Les den offisielle beskrivelsen

58449_girl-ethiopian-child-portrait-38634.jpeg

Vår visjon er likeverdige og bærekraftige samfunn, lokalt og globalt, der alle kan leve trygge, oppfylle liv fri for fattigdom og urettferdighet. Vi tror lidenskapelig at den banebrytende forskningen, kunnskapen og bevisene er avgjørende for å forme de endringene som trengs for at vår bredere visjon skal realiseres, og for å støtte mennesker, samfunn og institusjoner for å navigere utfordringene fremover. Men dynamiske globale sammenhenger og utfordringer krever nye typer forskning og kunnskap, utviklet og delt på nye måter.

Hvordan skal vi gjøre en forskjell

Gjennom vår forpliktelse til engasjert kompetanse som brukes over de sammenhengende områdene forskning og kunnskap, undervisning og læring, og kommunikasjon og innflytelse, vil vi jobbe lokalt og globalt for gjensidig læring mot transformasjoner som reduserer ulikheter, fremskynder bærekraft og bygger mer inkluderende og sikre samfunn.

Arbeider i partnerskap for å takle globale utfordringer

Vår 2015-2020-strategi støttes av tre definerende utfordringer.

Redusere ulikheter

Redusere ulikheter, inkludert økonomiske, sosiale og politiske ulikheter som skjærer og truer med å underminere framtidige fremskritt i å redusere fattigdom, og sikre at fordelene av global økonomisk vekst jevnere bidrar til forbedret levebrød og trivsel for lokalsamfunn overalt.

Fremskynde bærekraftigheten

Fremskritt bærekraft for å møte de akutte utfordringene i miljø- og klimaendringer av omstruktureringsøkonomier og samfunn og finne utviklingsveier som adresserer global etterspørsel etter ressurser samtidig som det sikres lokalt levebrød og rettferdighet i en stadig mer presset og urbanisert verden.

Bygg inkluderende og sikre samfunn

Bygg inkluderende og sikre samfunn der borgere er beskyttet mot trusler fra konflikt, samt miljømessige, økonomiske, politiske og sosiale støt, og føler at de har en eierandel i styringen i de samfunnene de bor i.

Vi vil utvikle og anvende vår engasjerte excellence tilnærming, inkludert styrket globalt partnerskap, for å sikre at vårt arbeid bidrar vesentlig til å møte disse utfordringene.

Våre mål

  1. Bidra til transformasjoner som reduserer ulikhet, akselerere bærekraft og bygge inkluderende, sikre samfunn.
  2. Embed engasjert fortreffelighet og dens fire søyler over alt vi gjør.
  3. Arbeid lokalt og globalt innenfor en universell utforming av utvikling.
  4. Opprett et institutt som trives økonomisk og organisatorisk, og lever sine verdier.

Hva er forlovet excellence?

Engasjert fortreffelighet er IDS 'særegne tilnærming til å konstruere og mobilisere kunnskap, og til undervisning og gjensidig læring for utvikling. Engasjert fortreffelighet betyr at høy kvalitet på arbeidet vårt (ekspertise) er avhengig av at det knytter seg til og involverer de som er sentrale i forandringen vi ønsker å se (engasjert).

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Institute of Development Studies

Vi tilbyr et studietilbud som fører til en doktorgrad i emner som er nært knyttet til vår nåværende forskningsprioritet. ... [+]

Verdensledere i utviklingsstudier

IDS er en ledende global institusjon for utviklingsforskning, undervisning og læring, og innvirkning og kommunikasjon, basert på University of Sussex. Universitetet i Sussex er rangert som verdens første for utviklingsstudier. Denne QS World Ranking reflekterer det sterke omdømme og kvaliteten på forskning og kurstilbud på tvers av campus, blant annet ved IDS.

Forskning ved IDS

IDS er dedikert til forskning på prosesser av sosial, politisk og økonomisk utvikling og forandring for å forstå problemer med fattigdom og utviklingsrelaterte problemer i lokale, nasjonale og globale verdener. Gjennom vår forskning søker vi å oppnå vår visjon om likeverdige og bærekraftige samfunn, både lokalt og globalt, der alle kan leve sikre, oppfylle liv fri for fattigdom og urettferdighet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Brighton
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Address
Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK
Brighton, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland