Institute of Development Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om IDS

Institute of Development Studies (IDS) er en global forsknings- og læringsorganisasjon for rettferdig og bærekraftig endring. I samarbeid med University of Sussex er IDS rangert først i verden for utviklingsstudier av QS University Rankings.

Vi tilbyr avansert forskning, læring og undervisning i verdensklasse for å transformere tilnærminger til rettferdig og bærekraftig utvikling som bidrar til å sikre bedre liv for alle, overalt.

Lær med de beste

Studenter og forskere ved IDS kommer fra hele verden og er forent i deres forpliktelse til å hjelpe med å løse reelle problemer som sykdom, klimaendring og konflikt.

IDS er i forkant av utviklingen. I motsetning til i mange tradisjonelle universiteter, er studentene våre omgitt av forskere i aksjon, som alle jobber for rettferdig og bærekraftig endring. Kvaliteten på undervisningen og mangfoldet i vårt internasjonale studentorgan skaper et miljø som inspirerer, informerer og gjør det mulig for neste generasjon utviklingsmestere å lære med de beste.

Våre grader tiltrekker seg studenter som jobber i INGOs, myndigheter, sivilsamfunnsorganisasjoner, akademiske institusjoner, næringsliv og andre steder som ønsker å fremme sin teoretiske og praktiske forståelse av utvikling, forbedre karriereutsiktene og gjøre verden til et bedre sted.

Våre nyutdannede har tiltrådt ledende stillinger i globale organisasjoner som Verdensbanken og FN, og i ledende sivilsamfunnsorganisasjoner, samt blitt ministre og embetsmenn i nasjonale regjeringer over hele verden. I 2018 ble alum Carlos Alvarado Quesada valgt som president i Costa Rica.

Finn ut mer om våre masterstudier , vårt populære doktorgradsstudieprogram og våre profesjonelle opplæringskurs .

Steder

Brighton

Address
Institute of Development Studies
Library Road
Brighton BN1 9RE UK

Brighton, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland