultetet fokuserer på utvikling av innovative, sikre og bærekraftige teknologier innen produksjon, høsting og konservering av ressurser.

Forskningsstøtte

Hver doktorgradsstudent skal ha hovedveileder og minst en ekstra veileder. Regelmessige formelle tilsynsmøter, vanligvis en gang i måneden, vil finne sted med en eller begge dine veiledere. Vi tilbyr også akademiske rådgivere og studenter PGR-reps som er tilgjengelige hvis du har spørsmål om prosedyrer knyttet til forskningsstudier, er opptatt av fremdriften eller fasilitetene som er tilgjengelige. Alle doktorgradsstudenter er påmeldt i fakultetet for ingeniørtrening, dette er et strukturert opplæringsprogram som bygger på formelle eksterne rammer som Felleserklæringserklæring, Forskningsutviklingsrammen (RDF) og Forskningsrådets veiledning. Engineering and Science Research Council (EPSRC) har anerkjent vårt fakultetsprogram som en bransjeledende standard for forskerutvikling og opplæring i forskerutdanning.... [-]


PhD Architecture (Social Science)

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

[+]

Flere internasjonale selskaper som E: ON, BASF og Tarmac har gitt finansiering til prosjektet.

Miljøopplæringssenteret (EEC) - designstudio - er et kompleks av tre etasjesvinger og en to-etasjes blokk med en gårdsplass i sentrum. Utformingen av EØF omhandler praktiske problemer, inkludert bærekraft, lavt vedlikehold og lav energi. Taket er integrert med 18 kWp PV.

Verkstedets fasiliteter inkluderer et modelleringsanlegg og en digital fabrikkpakke med 3D-ruteren, 3D-skriver og laserskjærer.

Forskningsstøtte

Forskning i arkitektoniske humaniora i Nottingham dekker et mangfoldig tverrfaglig felt, inkludert: arkitektonisk historie, teori og kritikk; teknologiens filosofi; kritisk og kulturell teori; arkitektur og kropp; arkitektur og språk; museer og nasjonal identitet.... [-]


Phd arkitektonisk design (samfunnsfag)

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Dette programmet gir kandidatene mulighet til å utvikle en arkitektonisk avhandling ved hjelp av design som en sentral komponent i metoden som utforsker et godkjent emne for eget valg og definisjon. Selv om den designbaserte komponenten av prosjektet kan tegnes, modelleres, filmes, bygges osv., Skal kandidater innlemme denne forskningen som en integrert del av en medfølgende skriftlig avhandling. [+]

God arkitektur omfavner en helhetlig tilnærming til design og som følge av at miljøstrategiene i bygninger utgjør store utfordringer. De må forsone de ofte motstridende hensynene til klima, bygningsfunksjon og brukerforventning, samtidig som de er oppmerksomme på energirelaterte karbonutslipp.

Prosjekter innen miljødesign reflekterer typisk den integrerte naturen til disse strategiene og utforsker områder som naturlig ventilasjon, passiv oppvarming og kjøling, solbeskyttelse, termisk lagring av stoff, dagslys og solstråle strategier og arkitektonisk akustikk. Disse er iboende knyttet til arkitekturens tektonikk, og det er et stort potensial for å utforske mulighetene som tilbys der disse overlappene oppstår, f.eks. Fasadens miljømessige ytelse, naturlig ventilasjon av høyhus, etc. Bydesign er opptatt av byen som et felt for analyse og intervensjon.... [-]


Phd arkitektur (vitenskap)

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Denne doktorgrad omhandler kjerne av arkitektur, inkludert design som forskning, og forskning som støtter og stimulerer design. Forskning foregår samarbeidende på multinasjonalt grunnlag med industri, ingeniører og andre forskningsgrupper. [+]

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Det er vanligvis fullført over en periode på tre år.

Forskning oversikt

Denne doktorgrad omhandler kjerne av arkitektur, inkludert design som forskning, og forskning som støtter og stimulerer design. Forskning foregår samarbeidende på multinasjonalt grunnlag med industri, ingeniører og andre forskningsgrupper. Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Det er vanligvis fullført over en periode på tre år.... [-]


Phd bygningsteknologi

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Byggeteknologi fokuserer på strategier og systemer som brukes i bygninger for å sikre komfort og velvære av beboere, møtes på en måte som anerkjenner behovet for å bruke energi og andre ressurser på en ansvarlig måte. [+]

Emner som omfattes av dette forskningsområdet, omfatter:

Lav / null karbon bygninger grønne bygg; Varmegenvinningssystemer Datamodellering og byggfysikk akustikk belysning Varmeoverføring og 2-fase flyt Bygge tjenester (for eksempel oppvarming, kjøling, air condition) Innendørs miljøkvalitet (f.eks. Termisk komfort og luftkvalitet) Ventillasjon / naturlig ventilasjon Termisk modellering Post okkupasjonsevaluering Biomimetics

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Det er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år.

Fasiliteter

Studentene er utstyrt med ekstra verktøy for undersøkende analyse, inkludert datatilbehør (med all programvare du trenger), byggteknologilaboratorier og tekniske verksteder, en digital fabrikasjons suite og modellverksted.... [-]


Phd bærekraftig energiteknologi

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Doktorgradsprosjekter innen bærekraftig energiteknologi undersøker hvordan nye og fornybare teknologier kan utnyttes på skalaen av bygninger og det bredere byggemiljøet. [+]

Emnene dekkes inkluderer:

Kombinerte varmekraftanlegg Kjølingsteknologi Varmekraft sykluser energilagring Øko-byer / smarte byer Bærekraftig byggemateriale Kjøretøy, transport og forurensningskontroll Fotovoltaiske termiske systemer; Solenergisystemer (f.eks. Soldrevet kjøling); vindkraft Solavsvovlingssystemer Bærekraftig avfallshåndtering og avhending Rens fossilt brensel og karbonfangstteknologi

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element).

Det er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år.

Fasiliteter

Du vil få tilgang til databehandlingsanlegg, komplett med programvaren du trenger, bygningsteknologilaboratorier og teknisk verksted, digital fabrikasjonssuite og modellbygging vil gi deg ekstra verktøy for undersøkende analyse.... [-]


Phd bærekraftig kjemi (doktorgradssenter phd, digital økonomisenter for doktorgradsstudium phd)

Campus Heltidsstudier 4 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

EPSRC CDT i bærekraftig kjemi er et fireårig program som tilbyr fullt finansierte studenter til 14 studenter med bakgrunn i kjemi, ingeniørfag eller biovitenskap. [+]

Den EPSRC senter for doktorgradsstudier i bærekraftig kjemi Ble utviklet i samarbeid med industrien og som et partnerskap av flere fagområder, inkludert kjemi, ingeniørfag, biovitenskap og næringsliv. Senteret tar sikte på å gi studentene førsteklasses forskeropplæring, samt tekniske, teoretiske og entreprenørmessige ferdigheter slik at de kan bli mestere i bærekraftig kjemi.

Programoversikt

Den EPSRC CDT i bærekraftig kjemi Er et fireårig program som tilbyr fullt finansierte studenter til 14 studenter med bakgrunn i kjemi, ingeniørfag eller biovitenskap.

I løpet av det første året skal studentene utvikle sitt hovedprosjekt og deretter arbeide med dette de neste tre årene. I tillegg til faglig opplæring, vil studentene videre dra nytte av et faglig ferdighetsprogram og praktisk laboratorieferdighetsopplæring. ... [-]


Phd elektrisk og elektronisk engineering

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Den elektriske og elektroniske engineering PhD gir innovasjon innen vitenskap og teknologi til applikasjoner som spenner fra generering og bruk av elektrisk energi (inkludert fornybar energi) til høyhastighets informasjonsbehandling og gjennomgripende databehandling. [+]

Forskningsområder inkluderer biofysikk, bildebehandling og optisk vitenskap, fotonikk, kraftelektronikk, ultralyd og elektromagnetisk simulering.

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element).

Kurset er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år, men et 42 måneders varighetskurs er også tilgjengelig.

Fasiliteter

Fasilitetene i fakultetet er fremragende og inkluderer en Gigahertz tverrgående elektromagnetisk celle, et RF-anecho-kammer, et laboratorium for evaluering av optiske materialer, et RF-laboratorium, en fotoluminesenslab, optikk og ultralydslaboratorier som omfatter flere optiske benker, Modulemballasje, 270 kVA variabel frekvensforsyning, dynamometerprøving til 800 kW og 120 000 omdr./min., Og miljøprøving inkludert temperatur, høyde, fuktighet og vibrasjon.... [-]


Phd engineering oppmåling og rom geodesi

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Teknisk oppmåling og rom geodesi er anvendelsen av vitenskap og teknologi for måling og representasjon av jorden. Forskning involvert kan dekke en rekke disipliner, inkludert geospatial engineering og overvåking; Fotogrammetri og fjernkontroll Teknologien og bruken av satellittnavigasjonssystemer, for eksempel GPS og Galileo; Integrert posisjonering teknologi; Miljø og atmosfærisk overvåking; Fysisk og rom geodesi. [+]

Forskning involvert kan dekke en rekke disipliner, inkludert geospatial engineering og overvåking; fotogrammetri og fjernkontroll teknologien og bruken av satellittnavigasjonssystemer, for eksempel GPS og Galileo; integrert posisjonering teknologi; miljømessig og atmosfærisk overvåking; fysisk og rom geodesi. Denne PhD er basert i Nottingham Geospatial Institute (NGI).

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Det er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år.

Fasiliteter

NGI er et ledende tverrfaglig forsknings- og undervisningsinstitutt, som spesialiserer seg på romlig og lokasjonsbasert vitenskap og teknologi, ved hjelp av teknologier for satellittposisjonering, fjernmålingssystemer og integrerte sensorteknologier. NGI er plassert i et spesialbygget anlegg med et bredt spekter av moderne utstyr, noe som gjør det mulig å få tilgang til den nyeste teknologien og engasjementet med ledende forskning, for eksempel:... [-]


Phd hydrogen brenselceller og deres applikasjoner

Campus Heltidsstudier 4 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Doktorgraden i hydrogen, brenselceller og deres søknad er en del av Midlands Energy Consortium og drives i samarbeid med Senter for hydrogen- og brenselcelleforskning ved Universitetet i Birmingham. Dette er et fireårig PhD-program som kombinerer lærte moduler med mulighet til å undersøke banebrytende hydrogen- og brenselcelleteknologi. [+]

Midlands Energy Consortium består av universitetene i Nottingham, Birmingham og Loughborough, samt ledende industripartnere. Studentene har mulighet til å bli spesialister i fremtidens fremtidige bærekraftige teknologier.

Innenfor CDT er det 50 akademikere på tvers av flere fagområder, med fokus på kjemisk ingeniørfag, men inkludert kjemi, fysikk, matematikk, materialer, samfunnsfag og bygget miljø. Disse spesialistene bidrar til de fem hovedforskningstemaene:

Polymerelektrolyttmembran-brenselceller Solidoksydbrenselceller Bærbare brenselceller Produksjon og lagring av hydrogen elektrolyse

Innenfor disse temaene er det prosjekter på katalyse, nanopartikler, membraner, væsker, hydrogenlagringsmaterialer og forbrukerresponser. Hvor industrien har ønsket studentprosjekter, har det vært sterkt fokus på produktområder, for eksempel brenselceller for fly (EADS), ren transport av kjølte materialer (Unilever) og elektrolyse for stedet-generasjon (ITM Power).... [-]


Phd kjemisk ingeniørfag

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Kjemisk ingeniørfag er anvendelsen av fysikk og biovitenskap, med matematikk til å produsere, transformere, transportere og effektivt bruke kjemikalier, materialer og energi. [+]

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Det er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år.

Fasiliteter

Det finnes omfattende laboratorier med utstyr fra benk til pilot-skala skala. Vi er en av de få avdelingene i Storbritannia med tilgang til massespektroskopi, skanningelektronmikroskopi og atomkraftmikroskopi og en virtual reality-suite hvor du kan konstruere og optimalisere ditt eget komplette prosessanlegg.

Studenter har også tilgang til forskningsfasiliteter, inkludert en rekke utstyr, for eksempel:

Totalt organisk karbon Sterk syre fordøyelse av bergarter Forskningstest rigger - flerfasestrøm Slip rørovnen Strøm i rørriggen Mikrobølgeovn senter Forskningsstøtte ... [-]

Phd maskinteknikk

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

PhD-prosjekter kan dekke mange forskjellige felt innenfor denne disiplinen, for eksempel termodynamikk / væskemekanikk, strukturdynamikk, mekanikk og design. [+]

Denne doktorgraden er basert innen fakultetet for ingeniørfag. Dette gir mulighet til å gjennomføre en doktorgrad i et bredt spekter av forskningsområder, og arbeid på tvers av tradisjonelle forskningsgrenser er en del av tverrfaglige team.

Forskningsarbeidet i fakultetet spenner over en rekke applikasjoner, inkludert medisin, romfart, bilindustri, energi og byggebransjen, bærekraftig design og utvikling, og inkluderer arbeid fra de mest grunnleggende studiene til nær kommersielle undersøkelser.

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element).... [-]


Phd material engineering og material design

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Forskning som involverer materialbehandling og karakterisering med et mangfold av applikasjoner. MPhil / PhD-prosjekter er spesialiserte forskningsprosjekter definert i samarbeid med veiledere og kan dekke mange forskjellige felt innenfor denne fagfeltet, for eksempel nanomaterialteknikk, bioengineering, laserbehandling og avanserte komposittmaterialer for å nevne noen få felt. [+]

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Det er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år.

Fasiliteter

Fasilitetene inkluderer en rekke materialer-testing og karakterisering teknikker, inkludert en elektronmikroskop suite, nettverk datamaskiner for å støtte datamaskinstøttet design (CAD) og computer assisted engineering (CAE) ved hjelp av industristandard programvarepakker; Fast mekanikk, termodynamikk, væskemekanikk, vibrasjon, kontroll, mekatronikk; Et komplett spekter av vindtunneler, inkludert en klimatunnel; Aero-motor test rigger og tilhørende utstyr og prosesser; Fullt automatiserte 3D- og 2D-laser Doppler-anemometre og partikkelbilde-velocimetre; En vannstråle skjære maskin; Høy presisjon skalaer; Og et sveisesystem.... [-]


Phd menneskelige faktorer

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Human factors research fokuserer på tverrfaglig forskning som spenner over studier av samspillet mellom mennesker, maskiner og teknologi for å utvikle de produktene og systemene vi bruker hver dag. [+]

PhD-emner kan dekke mange forskjellige felt innenfor denne disiplinen, for eksempel design, produksjon, montering, måling, testing og modellering.

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Det er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år.

Fasiliteter

Innenfor Human Factors Research Group (HFRG) har vi et bredt spekter av tekniske anlegg som brukes til forsknings- og konsulentprosjekter, samt for undervisning. Usability og Ergonomics Laboratory utgjør en selvstendig plass som inneholder et bredt spekter av video- og datainnsamlingsutstyr. Som et resultat er vi i stand til å utføre bruksegenskaper og ergonomiske evalueringsstudier der deltakernees oppførsel kan observeres og måles på kontrollert måte. HFRG Transport Simulasjons Laboratoriet gjør det mulig for vårt forskningsarbeid å gjennomføres i et trygt, kontrollert og kostnadseffektivt miljø. Dette har vært av spesiell betydning for ut transportrelatert arbeid, hvor vi for øyeblikket har motorsykkel-, motorsykkel- og togsimulatorer.... [-]


Phd miljøteknikk

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Miljøteknikk er anvendelsen av vitenskap og ingeniørfag for å forbedre naturmiljøet, som søker å legge til rette for tilførsel av sunt vann, luft og land. [+]

Forskningsemner for denne doktorgradsutdanningen er svært varierte, men kan omfatte mikrobølgebehandling, avløpsvannbehandling, klimagasser, fjerning av forurensninger i vann og jord, samt mange andre aspekter.

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Det er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år.

Fasiliteter

Det finnes omfattende laboratorier med utstyr fra benk til pilot-skala skala. Vi er en av de få universitetene i Storbritannia med tilgang til massespektroskopi, skanningelektronmikroskopi og atomkraftmikroskopi og en virtuell reality-suite hvor du kan konstruere og optimalisere ditt eget komplette prosessanlegg.... [-]


Phd mitt liv i data

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham Kina Ningbo + 2 fler

IDIC tilbyr et fullt finansiert fireårig PhD-program i enten digital økonomi eller energiteknologi. [+]

Horizon senter for doktorgradsstudier tilbyr 10-20 plasser på det fireårige forskningsprogrammet, My Life in Data, som fokuserer på å forske på personopplysninger og sporene vi legger bak. Disse dataene er nå en stor virksomhet og samfunnsmessig eiendel og kan avsløre et vell av informasjon om vaner, atferd, preferanser, relasjoner og følelser.

Programoversikt

Ph.d.-studiet aksepterer søkere fra et bredt spekter av bakgrunn, inkludert datavitenskap, ingeniørfag, matematikk, menneskelige faktorer, psykologi, sosiologi, næringsliv, geografi, samfunnsvitenskap og kunst.

Kurset består av lærte moduler, årlige sommerskoler, retreater og en tre måneders internship tatt med en av CDTs partnerorganisasjoner.... [-]


Phd produksjonsteknikk

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Produksjonsteknikk innebærer forskning og utvikling av systemer, prosesser, maskiner, verktøy og utstyr. Prosjektområder kan dekke mange forskjellige felt innenfor denne disiplinen, for eksempel design, produksjon, montering, måling, testing og modellering. [+]

Produksjonsteknikk innebærer forskning og utvikling av systemer, prosesser, maskiner, verktøy og utstyr. Prosjektområder kan dekke mange forskjellige felt innenfor denne disiplinen, for eksempel design, produksjon, montering, måling, testing og modellering.

Denne doktorgraden er basert innen fakultetet for ingeniørfag. Forskningsarbeidet i fakultetet spenner over en rekke applikasjoner, inkludert medisin, romfart, bilindustri, energi og byggebransjen, og omfatter arbeid fra de mest grunnleggende studiene til nær kommersielle undersøkelser.

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Den er vanligvis fullført over en periode på tre år, men er også tilgjengelig over fire år.... [-]


Phd sivilingeniør

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Civilingeniør dekker et bredt spekter av fag og Universitetet i Nottingham er anerkjent for sin verdensklasse læringsmiljø og utmerkede fasiliteter. [+]

Forskningsemner innen ingeniørfag kan baseres på strukturer, geoteknikk, væskemekanikk, transport, GPS-oppmåling, veibeskrivelse og mange andre aspekter.

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Det er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år.

Fasiliteter

Det er omfattende fasiliteter tilgjengelig for forskerstudenter på tvers av de to forskningsdivisjonene, inkludert de i Pavement Research Building, Nottingham Geospatial Institute og Nottingham Center for Geomechanics.

Pavement Research Building er et spesialbygd £ 2,4m senter for forskning og utvikling på alle områder av fortau engineering; design, ytelse, vedlikehold og materialer. Det inkorporerer laboratorier for testing av asfalt, betong, bitumen, aggregater, resirkulert og annet belegningsmateriale, samt fortau på forsegling.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB