Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Utvide en tradisjon av fortreffelighet Det hele startet i 1925 med etableringen av Embry-Riddle selskapet på Lunken Airport i Cincinnati, Ohio. Deretter neste vår, selskapet åpnet Embry-Riddle School of Aviation. Det som begynte som en enkel plan for å trene piloter utviklet seg til en klarert universitet i 1970. I dag driver Embry-Riddle Worldwide Campus en globalt anerkjent læringssystem som utnytter online og ansikt-til-ansikt undervisning og et nettverk av utdanningstjenester er utformet for å støtte studentenes utvikling i USA, rundt om i verden, og nå i Singapore.

Embry-Riddle Aeronautical University tilbyr studieprogrammene gjennom partnerskap i Singapore. I tilknytning til Singapore Aviation Academy (SAA) Embry-Riddle tilbyr deltid, blandet levering graduate-programmer spesielt for arbeider fagfolk. Vår nyeste samarbeid med ERC Institute gjør Embry-Riddle å tilby deltid og heltid lavere grader til studenter som ønsker å tjene sin bachelor-grad både under arbeid eller før du går inn i arbeidsstokken. Samarbeidet med ERC Institute også aktivere Embry-Riddle å bringe internasjonale studenter fra den omkringliggende regionen til Singapore for å tjene en grad.

Støttet av prestisje Embry-Riddle Aeronautical University, verdens eldste og største universitet som spesialiserer seg på luftfart og romfart, våre partnerskap i Singapore gi studentene den samme kvalitet på opplæringen du ville fått på en av våre studiesteder i utlandet.

Embry-Riddle Asia Mission Statement:

"For å forlenge Embry-Riddle Aeronautical University mulighet for å levere høyere utdanning og forskning i luftfart og romfart i viktige land i Asia Pacific-regionen"

Ta din karriere utover dine ambisjoner Embry-Riddle alumni kan finnes over hele verden, som arbeider i et bredt spekter av roller, inkludert administrerende direktører og bedrifts hoder, piloter, flyselskapet ledere, flyplassledere, vedlikeholdsingeniører, regulatoriske myndigheter og de som arbeider i fly salg og leasing bare for å nevne noen . Og gjennom det hele har de vært tro mot sine Embry-Riddle røtter.

Disse dedikerte studenter er entusiastisk om sine yrker og alltid ivrig etter å informere nåværende studenter på noen måte de kan-delta i spørsmål / svar-økter eller intervjuer, dele sin virkelige verden erfaring med deg, og inviterer deg til å delta i forskning og informerer deg om nyeste kravene blir stilt av arbeidsgivere.

Embry-Riddle Asia har etablert tett samarbeid med et økende antall av luftfart og romfart selskaper som opererer i Singapore og Sørøst-Asia, spesielt Pratt & Whitney, United Technologies Corp., Singapore International Airlines, Singapore International Airlines Cargo, Singapore Technologies Engineering og Malaysia Airlines . Vi er glade for å forberede deg for yrker med slike ledende selskaper og utnytte våre partnerskap i prosessen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se BSc'er » Se Ettårig EMBA-programmer » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Ph.D. in Aviation

Nettstudier & Campus kombinert Deltid August 2019 Singapore

[+]

Om Ph.D. i Aviation

Oppgaven til Ph.D. i Aviation programmet er å produsere fremragende forskere for yrker innen forskning og undervisning innen luftfart feltet. Ved Embry-Riddle, Ph.D. i Aviation elevene tar del i en streng, forsknings-drevet program som presser dem til sitt største potensial. Dette oppnås ved å fokusere på Program pedagogiske mål. De er:

Utvikle mestring av de sentrale teorier og begreper innen luftfart, herunder stiftelser, sikkerhetsstyring, økonomi og regulatoriske prosedyrer. Pose og løse teoribasert og forskningsbasert problemer utviklet for å fremme søknader innen luftfart. Utvid luftfart kroppen av kunnskap ved å bli gravid, planlegging, produksjon, og kommunisere original forskning. Utvikle og demonstrere kompetanse i undervisningsprosesser. [-]

Kontakt

Adresse, linje 1 Embry-Riddle Aeronautical University Asia Campus 75 Bukit Timah Road #02-01/02 Boon Siew Building Singapore 229833
Singapore, Singapore
Telefon undefined