Selinus University of Science and Literature

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet vårt er en institusjonsfri og privat. Det er lovlig registrert som IBC i staten Commonwealth of Dominica og i Italia som et permanent etablissement. Det er et uavhengig internasjonalt universitet som utelukkende er involvert i online- og fjernundervisning: med andre ord et åpent universitet for voksne som utfører sitt institusjonelle arbeid på alvor.

Våre voksne studenter jobber veldig hardt for å oppnå grader. Dette universitetet er ikke og har aldri vært en gradsfabrikk, og vi vil umiddelbart avvise slike søknader. Vår hovedvekt har alltid vært å tilby den høyeste kvaliteten på utdanning til våre voksne studenter. Grader tildelt av Selinus University har blitt internasjonalt anerkjent av privat sektor og akseptert av multinasjonale virksomheter.

Om akkreditering, spesielt for studenter fra USA, er vi aldri lei av å forklare virkelighetssystemet. Å tjene akkreditering i USA er frivillig

Skolene gjør seg vanligvis kjent med byråets standarder i god tid og bruker flere måneder på å forberede seg på deres akkrediteringsgjennomgang. Hvis de passerer gjennomgangen og tjener akkreditering, er det en godkjenning av skolen deres som en legitim institusjon for høyere utdanning som oppfyller et akseptabelt kvalitetsnivå. Noen skoler kan inkludere deres akkrediteringsstatus i høyskoleinformasjonen de presenterer for potensielle studenter.

Akkurat som det er anerkjente akkrediteringsbyråer, er det ukjente byråer. Dette betyr ganske enkelt at standardene deres ikke er blitt evaluert av Department of Education eller av CHEA. Det er mange årsaker til at et byrå kan bli ugjenkjent. For eksempel kan byrået jobbe for anerkjennelse med avdelingen eller CHEA, eller det kan hende det ikke oppfyller kriteriene for anerkjennelse fra noen av organisasjonene. Uansett årsak er det viktig å huske på dette når du utforsker høyskoleinfo.

Du bør se på anerkjente akkrediteringsbyråer med forsiktighet til du kan vurdere omdømmet deres. Et anerkjent byrå har ikke nødvendigvis lave kvalitetsstandarder, men det er viktig å vite at mange amerikanske arbeidsgivere bare anerkjenner grader fra institusjoner akkreditert av et anerkjent byrå.

Av denne grunn aksepterer vårt universitet bare studenter som allerede er profesjonelt etablert. Studentene våre bruker graden, ikke for å finne arbeid, men for å legitimere deres profesjonelle rolle, som allerede er ansatt med suksess. Med en grad fra universitetet tjener Selinus aktelse, respekt og prestisje, og forbedrer ofte ens sosiale status og arbeid.

126129_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Hvordan studere på Selinus

SUSL Hjemmestudio

Gradskursene ved Selinus University på distanse består i studiet av tildelte lærebøker og produksjon av rapporter om lesing av lærebøker utført, i henhold til retningslinjene etablert av Selinus og Pedagogical University som du kan finne i lenken "pedagogikk" til Selinus universitets nettsted.

Voksne studenter kan melde seg på APEL (Accreditation of Prior Experiential Learning) -programmet. Dette programmet er forbeholdt fagpersoner, gründere, ledere, tjenestemenn, forfattere, kunstnere, etc. Med vitnemål på videregående skole og minst 25 år og 3 års aktivitet demonstrert i studien, har de valgt en gren. 30 år kreves for ph.d.

pedagogikk

Læreplansystemet til Selinus University of Sciences and Literature, det er skreddersydd for hver enkelt student og er basert på ”undervisningsenheter” som består av tekster, viderekoblinger og foredrag, videokurs, e-bøker. Eksamenene erstattes av en kort læringsrapport (Examen Unit) utviklet som en mini-avhandling.

Studiematerialet, i samsvar med studieretningen, velges og velges for å oppmuntre til kritisk tenking og praktisk anvendelse av den tilegnede kunnskapen. En pedagogisk metode blir implementert for å hjelpe studenter, voksne, ofte engasjert i arbeid og familie, til å tenke kritisk og å kunnskapsfull adressere de anbefalte bøkene og videotimer på den ene siden ved å øke deres intellektuelle evner, på den andre evnen til å utvikle integrert skriving prosjekter.

Et pedagogisk læringssystem uten kraft som fører til at studenten, etterfulgt av hans studentrådgiver, fritt skaper ut et spesifikt læringsprogram basert på personlige anskaffelser for å møte sin tid og oppnå sine mål. På Selinus University har studenten ingen forpliktelser til å lære med en gang eller før bestemte datoer. Han kan lese tekstene hennes og gjennomgå hver videotime mange ganger, og oppdage sin egen personlige metode for læring. Dessuten kan han når som helst konsultere sin studentrådgiver for hjelp, avklaring, støtte.

Det som blir evaluert med tanke på læreplanen er ikke enkel informasjon som læres, fordi utviklingen av tanken studenten utover det enkle synet på det faglige faget, må fremfor alt være en kraft av verdien av samvittighet og bevissthet om at studien ikke er en enkel behandling av mer eller mindre nyttige forestillinger, som en brukbar modell effektivt for deres sosiale behov, menneskelige og sivile.

Kort sagt, den pedagogiske modellen til Selinus University er å "bringe" den reelle opplevelsen til studenten i en pedagogisk kontekst som er nyttig for å forbedre den intellektuelle kapasiteten og dens globale egenvurdering av deres potensielle ferdigheter, for raskt å oppnå deres intellektuelle og profesjonelle mål.

Anerkjennelsen av studiepoeng fra Selinus University gis delvis ved en "lesing" av de profesjonelle kritikerne av studenten, og delvis ved å evaluere rapporten utført av studenten som erstatter tradisjonelle eksamener.

Studenter ved University Selinus er voksne involvert i arbeids- og yrkesverdenen. For å registrere deg må du ha en alder på minst 23 år for ordinære programmer og minst 25 år for APEL-programmer for profesjonelle. Å melde deg på et program for å tildele en doktorgrad. kreves minst 30 år.

Steder

London

Address
71-75 Shelton Street
WC2H 9JQ London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Bologna

Address
Via Pompeo Scipione Dolfi, 4 – 40122
Bologna, Emilia-Romagna, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: