Les den offisielle beskrivelsen

Det Pan-European University (PEU) er en privat høyere utdanningsinstitusjon, og tilbyr universitetsopplæring i alt 3 sykluser av studier i 20 akkrediterte studier på sine 5 fakulteter. Siden grunnleggelsen i 2004 har mer enn 12.000 studenter tatt ut studier fra PEU. Et bredt tilbud av studieinnhold, moderne og teknologisk velutstyrte lokaler samt inkludering av akademikere i høy klasse i sine programmer er bare noen få karakteristikker som universitetet sannsynligvis vil tilby sine studenter, for å utstyre dem med en praktisk orientert utdanning for å skape vellykkede fagfolk på inntreden av arbeidsmarkedet.

Hver av de fem fakultetene leverer moderne opplæringsformer, inkludert individuell tilnærming, attraktive spesialiseringer og faglig opplæring i form av arbeidsplasser. Alle de ovennevnte tar sikte på å nå universitetets primære mål som skal bli et ledende sentrum for modernitet i høyere utdanning. Vi er forpliktet til å være ditt ideelle valg for en god start i ditt vellykkede karriere liv.

PEU består av 5 fakulteter, som ble etablert gradvis i reaksjon på behovene til høyere utdanningsmarkedet, i kronologisk rekkefølge: Fakultetet for lov (2004 ), Fakultet for økonomisk og entreprenørskap (2005) , Fakultet for media (2007 ), Fakultet av informatikk (2009) og fakultet for psykologi (2011) .

Som eneste private høyere utdanningsinstitusjon i Slovakia har vi rett til å tilby PhD. studier og samtidig kvalifiserte kandidater kan sikte på en profesjonell doktorgrad, habilitasjon (førsteamanuensis) og innvielse (full professorskap) saksbehandling.

Å være medlem av den kommersielle bedriften Prosperita, en investeringsgruppe med mer enn 20 års forretningstradisjon, er en del av en portefølje av en av de ledende familiebedriftene i Tsjekkia. Medlemskapet fungerer som en forutsetning for finansiell og organisatorisk stabilitet og utgjør en plattform for å være en del av de internasjonale investerings- og kapitalmarkedene.

Som en svært viktig del av utdanningen er en praktisk erfaring vårt strategiske mål. Å få praktisk erfaring allerede i studiene gjør at de nyutdannede kan gå til arbeidsmarkedet i en forholdsvis bedre stilling.

Bedriftspartnerskap med IBM, den slovakiske fotballforbundet, det slovakiske nasjonalt senter for menneskerettigheter, nasjonale foreningen av eiendomsmeglere, nyhets- og mediaholding eller den slovakiske sammenslutningen av forsikringsselskaper , tjener blant annet til å fremheve praktiske aspekter ved studiene. Eksperter blir invitert til direkte undervisning og spesialiserte seminarer, workshops og profesjonelle arrangementer tilbys i samarbeid med bedriftspartnerne.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Pan-European University

Fakultet for psykologi ble etablert i 2011, og det er den yngste av alle fakultetene i PEU. ... [+]

Fakultet for psykologi ble etablert i 2011, og det er den yngste av alle fakultetene i PEU.

Fakultetets hovedmål er å lære den fremtidige kandidaten å kunne anvende psykologiske prinsipper, kunnskaper, modeller og psykologiske metoder (i tråd med etikk og nåværende vitenskapelige fremskritt) på en måte som vil hjelpe individuelle pasienter, sosiale grupper, organisasjoner og selskaper i deres utvikling, trivsel og effektivitet.

Undervisningsprosessen ved fakultetet fokuserer på fire hovedfag - arbeid og sosialpsykologi, konsultasjon og sosialpsykologi. Akademisk stab er dannet av anerkjente personligheter innen skolen, sosial, arbeid og konsultasjonssykologi, samt mekling. Bortsett fra interne pedagoger, er fakultetet vert for klasser undervist av profesjonelle psykologer.... [-]

Slovakia Bratislava
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Pan-European University

Studiet Internasjonal lov er undervist i tredje syklus av universitetsstudier (doktorgradsstudier) med standard treårig studietid i daglig form og / eller fireårig studie ... [+]

Studiet Internasjonal lov er undervist i tredje syklus av universitetsstudier (doktorgradsstudier) med standard treårig studietid i daglig form og / eller fireårig studietid i ekstern form.

Definisjon av en akademisk profil:

En kandidat fra et doktorgradsstudium i studiefeltet i internasjonal lov gjelder vitenskapelige forskningsmetoder som er orientert for områdene folkerett, privat folkerett og EU-rett. På grunnlag av vitenskapelige metoder for kunnskap og forskning kan en utdannet utarbeide konseptuelle og systematiske løsninger og analysere kilder til folkeretten, privat folkerett og EU-lovverket. Han / hun sørger for videreutvikling innen folkeretten og dens tverrfaglige forbindelser innen det nasjonale og internasjonale vitenskapsmiljø.... [-]

Slovakia Bratislava
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Pan-European University

Fakultetet for økonomi og næringsliv har siden 2005 begynt å forberede sine studenter for å lykkes i det globale økonomiske miljøet. ... [+]

Fakultetet for økonomi og næringsliv har siden 2005 begynt å forberede sine studenter til suksess i det globale økonomiske miljøet.

Fakultetets hovedmål er å forberede kandidater som kan bringe nyhet til næringsliv og organisasjoner og å kunne engasjere seg i det internasjonale arbeidsmarkedet.

Fakultetet har i 2009 oppdatert det tidligere doktorgradsprogrammet for å få tilgang til innholds- og undervisningsmetodikken så mye som mulig for studievilkårene på prestisjefylte forretningsuniversiteter i verden. Hele læringsprosessen fra fakultetet kommer ut av trenderne i økonomisk utvikling i Slovakia og også i hele verden.

Kvaliteten på utdanningen og studieutnytningen har også blitt bedre for utenlandske studenter. Akkreditert doktorgradsstudium består av obligatoriske og valgfrie fag, hvorved studentene får kunnskap og ferdigheter i ledelsen av organisasjonen og ledelsen.... [-]

Slovakia Bratislava
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Pan-European University

Fakultetet for massemedia opererer på markedet siden 2007, hvor det har utvidet utdanningen innen studier i massemedia. ... [+]

Fakultetet for massemedia opererer på markedet siden 2007, hvor det har utvidet utdanningen innen studier i massemedia.

Hovedfokuset på fakultetet er fokusert på utvikling og utdanning av media og markedsføring fagfolk, gir dem kvalitet teoretisk kunnskap, samt mulighet til å oppnå praktiske ferdigheter som senere kan brukes kreativt i utskrift, online, multimedia og reklame.

Kombinasjonen av de betydelige pedagogene - dyktige pedagoger og teoretikere sammen med kjente og anerkjente fagfolk fra praksis (journalister, ulike ledere fra reklame- og kommunikasjons- og PR-byråer) er garantien for den moderne utdanningen i de attraktive feltene i mediekommunikasjon og journalistikk.... [-]

Slovakia Bratislava
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk