Duke-NUS Graduate Medical School Singapore

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Behovet for en amerikansk medisinsk skole

Begynnelsen av Duke-NUS medisinsk skole kan spores tilbake til 2000, da Singapore lansert en ambisiøs Biomedical Sciences Initiative designet for å gjøre landet biomedisinsk navet i Asia, og for å tiltrekke seg både forskning og helsesektoren produksjon evner til Singapore.

I Initiative, planla regjeringen å bruke mer enn S $ 3000 millioner over fem år for å akselerere utviklingen i biomedisinske fag. Det tilbys insentiver for å tiltrekke seg bedrifter til Singapore, og ble finansiering forskningsinstitusjoner viet til genomikk, bioinformatikk, bioteknologi, nanoteknologi, molekylær- og cellebiologi, og kreftbehandling.

I 2001, en Medical Education omtale Panel ledet av Lord Oxburgh fra England evaluert plan og anbefalte at Singapore etablere utdannet medisinsk skole (Duke-NUS) for å produsere de høyt utdannede medisinske ledere nødvendig for å støtte Biomedical Sciences Initiative.

Duke-NUS er ment å utfylle National University of Singapore eksisterende undergraduate medisinske skole, basert på den britiske modellen av medisinsk utdanning, der studenter inn på medisinstudiet etter endt Singapore-Cambridge Generell Certificate of Education (GCE) Advanced nivå undersøkelser (eller tilsvarende), og deretter satse på en fem-års pensum mot en medisinsk grad.

Ifølge Kunnskapsdepartementet, vil etableringen av en utdannet medisinsk skole øke tilgangen på leger som praktiserer i Singapore, gi landet fleksibilitet til å produsere flere leger for å møte fremtidige behov, og tog leger som er utsatt for klinisk relatert forskning, dermed øke landets kapasitet til å utvikle et levende biomedisinsk hub.

Duke og National University of Singapore inngått en formell avtale i april 2005 under hvilke de to institusjonene ville partner for å etablere et nytt medisinsk skole i Singapore.

Avtalen har Singapore regjeringen gjort en betydelig investering i løpet av de første syv årene for å etablere Duke-NUS som en del av Singapore strategi om å bli et ledende senter for medisinsk forskning og utdanning.

Etter usedvanlig sterk fremgang i den første fasen, den 30. november 2010 ble Singapore regjeringen signalisert sin rungende støtte ved å utvide Duke og NUS strategisk samarbeid innen utdanning og forskning med ytterligere fem år.

Skolens læreplan er mønstret etter at av Duke University School of Medicine. Skolen er en del av National University of Singapore system, men unik i at det er overvåket av et styre, inkludert en Duke representant som har vetorett over noen akademisk vedtak gjort av styret.

Victor J. Dzau, MD, kansler for helsesaker ved Duke University, fungerer som Duke representant i styret.

Se Health M.D. » Se Health PhD`er »

Videoer

Duke-NUS Transforming Medicine, Improving Lives

Duke-NUS Class of 2018 Aspirations

Duke-NUS Values