University of Johannesburg

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Levende, flerkulturelle og dynamisk, den University of Johannesburg (UJ) deler tempo og energi av kosmopolitiske Johannesburg, byen hvis navn det bærer. Stolt sørafrikansk, er universitetet i live ned til sine afrikanske røtter, og godt forberedt for sin rolle i actualising potensialet som høyere utdanning holder for kontinentets utvikling.

Den fenomenale suksesshistorie ved Universitetet er en som har overrasket kritikerne og vunnet over skeptikerne. Å være en institusjon som stolt i sin tilgjengelig excellence, etter bare 11 år UJ har etablert seg som en institusjon for global forskning og verdensklasse vekst.

I sine første fem års eksistens, UJ doblet sin akkreditert forskning utgang og en økning i antall fremstående sørafrikanske Forskning Stoler fra ingen til sju. Dette bemerkelsesverdig prestasjon ble nådd godt foran målet satt for 2015. 2010-forskning utfallet var resultatet av UJ ønske, den første tiden, for å etablere UJ som en grundig forskning-fokusert universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet innlagt på høyt respektert konsortium av 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en viktig anerkjennelse av den voksende internasjonal vekst av UJ.

UJ skryte verdensklasse, internasjonalt anerkjente akademiske programmer basert på læreplaner informert av cutting-edge utviklingen i både lavere og høyere utdanning. UJ programmer, innenfor sine ni fakulteter, er utformet for å forberede studentene for arbeidslivet og for global statsborgerskap. Universitetet har fire studiesteder, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Basert på valg av UJ sin Orange Carpet førsteårsstudenter - de med en APS skårer lik og større enn 40 poeng - flaggskipet programmer inkluderer: Regnskap; Elektrisk og elektronisk / Mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / BCom Law; Matematikk / Anvendt matematikk; IT / Computer Sciences; Menneskelig fysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og lærerutdanning.

For å gjøre UJ undervisnings-, forsknings- og innovasjons mål en realitet, UJ har, i løpet av de siste åtte årene, investert i overkant av R2 milliarder til oppgradering og utvidelse av stue og læring fasiliteter på alle sine studiesteder og til å skape et trygt og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både ansatte og studenter.

UJ også innført håndholdte enheter (en tablet eller laptop) i første-års klasserom i 2014, i et forsøk på å koble disse unge sinn med verden av e-kunnskap som de vokser til, og å forvandle deres evne til å bidra og konkurrere.

UJ er utdannet suksessrate står nå på 83,4% og den samlede årlige utdannet produksjon er i overkant av 11 400 studenter. Universitetets første året Experience Programme (FYE), et initiativ som tilbyr faglige ferdigheter forsterkning med en aksent på studenter mentoring medstudenter, er en av støtteprogrammer som hjelper lette skole-til-universitetet overgang. Nesten 1.300 student veiledere, valgt fra tredje-års nivå og opp, fungere som et grensesnitt mellom studenter og faglærere. UJ også innført faglige rådgivere i universitetets boliger og godkjent off-campus overnatting. Under UJ Academic Excellence Programme, er 250 studieveiledere som serverer 2000 førsteårsstudenter i 25 boliger.

Bemerkelsesverdig, også, er at UJ, med mer enn 49 500 studenter; 2300 internasjonale studenter; 6700 postgraduates og anerkjente vitenskapelig ansatte, er en institusjon med en beundringsverdig oppgradering rate. UJ er hjem til 133 rangerte forskere, hvorav seks er A-karakter, og har syv National Research Foundation Stoler. I tillegg gir den det største antall svarte regnskapsførere i alle akkrediterte bolig universiteter i landet.

Mens UJ forfølger global fortreffelighet og alder, ser for seg universitetet være nasjonalt responsive på en måte som bare UJ kan. I denne forbindelse, blant Sør-Afrikas seks ledende universiteter, bare UJ gir hell tilgang til nesten 2000 første-års studenter som kommer fra de fattigste samfunnene, og gir dem, der det trengs, med topp-up NSFAS finansiering, bursaries og to sunne måltider om dagen .

I løpet av de neste ti årene, har UJ satt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence in Research and Innovation. Global Excellence i undervisning og læring. En internasjonal profil Fit for Global Excellence og Stature. En enestående Student Experience. Aktiv Globalt omdømmebygging, og En institusjon og Folkets Fit for Global Excellence og Stature.

Visjon

En internasjonal University of valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sitt fellesskap for å transformere og tjene menneskeheten gjennom innovasjon og samarbeid jakten på kunnskap.

verdier

FANTASI SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Forme fremtiden

tenker uavhengig Utvikling av en kosmopolitisk identitet Utviser ambisjon og stasjonen Vedta entreprenørielle tilnærminger

Læring sammen fra vårt mangfold

Å gjøre kloke beslutninger kollektivt Engasjerende menings med hverandre Viser gjensidig respekt ledende consultatively

Utvikle en bærekraftig måte gjennom skapende bidrag

Introspecting for fornyelse Nyvinninger for det felles beste Making positiv endring Å dra nytte av oversett muligheter

Treasuring akademisk frihet

Søker balanse i jakten på kunnskap Facing utfordringer med mot og tjene tillit Opptre ansvarlig ved å være rettferdig, konsekvent og gjennomsiktig Delta i og hjelpe samfunnet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til å uttrykke medfølelse, rettferdighet, gjensidighet, verdighet, harmoni og menneskeheten av hensyn til å bygge, vedlikeholde og styrke fellesskapet. Ubuntu taler til vår interconnected, vår felles menneskelighet og ansvaret til hver som renner fra vår forbindelse.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se Online Avanserte Diplomer » Se Online Bachelor » Se Online Masters » Se Health BAs » Se Health BScs » Se Health Kurs » Se Health Diplomer » Se Health PhD`er » Se Health Master » Se Health Bachelor » Se Avanserte Diplomer » Se Etterutdanning Diplomer » Se Etterutdanning Sertifikater » Se Sertifikater » Se BA'er » Se BSc'er » Se Law Kurs » Se Law PhD » Se Law LLB » Se Diplomer » Se Kurs » Se MA » Se MSc » Se Law LLM » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

DCOM / dphil i Sport Management

Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Studenter som deltar i begge doktorgradsprogram vil bli pålagt å skrive og presentere en forskningsoppgave. [+]

DCOM i Sport Management

Studenter som deltar i doktorgradsprogrammet vil være nødvendig å skrive og presentere en forskningsoppgave.

Opptakskrav

En mastergrad i Sport Management.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / E-post: leonl@uj.ac.za

DPhil i Sport Management

Studenter som deltar i doktorgradsprogrammet vil være nødvendig å skrive og presentere en forskningsoppgave.

Opptakskrav

En mastergrad i Sport Management.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / E-post: leonl@uj.ac.za

[-]

DCOM i strategisk ledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Studenten skal utvikle anvendt og høyt spesialiserte kompetanse og praktiske ferdigheter i oppkjøpet, tolkning, forståelse og anvendelse av strategiske og generelle styringsprinsipper. [+]

Studenten skal utvikle anvendt og høyt spesialiserte kompetanse og praktiske ferdigheter i oppkjøpet, tolkning, forståelse og anvendelse av strategiske og generelle styringsprinsipper. Gjennom doktoravhandling, der kvalifikasjonen kulminerer, ville en kvalifiserende student viser tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid. Oppgaven vil utgjøre et bestemt seg for bidrag til kunnskap om og innsikt i faget disiplin samt forskningsfeltet. Kvalifiserte studenter vil også vise kompetanse i bruk av tilhørende forskningsmetodikk, og riktig skriftlig og / eller muntlig kommunikasjon av forskningsprosessen og resultatene. Studentene skal være i stand til å reflektere over sine forsknings beslutninger og programmer for å vurdere effekten av dette i helhetlig sammenheng med strategisk og generell ledelse.... [-]


Ding / dphil i elektrisk og elektronisk engineering

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Formålet med kvalifisering er å utvikle en ingeniør med avanserte ferdigheter i å anvende grunnleggende tekniske fag og / design og syntese, og relaterte prinsipper uavhengig til spesifikke problemer i samfunnet for øvrig. [+]

Ding i Electrical and Electronic Engineering

Formålet med kvalifisering er å utvikle en ingeniør med avanserte ferdigheter i å anvende grunnleggende tekniske fag og / design og syntese, og relaterte prinsipper uavhengig til spesifikke problemer i samfunnet for øvrig. Ett av hovedmålene i denne prosessen er å utvikle en avansert evne til å utføre grunnleggende engineering forskning av en original natur. Det fremmer også en livslang læring tilnærming og en evne til å trene andre studenter i lignende felt.

kvalifikasjons~~POS=TRUNC utfall

Avslutt nivå utfall: Det kvalifiserte Studenten skal kunne:

Identifisere, vurdere, formulere, tolke, analysere og løse opprinnelige tekniske forskning / utvikling problemer kreativt og nyskapende ved å bruke relevant avansert fundamental kunnskap om ieMathematics, Basic Science and Engineering Sciences i det valgte forskningsfeltet. Plan og administrere avanserte ingeniør forskningsprosjekter, demonstrere grunnleggende kunnskap, forståelse og innsikt i de prinsipper, metoder og begreper som utgjør sosialt ansvarlig (til lokale og andre samfunn) engineering forskning / utvikling i det valgte forskningspraksis. Fungere effektivt, individuelt eller sammen med andre, som medlem av et team, gruppe, organisasjon og samfunnet eller i tverrfaglige miljøer i det valgte forskningsfeltet. Organisere og administrere ham / henne selv og hans / hennes aktiviteter ansvarlig, effektivt, profesjonelt og etisk, ta ansvar innenfor hans / hennes grenser for kompetanse, og utøve opprinnelige dom basert på kunnskap og kompetanse, knyttet til forskningsfeltet. Plan og gjennomføre avanserte undersøkelser, forskning og / eller eksperimenter av original karakter ved å bruke eller utvikle riktige teorier og metoder, og utføre dataanalyse og tolkning. Kommunisere effektivt, både... [-]

Ding / dphil i engineering

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Formålet med kvalifisering er å utvikle en ingeniør med avanserte ferdigheter i å anvende grunnleggende ingeniørfag Management Sciences og / design og syntese, og relaterte prinsipper uavhengig til konkrete styringssystemer problemer i samfunnet for øvrig. [+]

Ding i Engineering Management

Formålet med kvalifisering er å utvikle en ingeniør med avanserte ferdigheter i å anvende grunnleggende ingeniørfag Management Sciences og / design og syntese, og relaterte prinsipper uavhengig til konkrete styringssystemer problemer i samfunnet for øvrig. Ett av hovedmålene i denne prosessen er å utvikle en avansert evne til å gjennomføre grunnleggende uavhengige systemer engineering og ledelse forskning av original karakter. Det fremmer også en livslang læring tilnærming og en evne til å trene andre studenter i lignende felt.

kvalifikasjons~~POS=TRUNC utfall

Avslutt nivå utfall: Det kvalifiserte Studenten skal kunne:

Identifisere, vurdere, formulere, tolke, analysere og løse engineering forskning / utvikling problemer selvstendig, kreativt og nyskapende ved å bruke relevant avansert fundamentalknowledge av ie Engineering og / eller Engineering Management Sciences i det valgte forskningsfeltet. Plan og administrere avansert ingeniør forskningsprosjekt (er), demonstrere grunnleggende kunnskap, forståelse og innsikt i de prinsipper, metoder og begreper som utgjør sosialt ansvarlig (til lokale og andre samfunn) engineering forskning / utvikling / forvaltning i det valgte forskningspraksis. Fungere effektivt, individuelt eller sammen med andre, som medlem av et team, gruppe, organisasjon og samfunnet eller i tverrfaglige miljøer i det valgte forskningsfeltet. Organisere og administrere ham / henne selv og hans / hennes aktiviteter ansvarlig, effektivt, profesjonelt og etisk, ta ansvar innenfor hans / hennes grenser for kompetanse, og utøve opprinnelige dom basert på kunnskap og kompetanse, knyttet til forskningsfeltet. Plan og gjennomføre avanserte undersøkelser, forskning og / eller eksperimenter av original karakter ved å bruke eller utvikle riktige teorier og metoder, og... [-]

Ding / dphil sivilingeniør

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Formålet med kvalifisering er å utvikle en ingeniør med avanserte ferdigheter i å anvende grunnleggende tekniske fag og / design og syntese, og relaterte prinsipper uavhengig til spesifikke problemer i samfunnet for øvrig. [+]

Ding sivilingeniør

Formålet med kvalifisering er å utvikle en ingeniør med avanserte ferdigheter i å anvende grunnleggende tekniske fag og / design og syntese, og relaterte prinsipper uavhengig til spesifikke problemer i samfunnet for øvrig. Ett av hovedmålene i denne prosessen er å utvikle en avansert evne til å utføre grunnleggende engineering forskning av en original natur. Det fremmer også en livslang læring tilnærming og en evne til å trene andre studenter i lignende felt.

kvalifikasjons~~POS=TRUNC utfall

Avslutt nivå utfall: Det kvalifiserte Studenten skal kunne:

Identifisere, vurdere, formulere, tolke, analysere og løse tekniske forskning / utvikling problemer kreativt og nyskapende ved å bruke relevant grunnleggende kunnskap om dvs. matematikk, Basic Science and Engineering Sciences i det valgte forskningsfeltet. Plan og administrere avanserte ingeniør forskningsprosjekter, demonstrere grunnleggende kunnskap, forståelse og innsikt i de prinsipper, metoder og begreper som utgjør sosialt ansvarlig (til lokale og andre samfunn) engineering forskning / utvikling i det valgte forskningspraksis. Fungere effektivt, individuelt eller sammen med andre, som medlem av et team, gruppe, organisasjon og samfunnet eller i tverrfaglige miljøer i det valgte forskningsfeltet. Organisere og administrere ham / henne selv og hans / hennes aktiviteter ansvarlig, effektivt, profesjonelt og etisk, ta ansvar innenfor hans / hennes grenser for kompetanse, og utøve skjønn basert på kunnskap og kompetanse, knyttet til forskningsfeltet. Plan og gjennomføre avanserte undersøkelser, forskning og / eller eksperimenter av original karakter ved å bruke eller utvikle riktige teorier og metoder, og utføre dataanalyse og tolkning. Kommunisere effektivt, både muntlig og skriftlig, med prosjektering og... [-]

Dlitt et phil i offentlig ledelse og styring

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Doktorgrads Studiet består av en avhandling skrevet under veiledning som gjør et originalt bidrag til feltet av Public Management and Governance på et emne valgt i samråd med leder for Institutt for offentlige styringsformer. En doktorgrads forsvar (av enten forslaget eller avhandlingen) er nødvendig i henhold til forskrift av Det humanistiske fakultet. En artikkel klar for publisering på avhandlingen innhold eller relaterte felt er påkrevd. [+]

Doktorgrads Studiet består av en avhandling skrevet under veiledning som gjør et originalt bidrag til feltet av Public Management and Governance på et emne valgt i samråd med leder for Institutt for offentlige styringsformer. En doktorgrads forsvar (av enten forslaget eller avhandlingen) er nødvendig i henhold til forskrift av Det humanistiske fakultet. En artikkel klar for publisering på avhandlingen innhold eller relaterte felt er påkrevd.

Opptakskrav

En master kvalifisering i offentlig ledelse og styring på NQF nivå 8. En endelig karakter på 65% i gjennomsnitt for foregående masterstudiet i Public Management / Public Administration / Public Governance (eller tilsvarende RPL compliance), samt minimum 65% for 50% eller mer avhandling som kreves for at masterprogrammet . En søknad om dette programmet må ledsages av en prosjektbeskrivelse på ca 10 sider i en foreskrevet format, som er tilgjengelig på forespørsel fra Institutt sammen med retningslinjer for hvordan å utarbeide forslaget. ... [-]


Doctoral Degree Programmes in Education

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

[-]

Dtech / ding / dphil i maskinteknikk

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Denne kvalifikasjonen er beregnet for studenter som vil gjøre en betydelig og originalt bidrag til kunnskap i et spesialisert område av teknologi. De vil være i stand til å demonstrere et høyt nivå av generell kunnskap i dette spesialiserte område, alt fra grunnleggende til avansert teoretisk eller anvendt kunnskap. [+]

Dtech i Mechanical Engineering

Denne kvalifikasjonen er beregnet for studenter som vil gjøre en betydelig og originalt bidrag til kunnskap i et spesialisert område av teknologi. De vil være i stand til å demonstrere et høyt nivå av generell kunnskap i dette spesialiserte område, alt fra grunnleggende til avansert teoretisk eller anvendt kunnskap.

kvalifisering Resultater

Avslutt nivå utfall: Det kvalifiserte Studenten skal kunne:

Identifisere og løse problemer ved hjelp av tiltak som demonstrerer ansvarlige beslutninger, ved hjelp av kritisk og kreativ tenkning. Samle inn, organisere, analysere og kritisk vurdere informasjon. Arbeid effektivt med andre. Reflektere over og utforske en rekke strategier for å lære mer effektivt. Kommunisere effektivt, ved hjelp av visuelle, matematiske og / eller språkkunnskaper i muntlig og / eller skriftlig presentasjon. Opptakskrav og utvelgelseskriterier ... [-]

Dtech i bioteknologi

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med Dtech i bioteknologi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen bioteknologi. [+]

Formålet med Dtech i bioteknologi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen bioteknologi.

Den Dtech i bioteknologi er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering. Graden krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelige og akademiske verdier generere, bearbeiding, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig form.... [-]


Dtech i metallurgi ingeniør

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

På dette nivået, vil en kvalifisert student være kompetent i å gjennomføre original forskning og utvikling på et spesialisert nivå i Metallurgisk Engineering, og dermed bidra til forskning og utviklingsbehov og kunnskapsbase for metallurgisk industri og gruvesamfunnet. Den kvalifiserte student vil være i stand til å registrere med ECSA som en profesjonell Technologist. [+]

På dette nivået, vil en kvalifisert student være kompetent i å gjennomføre original forskning og utvikling på et spesialisert nivå i Metallurgisk Engineering, og dermed bidra til forskning og utviklingsbehov og kunnskapsbase for metallurgisk industri og gruvesamfunnet. Den kvalifiserte student vil være i stand til å registrere med ECSA som en profesjonell Technologist.

Opptakskrav og utvelgelseskriterier

En passende Magister Technologiae eller tilsvarende kvalifikasjoner fra en tilsvarende standard. Studentene er valgt på faglige kvalifikasjoner og fagfelt godkjent.

Tildeling av graden

Den Dtech: Engineering Metall vil bli overdratt til studenter som har fullført forskerutdanning og avhandling hell.... [-]


Dtech i miljørettet helsevern

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Å gi studentene kompetanse til å anvende høyt nivå problemløsning ferdigheter, og anvendelse av kritisk og reflekterende tenkning på det mest avanserte faglig nivå, som kulminerte i produksjonen av en avhandling innen miljørettet helsevern. [+]

Å gi studentene kompetanse til å anvende høyt nivå problemløsning ferdigheter, og anvendelse av kritisk og reflekterende tenkning på det mest avanserte faglig nivå, som kulminerte i produksjonen av en avhandling innen miljørettet helsevern.

Opptakskrav

MTech Environmental Health

Kontaktdetaljer

Navn: Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-post: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]

Dtech i utvinning metallurgi

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

På dette nivået, vil en kvalifisert student være kompetent i å gjennomføre original forskning og utvikling på et spesialisert nivå i Metallurgisk Engineering, og dermed bidra til forskning og utviklingsbehov og kunnskapsbase for metallurgisk industri og gruvesamfunnet. Den kvalifiserte student vil være i stand til å registrere med ECSA som en profesjonell Technologist. [+]

På dette nivået, vil en kvalifisert student være kompetent i å gjennomføre original forskning og utvikling på et spesialisert nivå i Metallurgisk Engineering, og dermed bidra til forskning og utviklingsbehov og kunnskapsbase for metallurgisk industri og gruvesamfunnet. Den kvalifiserte student vil være i stand til å registrere med ECSA som en profesjonell Technologist.

Opptakskrav og utvelgelseskriterier

En passende Magister Technologiae eller tilsvarende kvalifikasjoner fra en tilsvarende standard. Studentene er valgt på faglige kvalifikasjoner og fagfelt godkjent.

Tildeling av graden

Den Dtech: Extraction Metall tildeles på studenter som har fullført forskerutdanning og avhandling hell.... [-]


PhD/DCom in Accounting

Campus Heltidsstudier 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Kandidaten skal utvikle anvendt spesialiserte kompetanse i mestring, tolkning, forståelse, analyse og bruk av regnskapsprinsipper i finansregnskapet feltet. [+]

Kontaktdetaljer:

[-]

PhD/DCom in Econometrics

Campus Heltidsstudier 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Kandidater kan også være nødvendig for å kunne forsvare sine forskning forslag til spesial diskusjon økter.

Kontaktdetaljer: Dr Nicholas Ngepah / 011 559 2061 / nngepah@uj.ac.za

[-]

PhD/DCom in Economics

Campus Heltidsstudier 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Kandidater kan også være nødvendig for å kunne forsvare sine forskning forslag til spesial diskusjon økter.

Kontaktdetaljer:

[-]

Phd / DCOM i revisjon

Campus Heltidsstudier 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Avslutning av registrering for programmet (og / eller fortsatt registrering) er gjenstand for søkere som oppfyller avdelingsspesifikke krav. Slike krav omfatter vanligvis forberedende arbeid frem mot en prosjektbeskrivelse som er godkjent av instituttet.

[-]

PhD / DCom i skatt

Campus Heltidsstudier 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Kandidaten skal utvikle anvendte spesialiserte kompetanser i mastering, tolkning, forståelse, analyse og anvendelse av skatteprinsipper i finans og næringsliv. En kvalifiserende kandidat skal vise bevis for originalt og uavhengig vitenskapelig arbeid. [+]

Kandidaten skal utvikle anvendte spesialiserte kompetanser i mastering, tolkning, forståelse, analyse og anvendelse av skatteprinsipper i finans og næringsliv. En kvalifiserende kandidat skal vise bevis for originalt og uavhengig vitenskapelig arbeid.

Opptakskrav: En kandidat som er i besittelse av en universitetsbasert beskatning orientert mastergrad på NQF nivå 9 / Old NQF nivå 8 kan søke om opptak til denne kvalifikasjonen. Alternativt alle andre relaterte kvalifikasjoner med et programspesifikt minimumsnivå på kompetanse på NQF nivå 9 / Old NQF nivå 8, og relatert erfaring som anses relevant og tilstrekkelig av Institutt for regnskapsføring.

Fullføring av registrering for programmet (og / eller fortsatt registrering) er underlagt søkere som oppfyller avdelingsspesifikke krav. Slike krav inkluderer vanligvis forberedende arbeid som fører opp til et forskningsforslag som er godkjent av avdelingen. Mulige eksempler på forberedende arbeid er forhåndsvisning, litteraturvurderinger, konseptutvikling og vellykket gjennomføring av korte kurs rettet mot ferdigheter og / eller kunnskapsutvikling. Kandidater kan også bli pålagt å kunne forsvare sine forskningsforslag ved spesielle diskusjoner.... [-]


Phd i afrikanske språk

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Doktorgradsprøven er gjennomført på minst to fagfelt. En avhandling er presentert på et emne i språkvitenskap eller i litteraturen som bevis på evnen til å utføre forskning og som bevis på et unikt bidrag til vitenskapen. En artikkel klar for publisering er levert av avhandlingen. [+]

Doktorgradsprøven er gjennomført på minst to fagfelt. En avhandling er presentert på et emne i språkvitenskap eller i litteraturen som bevis på evnen til å utføre forskning og som bevis på et unikt bidrag til vitenskapen. En artikkel klar for publisering er levert av avhandlingen.

Opptakskrav

Studentene må ha fått en MA i afrikanske språk.

Kontaktdetaljer

Navn: Dr IK Mndawe Tel: 011 559 4662 / E-post: ikmndawe@uj.ac.za

[-]

Phd i akvatisk helse

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i Aquatic Helse er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen spesialisering. [+]

Formålet med doktorgrad i Aquatic Helse er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen spesialisering. En doktorgrad i Aquatic Helse er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i Aquatic Helse krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelig og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig form.... [-]


Phd i ansettelsesforhold

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Programmet utvikler den intellektuelle og faglige ferdigheter til studenten. En kvalifiserende student skal vise tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid i avhandlingen. Oppgaven vil utgjøre en særegen bidrag til kunnskap om, og innsikt i, faget disiplin samt forskningsfeltet. [+]

Programmet utvikler den intellektuelle og faglige ferdigheter til studenten. En kvalifiserende student skal vise tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid i avhandlingen. Oppgaven vil utgjøre en særegen bidrag til kunnskap om, og innsikt i, faget disiplin samt forskningsfeltet. Kvalifiserte studenter bør også vise kompetanse i bruk av tilhørende forskningsmetodikk og riktig skriftlig og / eller muntlig kommunikasjon av forskningsprosessen og resultatene. Studentene skal også være i stand til å reflektere over sine forskningsresultater.

Opptakskrav

En passende mastergrad kvalifisering på NQF nivå 8 eller 9 i Employment Relations, Labour Law eller et beslektet disiplin og bevis for en full eller mini forskningsdelen på masternivå, samt gjennomføring av en forskningsmetodikk modulen ved Honours og / eller mastergrad nivå med en gjennomsnittlig ståkarakter på 65% på mastergradsnivå. Tre til fem års relevant industri / arbeidserfaring. Student nummer begrensninger nødvendiggjøre en utvelgelsesprosess som består av en hel dag vurderingssenteret og psykometriske vurderinger. En modul i forskningsmetode på mastergradsnivå er avgjørende. ... [-]


PhD i antropologi

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Doktorgrads Studiet består av en avhandling skrevet under veiledning som gjør et originalt bidrag til feltet for antropologi på et emne valgt i samråd med Institutt for antropologi og utviklingsstudier. En doktorgrads forsvar (av forslaget og avhandlingen) er nødvendig i henhold til forskrift av Det humanistiske fakultet. En artikkel klar for publisering på avhandlingen innhold er også nødvendig. [+]

Doktorgrads Studiet består av en avhandling skrevet under veiledning som gjør et originalt bidrag til feltet for antropologi på et emne valgt i samråd med Institutt for antropologi og utviklingsstudier. En doktorgrads forsvar (av forslaget og avhandlingen) er nødvendig i henhold til forskrift av Det humanistiske fakultet. En artikkel klar for publisering på avhandlingen innhold er også nødvendig.

Opptakskrav

En mastergrad i sosialantropologi og en endelig kurs karakter på minst 65% i den enkelte disiplin.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof David Moore Tel: 011 559 2979/2859 / E-post: dbmoore@uj.ac.za

[-]

PhD i anvendt lingvistikk

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Postgraduate programmet i Applied Linguistics and Literary Theory, med utgangspunkt i kunnskapsområdene i begge disipliner, er rettet mot spesialistutdanning og opplæring og behov for språkutøvere som oversettere, tolker, tekstredaktører, språkplanleggere, tekstforfattere og språk lærerne. [+]

Postgraduate programmet i Applied Linguistics and Literary Theory, med utgangspunkt i kunnskapsområdene i begge disipliner, er rettet mot spesialistutdanning og opplæring og behov for språkutøvere som oversettere, tolker, tekstredaktører, språkplanleggere, tekstforfattere og språk lærerne. Oversettelse og tolkning er komplekse språklige, kognitive og tekstlige prosesser som blant annet også medfører sosiokulturell mekling. Med tanke på kompleksiteten til disse aktivitetene og dermed tverrfagligheten i språkpraksis, tilbyr disse programmene en balanse mellom teoretisk, praktisk og erfaringskunnskap og ferdigheter.

[-]

Phd i anvendt matematikk

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med PhD i anvendt matematikk er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen anvendt matematikk. [+]

Formålet med PhD i anvendt matematikk er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen anvendt matematikk. En doktorgrad i anvendt matematikk er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i anvendt matematikk krever et svært høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelig og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig form.... [-]


Phd i audiovisuell kommunikasjon

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Doktorgrads Studiet består av en avhandling som gjør et originalt bidrag til feltet av audiovisuell kommunikasjon på et emne valgt i samråd med avdelingslederen. Maksimalt fire avanserte seminarer om relevante sider ved temaet for studien og en muntlig eksamen (som tilsvarer to artikler som hver består av fire moduler) som er foreskrevet i general forordning boken er påkrevd. En forskningsartikkel som er egnet for publisering i et vitenskapelig tidsskrift er påkrevd. [+]

Doktorgrads Studiet består av en avhandling som gjør et originalt bidrag til feltet av audiovisuell kommunikasjon på et emne valgt i samråd med avdelingslederen. Maksimalt fire avanserte seminarer om relevante sider ved temaet for studien og en muntlig eksamen (som tilsvarer to artikler som hver består av fire moduler) som er foreskrevet i general forordning boken er påkrevd. En forskningsartikkel som er egnet for publisering i et vitenskapelig tidsskrift er påkrevd.

Opptakskrav

En mastergrad i kommunikasjon er nødvendig, med et minimum gjennomsnitt på 65%. Den generelle regulering med hensyn til varigheten av masterstudiet er også aktuelt i dette tilfellet. Fristen for søknader om denne graden er 31. oktober i foregående år for første semester og 30. april samme år for andre semester.... [-]


PhD i Bedriftskommunikasjon

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Doktorgraden i Corporate Communication er utviklet for å utvikle høyt spesialiserte og grundige teoretiske, faglige og forskningsfaglige ferdigheter innenfor fagområdene Corporate Communication and Communication. Kvalifikasjonen er utformet for å legge til rette for faglig rolleoppgave i høyt spesialiserte og uforutsigbare kommunikasjonskontekster og å skaffe seg muligheten til å svare på abstrakte problemer som utvider og omdefinerer eksisterende kunnskap om bedriftskommunikasjon. [+]

Doktorgraden i Corporate Communication er utviklet for å utvikle høyt spesialiserte og grundige teoretiske, faglige og forskningsfaglige ferdigheter innenfor fagområdene Corporate Communication and Communication. Kvalifikasjonen er utformet for å legge til rette for faglig rolleoppgave i høyt spesialiserte og uforutsigbare kommunikasjonskontekster og å skaffe seg muligheten til å svare på abstrakte problemer som utvider og omdefinerer eksisterende kunnskap om bedriftskommunikasjon.

Det tilrettelegger også en omfattende kommando av avansert kommunikasjonsforskningsmetodikk, som bør resultere i et betydelig og originalt bidrag til fagkompetansen for bedriftskommunikasjon, samt evnen til å engasjere seg i kritisk dialog.... [-]


Phd i bibelske studier

Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 6 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Den DLitt et Phil (Biblical Studies) programmet er et forskningsprogram, som består hovedsakelig teoretisk arbeid, og normalt ikke krever arbeid-basert læring eller yrkesopplæring. Doktorgradsutdanningen er av natur en avansert spesialisering i enten OT eller NT (eller begge deler), og bygge på fordypningsnivå allerede nådd på masternivå. [+]

Den DLitt et Phil (Biblical Studies) programmet er et forskningsprogram, som består hovedsakelig teoretisk arbeid, og normalt ikke krever arbeid-basert læring eller yrkesopplæring. Doktorgradsutdanningen er av natur en avansert spesialisering i enten OT eller NT (eller begge deler), og bygge på fordypningsnivå allerede nådd på masternivå.

Programmet er en avhandling om et tema fra den gamle eller nye testamentet eller begge deler.

Opptakskrav

En mastergrad i bibelske studier eller tilsvarende kvalifikasjoner er en forutsetning, samt generell studiekompetanse for doktorgradsstudiet. Gresk eller hebraisk opp til andre-års nivå kan være nødvendig avhengig av fagfelt og forskning.... [-]


Phd i biokjemi

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i biokjemi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen biokjemi. [+]

Formålet med doktorgrad i biokjemi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen biokjemi. En doktorgrad i biokjemi er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i biokjemi krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelige og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig.... [-]


Phd i biologisk mangfold og bevaring

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i Biodiversity and Conservation er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen spesialisering. [+]

Formålet med doktorgrad i Biodiversity and Conservation er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen spesialisering. En doktorgrad i Biodiversity and Conservation er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i Biodiversity and Conservation krever et meget høyt nivå av intellektuelle, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelige og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig.... [-]


Phd i botanikk

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i Botany er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen Botany. [+]

Formålet med doktorgrad i Botany er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen Botany. En doktorgrad i Botany er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i Botany krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelige og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig.... [-]


Phd i business management

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Studenten skal utvikle anvendt kompetanse og praktiske ferdigheter i mestring, tolkning, forståelse og anvendelse av business management prinsipper, som kulminerte i selvstendig og original vitenskapelig arbeid. [+]

Studenten skal utvikle anvendt kompetanse og praktiske ferdigheter i mestring, tolkning, forståelse og anvendelse av business management prinsipper, som kulminerte i selvstendig og original vitenskapelig arbeid. Kvalifiserte studenter vise kompetanse i bruk av tilhørende forskningsmetodikk, og riktig skriftlig og muntlig kommunikasjon av forskningsprosessen og resultatene. Oppgaven vil utgjøre et bestemt seg for bidrag til kunnskap og innsikt i faget disiplin, slik at elevene til å reflektere over forskningsfeltet.

Opptakskrav

En student som er i besittelse av en master kvalifisering i Business Management på NQF nivå 8 eller 9 kan søke om opptak til denne kvalifiseringen. Et gjennomsnitt på 65% må innhentes i denne master kvalifisering. Dekan ved Fakultet of Management kan nekte en student opptak til doktorgrads kvalifisering hvis av den oppfatning at studentens faglige bakgrunn er tilstrekkelig for de foreslåtte studiene.... [-]


Phd i energistudier

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i Energy Studies er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen energiutredninger. [+]

Formålet med doktorgrad i Energy Studies er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen energiutredninger. En doktorgrad i Energy Studies er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i Energy Studies krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelig og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig form.... [-]


PhD i filosofi

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

For denne graden studentene skrive en avhandling under tilsyn, på et emne valgt i samråd med instituttet. Temaet må være i tråd med ekspertisen til de tilgjengelige forelesere. Fire seminarer og doktorgrads forsvar (enten forslaget eller avhandlingen) kreves i samsvar med de generelle regler i humanistiske fakultet. [+]

For denne graden studentene skrive en avhandling under tilsyn, på et emne valgt i samråd med instituttet. Temaet må være i tråd med ekspertisen til de tilgjengelige forelesere. Fire seminarer og doktorgrads forsvar (enten forslaget eller avhandlingen) kreves i samsvar med de generelle regler i humanistiske fakultet.

Opptakskrav

For å bli tatt opp til denne graden, må studentene oppfylle avdelingens opptakskrav (i tillegg til universitetets opptakskrav) og bevise sin kunnskap om forskningsmetodikk og filosofiens historie. Noen av kravene er [i] minst 65% i gjennomsnitt for mastergraden i filosofi og [ii] innlevering av skriftlige filosofiske arbeidet gjort for masterstudiet. Utfyllende muntlig eksamen kan være nødvendig.... [-]


Phd i fransk

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

På et mer avansert nivå (doktorgradsstudier) studenter oppfordres til å samarbeide med oss ​​i våre fagområder, dvs. Moderne fransk roman, selvbiografi; Moderne fransk teater og Francophone litteratur for å utvikle sine kapasiteter for forskning og kritisk tenkning. Den franske instituttets doktorgrads er designet for dedikerte forskere og består hovedsakelig av en avhandling. [+]

På et mer avansert nivå (doktorgradsstudier) studenter oppfordres til å samarbeide med oss ​​i våre fagområder, dvs. Moderne fransk roman, selvbiografi; Moderne fransk teater og Francophone litteratur for å utvikle sine kapasiteter for forskning og kritisk tenkning. Den franske instituttets doktorgrads er designet for dedikerte forskere og består hovedsakelig av en avhandling.

Opptakskrav

Opptakskravet for doktorgraden er en mastergrad i fransk.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof WA Kabwe-Segatti Tel: 011 559 2757 / E-post: desirew@uj.ac.za

[-]

PhD i fysikk

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i fysikk er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen fysikk. [+]

Formålet med doktorgrad i fysikk er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen fysikk. En doktorgrad i fysikk er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i fysikk krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelige og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig.... [-]


Phd i geografi

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med PhD i geografi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen geografi. [+]

Formålet med PhD i geografi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen geografi. En doktorgrad i geografi er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i geografi krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelige og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig.... [-]


Phd i geologi

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i geologi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen geologi. [+]

Formålet med doktorgrad i geologi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen geologi. En doktorgrad i geologi er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i geologi krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelige og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig.... [-]


Phd i historiske studier

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med oppgaven er å gjøre grundige undersøkelser, ved hjelp av både primære og sekundære kilder for å lage et originalt bidrag til kunnskap i historiske studier. Et tema er valgt i samråd med faglærer. [+]

Formålet med oppgaven er å gjøre grundige undersøkelser, ved hjelp av både primære og sekundære kilder for å lage et originalt bidrag til kunnskap i historiske studier. Et tema er valgt i samråd med faglærer.

Opptakskrav

For å få inngang inn i dette programmet, må kandidaten ha en MA i historiske studier eller en nært beslektet disiplin. Kontaktinformasjon

Navn: Prof Louis Grundlingh Tel: 011 559 2007 / E-post: louisg@uj.ac.za

[-]

Phd i industriell psykologi

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Denne kvalifikasjonen utvikler den intellektuelle og faglige ferdigheter til studenten. En relevant, problembasert, unik, original og kjørbar tema på et avansert faglig nivå innenfor denne disiplinen bør bli undersøkt selvstendig og rapportert på vitenskapelig, i form av en doktorgradsavhandling. [+]

Denne kvalifikasjonen utvikler den intellektuelle og faglige ferdigheter til studenten. En relevant, problembasert, unik, original og kjørbar tema på et avansert faglig nivå innenfor denne disiplinen bør bli undersøkt selvstendig og rapportert på vitenskapelig, i form av en doktorgradsavhandling. Oppgaven vil utgjøre et bestemt seg for bidrag til kunnskap om, og innsikt i, faget disiplin samt forskningsfeltet. Kvalifiserte studenter vil også vise kompetanse i bruk av tilhørende forskningsmetodikk og riktig skriftlig og / eller muntlig kommunikasjon av forskningsprosessen og resultatene. Kvalifiseringen kan også skje via en kombinasjon av uavhengig forskning og utviklingsarbeid vitenskapelig arbeid av original karakter på en så avansert tema. Dette programmet skal forberede studentene til å reflektere over sine egne økonomiske programmer for å vurdere effekten av dette i helhetlig sammenheng med Industrial psykologi innenfor deres hverdag.... [-]


Phd i industriell sosiologi

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

DLitt et Phil Industrial Sosiologi er et avansert nivå av studien der en kandidat har til å drive selvstendig forskning og produsere en avhandling som viser et bidrag til kunnskap på feltet. Graden vurderes på grunnlag av bare avhandlingen og kandidaten må tilfredsstille Institutt for sosiologi og Det humanistiske fakultet at oppgaven er hans eller hennes eget blotte arbeid. Ved innlevering av endelig avhandling han eller hun har å gi et foretak som det ikke har blitt sendt til en annen institusjon for undersøkelse og tildeling av en kvalifikasjon. [+]

DLitt et Phil Industrial Sosiologi er et avansert nivå av studien der en kandidat har til å drive selvstendig forskning og produsere en avhandling som viser et bidrag til kunnskap på feltet. Graden vurderes på grunnlag av bare avhandlingen og kandidaten må tilfredsstille Institutt for sosiologi og Det humanistiske fakultet at oppgaven er hans eller hennes eget blotte arbeid. Ved innlevering av endelig avhandling han eller hun har å gi et foretak som det ikke har blitt sendt til en annen institusjon for undersøkelse og tildeling av en kvalifikasjon.

Opptakskrav

Tilgang vil bli vurdert for en kandidat som er i besittelse av et universitet basert master kvalifisering i Industrial sosiologi / sosiologi på NQF nivå 8. Dersom en student ikke oppfyller kravene som er nevnt ovenfor, kan opptak gis av dekan ved fakultetet, etter anbefaling fra lederen av Institutt.... [-]


Phd i informasjonsbehandling

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 5 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Gjennom doktoravhandling, der kvalifikasjonen til slutt kulminerer, ville en kvalifiserende student viser tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid. Oppgaven vil utgjøre et bestemt seg for bidrag til kunnskap og innsikt i faget disiplin samt forskningsfeltet. [+]

Gjennom doktoravhandling, der kvalifikasjonen til slutt kulminerer, ville en kvalifiserende student viser tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid. Oppgaven vil utgjøre et bestemt seg for bidrag til kunnskap og innsikt i faget disiplin samt forskningsfeltet. Kvalifiserte studenter ville vise anvendt kompetanse i forskningsmetodikk, og riktig skriftlig og / eller muntlig kommunikasjon i forskningsprosessen og resultatene. Studenten skal kunne reflektere over hans / hennes forskning beslutninger og programmer for å vurdere effekten av dette i helhetlig sammenheng med forskning i informasjonsbransjen.

Opptakskrav

Student tilgang vil bli gitt til studenten som er i besittelse av relevant mastergrad på NQF nivå 8 eller 9. Dekan ved Fakultet of Management kan nekte en student opptak til doktorgrads kvalifisering hvis av den oppfatning at studentens faglige bakgrunn er tilstrekkelig for de foreslåtte studiene. ... [-]


Phd i informasjonsteknologi ledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Gjennom doktoravhandling, der kvalifikasjonen til slutt kulminerer, en kvalifiserende student viser tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid. Oppgaven vil utgjøre et bestemt seg for bidrag til kunnskap om og innsikt i faget disiplin samt forskningsfeltet. [+]

Gjennom doktoravhandling, der kvalifikasjonen til slutt kulminerer, en kvalifiserende student viser tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid. Oppgaven vil utgjøre et bestemt seg for bidrag til kunnskap om og innsikt i faget disiplin samt forskningsfeltet. Kvalifiserte studenter ville vise anvendt kompetanse i forskningsmetodikk, og riktig skriftlig og / eller muntlig kommunikasjon i forskningsprosessen og resultatene. Studenten skal kunne reflektere over hans / hennes forskning beslutninger og programmer for å få tilgang til effekten av dette i helhetlig sammenheng med forskning på informasjonsteknologi ledelse industrien.

Opptakskrav

En relevant mastergrad på NQF nivå 9 med 65% i gjennomsnitt. Dekan ved Fakultet of Management kan nekte en student opptak til doktorgrads kvalifisering hvis han / hun er av den oppfatning at studentens faglige bakgrunn er tilstrekkelig for den foreslåtte studien.... [-]


PhD i informatikk

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i informatikk er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen spesialisering. [+]

Formålet med doktorgrad i informatikk er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen spesialisering. En doktorgrad i informatikk er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i informatikk krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelig og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig form.... [-]


PhD i informatikk

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i informatikk er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen informatikk. [+]

Formålet med doktorgrad i informatikk er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen informatikk. En doktorgrad i informatikk er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i informatikk krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelige og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig.... [-]


Phd i journalistikk

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Doktorgrads Studiet består av en avhandling som gjør et originalt bidrag til feltet av journalistikk på et emne valgt i samråd med avdelingslederen. Maksimalt fire avanserte seminarer om relevante sider ved temaet for studien og en muntlig eksamen (som tilsvarer to artikler som hver består av fire moduler) som er foreskrevet i general forordning boken er påkrevd. En forskningsartikkel som er egnet for publisering i et vitenskapelig tidsskrift er også nødvendig. [+]

Doktorgrads Studiet består av en avhandling som gjør et originalt bidrag til feltet av journalistikk på et emne valgt i samråd med avdelingslederen. Maksimalt fire avanserte seminarer om relevante sider ved temaet for studien og en muntlig eksamen (som tilsvarer to artikler som hver består av fire moduler) som er foreskrevet i general forordning boken er påkrevd. En forskningsartikkel som er egnet for publisering i et vitenskapelig tidsskrift er også nødvendig.

Opptakskrav

En mastergrad i kommunikasjon er nødvendig, med et minimum gjennomsnitt på 65%. Den generelle regulering med hensyn til varigheten av masterstudiet er også aktuelt i dette tilfellet. Fristen for søknader om denne graden er 31. oktober i foregående år for første semester og 30. april samme år for andre semester.... [-]


PhD i kjemi

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i kjemi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen kjemi. [+]

Formålet med doktorgrad i kjemi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen kjemi. En doktorgrad i kjemi er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i kjemi krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelige og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig.... [-]


PhD i kommunikasjonsstudier

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med dette programmet er å utforske et bredt spekter av former for menneskelig kommunikasjon fra en rekke perspektiver som forbinder det lokale og det globale og er forankret i afrikanske kontekster og erfaringer. Som et iboende tverrfaglig og fleksibelt program skjærer MA i kommunikasjonsstudier et mangfold av felt og områder i humaniora og samfunnsvitenskap og gir mulighet til å utforske deres komplementaritet og sammenheng. [+]

Formålet med dette programmet er å utforske et bredt spekter av former for menneskelig kommunikasjon fra en rekke perspektiver som forbinder det lokale og det globale og er forankret i afrikanske kontekster og erfaringer. Som et iboende tverrfaglig og fleksibelt program skjærer MA i kommunikasjonsstudier et mangfold av felt og områder i humaniora og samfunnsvitenskap og gir mulighet til å utforske deres komplementaritet og sammenheng.

Denne kvalifikasjonen gir studentene mulighet til å mestre kunsten til uavhengige studier ved å skrive en forskningsoppgave under tilsyn av en seniorforsker. Fokuset på avhandlingen er basert på forslaget fra studenten og avgitt i samråd med veileder (e).... [-]


Phd i latin

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

I en doktorgrad, studenter bevise sin evne til å gjøre original forskning. Ideelt sett bør denne forskningen føre til publisering av en artikkel eller en bok. Den formative Verdien av en doktorgrad kan ikke overvurderes: anskaffe og praktisere ferdighetene til kreativ og original tenkning, problemløsning, kritisk lesing, analyse og syntese. Tema for grad bør bidra til vår forståelse av romerske sivilisasjon og dens bidrag til den vestlige sivilisasjon (politisk teori, filosofi, religion, litteratur, teater, film, religion, arkitektur, etc.). [+]

I en doktorgrad, studenter bevise sin evne til å gjøre original forskning. Ideelt sett bør denne forskningen føre til publisering av en artikkel eller en bok. Den formative Verdien av en doktorgrad kan ikke overvurderes: anskaffe og praktisere ferdighetene til kreativ og original tenkning, problemløsning, kritisk lesing, analyse og syntese. Tema for grad bør bidra til vår forståelse av romerske sivilisasjon og dens bidrag til den vestlige sivilisasjon (politisk teori, filosofi, religion, litteratur, teater, film, religion, arkitektur, etc.).

Opptakskrav

En MA i Latin gir adgang til dette programmet.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof JLP Wolmarans Tel: 011 559 2737 / E-post: hansiew@uj.ac.za... [-]


Phd i ledelse i ytelse og endring

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Dette er en strukturert forskningsprogram med forskningsbaserte oppgaver og anvendelse av forskning i praksis, som grunnlag for gjennomføring av oppgaven. Målet med kvalifisering er å utvikle avanserte kompetanse student i design og utvikling av organisatoriske tiltak og prosedyrer. Kvalifiseringen vil gjøre det mulig for elevene å oppfylle en lederrolle og å vedta en kritisk og vitenskapelig tilnærming til ytelse og endring. [+]

Dette er en strukturert forskningsprogram med forskningsbaserte oppgaver og anvendelse av forskning i praksis, som grunnlag for gjennomføring av oppgaven. Målet med kvalifisering er å utvikle avanserte kompetanse student i design og utvikling av organisatoriske tiltak og prosedyrer. Kvalifiseringen vil gjøre det mulig for elevene å oppfylle en lederrolle og å vedta en kritisk og vitenskapelig tilnærming til ytelse og endring.

Opptakskrav

En mastergrad i Human Resource Management, Industrial psykologi eller Human Resource Development samt gjennomføring av et forskningsmetodikk modulen ved Honours og / eller mastergrad nivå med en gjennomsnittlig ståkarakter på 65% på NQF nivå 8 eller 9. En modul på minst bachelornivå eller høyere i statistiske metoder eller Analytiske teknikker. Studentene skal ha utmerket seg tidligere som ledere eller personalledere med lang arbeidserfaring i organisasjoner (minimum 3-5 år). Studentene må være datakyndige, og har tilgang til Internett. Student nummer begrensninger nødvendiggjøre en utvelgelsesprosess som består av en hel dag vurderingssenteret og psykometriske vurderinger.... [-]


Phd i logistikk

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Studenten skal utvikle intellektuelle og spesialiserte kompetanse og praktiske ferdigheter i oppkjøpet, tolkning, forståelse, analyse og bruk av logistikkstyringsprinsipper. Studenten skal utvikle forskning, skriving og kreativ tenkning ferdigheter i logistikk-feltet. [+]

Studenten skal utvikle intellektuelle og spesialiserte kompetanse og praktiske ferdigheter i oppkjøpet, tolkning, forståelse, analyse og bruk av logistikkstyringsprinsipper. Studenten skal utvikle forskning, skriving og kreativ tenkning ferdigheter i logistikk-feltet. Studenten skal kunne ta strategiske beslutninger i sammenheng med en logistikkorganisasjon, eller logistikkfunksjonen i et selskap, og å analysere og vurdere eventuelle interne eller eksterne beslutning påvirker logistikkfunksjon og / eller yrke. Studenten skal også være i stand til å reflektere over hans / hennes ledelsesmessige beslutninger og programmer for å analysere og vurdere effekten av dette i helhetlig sammenheng med logistikk. Oppgaven skal utgjøre en refleksjon av kunnskap og innsikt i logistikk-feltet.... [-]


Phd i markedsføringsledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Studenten skal utvikle anvendt og høyt spesialiserte kompetanse og praktiske ferdigheter i oppkjøpet, tolkning, forståelse og anvendelse av markedsføringsledelse prinsipper. Gjennom doktoravhandling, der kvalifikasjonen kulminerer, ville en kvalifiserende student viser tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid. [+]

Studenten skal utvikle anvendt og høyt spesialiserte kompetanse og praktiske ferdigheter i oppkjøpet, tolkning, forståelse og anvendelse av markedsføringsledelse prinsipper. Gjennom doktoravhandling, der kvalifikasjonen kulminerer, ville en kvalifiserende student viser tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid. Oppgaven vil utgjøre et bestemt seg for bidrag til kunnskap og innsikt i faget disiplin samt forskningsfeltet. Kvalifiserte studenter vil også vise kompetanse i bruk av tilhørende forskningsmetodikk, og riktig skriftlig og / eller muntlig kommunikasjon av forskningsprosessen og resultatene. Studenten skal kunne reflektere over hans / hennes forskning beslutninger og programmer, for å vurdere effekten av dette i helhetlig sammenheng med markedsføringsledelse.... [-]


Phd i markedskommunikasjon

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Doktorgrads Studiet består av en avhandling som gjør et originalt bidrag til Markedskommunikasjon på et emne valgt i samråd med avdelingslederen. Maksimalt fire avanserte seminarer om relevante sider ved temaet studien, og en muntlig eksamen (som tilsvarer to artikler som hver består av fire moduler) som er foreskrevet i general forordning boken. En forskningsartikkel som er egnet for publisering i et vitenskapelig tidsskrift er påkrevd. [+]

Doktorgrads Studiet består av en avhandling som gjør et originalt bidrag til Markedskommunikasjon på et emne valgt i samråd med avdelingslederen. Maksimalt fire avanserte seminarer om relevante sider ved temaet studien, og en muntlig eksamen (som tilsvarer to artikler som hver består av fire moduler) som er foreskrevet i general forordning boken. En forskningsartikkel som er egnet for publisering i et vitenskapelig tidsskrift er påkrevd.

Opptakskrav

En mastergrad i kommunikasjon er nødvendig, med et minimum gjennomsnitt på 65%. Den generelle regulering med hensyn til varigheten av masterstudiet er også aktuelt i dette tilfellet. Fristen for søknader om denne graden er 31. oktober i foregående år for første semester og 30. april samme år for andre semester.... [-]


Phd i matematikk

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i matematikk er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen matematikk. [+]

Formålet med doktorgrad i matematikk er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen matematikk. En doktorgrad i matematikk er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i matematikk krever et svært høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelige og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig.... [-]


Phd i matematisk statistikk

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i matematisk statistikk er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen matematisk statistikk. [+]

Formålet med doktorgrad i matematisk statistikk er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen matematisk statistikk.

En doktorgrad i matematisk statistikk er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i matematisk statistikk krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelig og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig form.... [-]


Phd i miljøledelse

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i Environmental Management er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen spesialisering. [+]

Formålet med doktorgrad i Environmental Management er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen spesialisering. En doktorgrad i Environmental Management er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i miljøledelse krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelig og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig form.... [-]


PhD in Greek

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

En MA i gresk gir adgang til dette programmet.

Kontaktinformasjon

Navn: Prof JLP Wolmarans Tel: 011 559 2737 / E-post: hansiew@uj.ac.za

[-]

PhD in Human Resource Development

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Programmet utvikler den intellektuelle og faglige ferdigheter til studenten. En kvalifiserende student skal vise tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid i avhandlingen. Oppgaven vil utgjøre en særegen bidrag til kunnskap om, og innsikt i, faget disiplin samt forskningsfeltet. Kvalifiserte studenter bør også vise kompetanse i bruk av tilhørende forskningsmetodikk og riktig skriftlig og / eller muntlig kommunikasjon av forskningsprosessen og resultatene. Studentene skal også være i stand til å reflektere over sine forskningsresultater. [+]

Programmet utvikler den intellektuelle og faglige ferdigheter til studenten. En kvalifiserende student skal vise tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid i avhandlingen. Oppgaven vil utgjøre en særegen bidrag til kunnskap om, og innsikt i, faget disiplin samt forskningsfeltet. Kvalifiserte studenter bør også vise kompetanse i bruk av tilhørende forskningsmetodikk og riktig skriftlig og / eller muntlig kommunikasjon av forskningsprosessen og resultatene. Studentene skal også være i stand til å reflektere over sine forskningsresultater.

[-]

PhD in Human Resource Management

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

[+]

Oppgaven vil utgjøre en særegen bidrag til kunnskap om, og innsikt i, faget disiplin samt forskningsfeltet. Kvalifiserte studenter vil også vise kompetanse i bruk av tilhørende forskningsmetodikk og riktig skriftlig og / eller muntlig kommunikasjon av forskningsprosessen og resultatene.

Opptakskrav

Student nummer begrensninger nødvendiggjøre en utvelgelsesprosess som består av en hel dag vurderingssenteret og psykometriske vurderinger. En modul på minst bachelornivå eller høyere i statistiske metoder eller Analytiske teknikker.

Kontaktdetaljer

Navn: Ms A Ferreira Tel: +27 (0) 11 559 2079 / E-post: amandaf@uj.ac.za

[-]

Phd i personlig og faglig ledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Den primære hensikten med denne kvalifiseringen er å gi kandidater med en grundig forståelse av begreper og teorier som ligger til grunn de teoretiske og praktiske aspekter ved PPL, samt med originale og uavhengige vitenskapelige kompetanse til å bidra til utvidelse av PPL kunnskapsbase. [+]

Den primære hensikten med denne kvalifiseringen er å gi kandidater med en grundig forståelse av begreper og teorier som ligger til grunn de teoretiske og praktiske aspekter ved PPL, samt med originale og uavhengige vitenskapelige kompetanse til å bidra til utvidelse av PPL kunnskapsbase.

Opptakskrav

En mastergrad som en karakter på minst 65% ble oppnådd. En modul i forskningsmetode på NQF nivå 8 eller 9 er avgjørende. Vennligst merk: Student tall begrensninger nødvendiggjøre en utvelgelsesprosess. Studenter utenfor PPL-feltet må være i samsvar med mastergrad (Human Resource Management), personlige og profesjonelle ledelse kunnskap og ferdigheter krav ved hjelp av å kvalifisere korte kurs om PPL innhold.... [-]


Phd i politikken

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

En avhandling om et tema i statsvitenskap eller internasjonale relasjoner, som et unikt bidrag som også demonstrerer evnen til å gjøre selvstendige og meningsfull forskning, er nødvendig. En artikkel klar for publisering må leveres sammen med oppgaven. [+]

En avhandling om et tema i statsvitenskap eller internasjonale relasjoner, som et unikt bidrag som også demonstrerer evnen til å gjøre selvstendige og meningsfull forskning, er nødvendig. En artikkel klar for publisering må leveres sammen med oppgaven.

Opptakskrav

For å få inngang inn i dette programmet en student trenger en god ståkarakter på masternivå.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof Deon Geldenhuys Tel: 011 559 2894 / E-post: deong@uj.ac.za

[-]

PhD i psykologi

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Den DLitt et Phil dDegree tilbys av avhandlingen bare, og registrering kan være på en heltid eller deltid. Det er kandidatens ansvar å legge frem en passende forskning forslaget, men Psykologisk institutt vil gi betydelig veiledning og tilsyns støtte i denne prosessen. [+]

Den DLitt et Phil dDegree tilbys av avhandlingen bare, og registrering kan være på en heltid eller deltid. Det er kandidatens ansvar å legge frem en passende forskning forslaget, men Psykologisk institutt vil gi betydelig veiledning og tilsyns støtte i denne prosessen.

Kandidaten vil være forpliktet til å møte med veileder fra tid til annen, da, og når det er nødvendig av instituttet. Selv om dette er en senior forskning grad, er det likevel strenge retningslinjer som må følges, der formålet er å fremme og støtte kandidaten i å få graden på en effektiv og effektiv måte.

Opptakskrav

For å være kvalifisert for registrering, må potensielle kandidater holder en mastergrad i psykologi eller et nært beslektet disiplin. Den endelige avgjørelsen om valgbarhet er et Fakultet for humaniora og Senatet saken.... [-]


PhD i psykologi

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i psykologi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen psykologi. [+]

Formålet med doktorgrad i psykologi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen psykologi. En doktorgrad i psykologi er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i psykologi krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelige og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig.... [-]


Phd i semittiske språk

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

En avhandling er ferdig om et emne valgt med instituttet og skrevet under tilsyn. Studenter fokus på et tema fra feltet av arabisk, islamske studier, hebraisk (inkludert jødiske studier) eller et beslektet semittisk språk. Fire seminarer og doktorgrads forsvar (enten forslaget eller avhandlingen) kreves i samsvar med de generelle regler i humanistiske fakultet. [+]

En avhandling er ferdig om et emne valgt med instituttet og skrevet under tilsyn. Studenter fokus på et tema fra feltet av arabisk, islamske studier, hebraisk (inkludert jødiske studier) eller et beslektet semittisk språk. Fire seminarer og doktorgrads forsvar (enten forslaget eller avhandlingen) kreves i samsvar med de generelle regler i humanistiske fakultet.

Opptakskrav

For å bli tatt opp til dette programmet, må studentene oppfylle avdelingens opptakskrav og bevise tilstrekkelig kunnskap om forskningsmetodikk. Utfyllende muntlig eksamen kan være nødvendig.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof F Esack Tel: 011 559 2787 / E-post: fesack@uj.ac.za

[-]

Phd i sosialt arbeid

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Doktorgradsprogrammet innebærer et betydelig stykke uavhengig forskning som bidrar noe nytt til teori eller praksis innen sosialt arbeid. [+]

Doktorgradsprogrammet innebærer et betydelig stykke uavhengig forskning som bidrar noe nytt til teori eller praksis innen sosialt arbeid. Programmet hjelper deg i å bli en ekspert på et bestemt fasett av sosialt arbeid. Vi har fire doktorgrads veiledere med et variert utvalg av kompetanse, herunder: klinisk sosialt arbeid, utvikling av lokalsamfunn, utviklingsforskning, ecometrics, kjønnsbasert vold ledelse, yrkes sosialt arbeid, fattigdom, spenst, sosial utvikling, sosialpolitikk, trygd og ungdom overganger.

Veilederne har anerkjent kompetanse i både kvalitative og kvantitative metoder, og er forpliktet til rigor og fortreffelighet.

Opptakskrav

For at en student å få inngang inn i programmet, må de ha en mastergrad i sosialt arbeid og en gjennomsnittlig karakter på minst 65% for sin mastergrad. ... [-]


PhD i sosiologi

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

D Litt et Phil Sosiologi er et avansert nivå av studien der en kandidat har til å drive selvstendig forskning og produsere en avhandling som viser et bidrag til kunnskap på feltet. [+]

PhD i sosiologi er et avansert studium der en kandidat må gjennomføre selvstendig forskning og produsere en avhandling som demonstrerer et bidrag til kunnskap i feltet.

Graden vurderes på grunnlag av bare avhandlingen og kandidaten må tilfredsstille Institutt for sosiologi og Det humanistiske fakultet at oppgaven er hans eller hennes eget blotte arbeid. Ved innlevering av endelig avhandling han eller hun har å gi et foretak som det ikke har blitt sendt til en annen institusjon for undersøkelse og tildeling av en kvalifikasjon.

Opptakskrav

Tilgang vil bli vurdert for en kandidat som er i besittelse av et universitet basert master kvalifisering i sosiologi / Industrial sosiologi på NQF nivå 8. Dersom en student ikke oppfyller kravene som er nevnt ovenfor, kan opptak gis av dekan ved fakultetet, etter anbefaling fra lederen av Institutt.... [-]


Phd i transportøkonomi

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Studenten skal utvikle intellektuelle og spesialiserte kompetanse og praktiske ferdigheter i oppkjøpet, tolkning, forståelse, analyse og bruk av transport økonomisk, ledelse og regulatoriske prinsipper. Studenten skal utvikle forskning, skriving og kreativ tenkning ferdigheter i transportøkonomi feltet. Studenten skal kunne ta strategiske beslutninger i sammenheng med transportsektoren, og å analysere og vurdere eventuelle interne eller eksterne avgjørelse innvirkning på denne sektoren. [+]

Studenten skal utvikle intellektuelle og spesialiserte kompetanse og praktiske ferdigheter i oppkjøpet, tolkning, forståelse, analyse og bruk av transport økonomisk, ledelse og regulatoriske prinsipper. Studenten skal utvikle forskning, skriving og kreativ tenkning ferdigheter i transportøkonomi feltet. Studenten skal kunne ta strategiske beslutninger i sammenheng med transportsektoren, og å analysere og vurdere eventuelle interne eller eksterne avgjørelse innvirkning på denne sektoren.

Studenten skal også være i stand til å reflektere over hans / hennes ledelsesmessige beslutninger og programmer for å analysere og vurdere effekten av dette i helhetlig sammenheng med transportøkonomi, ledelse og regulering. Oppgaven skal utgjøre en refleksjon av kunnskap og innsikt i transportøkonomi feltet.... [-]


Phd i turisme og gjestfrihet management (rd)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Hensikten med programmet er å utvikle anvendt kompetanse hovedfags student på et avansert nivå i forskning, analyse, tolkning og forståelse av turisme og gjestfrihet. [+]

Hensikten med programmet er å utvikle anvendt kompetanse hovedfags student på et avansert nivå i forskning, analyse, tolkning og forståelse av turisme og gjestfrihet.

Gjennom en doktoravhandling, vil studenten vise bevis for uavhengig forskning gjennom kvantitative eller kvalitative metoder eller en kombinasjon av begge deler, for å løse komplekse problemer i samfunnet for bærekraften i turisme og gjestfrihet industri. Programmet vil bistå i det videre akademisk og faglig utvikling av hovedfagsstudenter.

Opptakskrav

Minst 65% gjennomsnittet for MTech / master på NQF nivå 8/9 i reiseliv eller Hospitality eller andre tilknyttede felt. En portefølje av bevis må fremlegges for vurdering og godkjenning av avdelings forskning og høyere grader komiteen.... [-]


Phd i urbane studier

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

DLitt et Phil (Urban Studies) er et avansert nivå av studien der en kandidat har til å drive selvstendig forskning og produsere en avhandling som viser et bidrag til kunnskap på feltet. [+]

DLitt et Phil (Urban Studies) er et avansert nivå av studien der en kandidat har til å drive selvstendig forskning og produsere en avhandling som viser et bidrag til kunnskap på feltet. Graden vurderes på grunnlag av bare avhandlingen og kandidaten må tilfredsstille Institutt for sosiologi og Det humanistiske fakultet at oppgaven er hans eller hennes eget blotte arbeid. Ved innlevering av endelig avhandling han eller hun har å gi et foretak som det ikke har blitt sendt til en annen institusjon for undersøkelse og tildeling av en kvalifikasjon.

Opptakskrav

For å bli tatt opp til studier på dette nivået en student må være i besittelse av en mastergrad i sosiologi, Industriell sosiologi eller Urban Studies, eller tilsvarende kvalifikasjoner godkjent av Det humanistiske fakultet.... [-]


Phd i zoologi

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med doktorgrad i zoologi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen zoologi. [+]

Formålet med doktorgrad i zoologi er å gi kvalifiserte studentene en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert relevant teori innen zoologi. En doktorgrad i zoologi er en ren vitenskap basert forskningsprosjekt som krever kandidater til å demonstrere høy-nivå forskning evne og gjøre en betydelig og originalt faglige bidrag ved grensene til disiplin av spesialisering.

PhD i zoologi krever et meget høyt nivå av intellektuell, teoretisk og praktisk spesialisert vitenskap kunnskap og innsikt i problemstillinger knyttet til fagområdet og anvendelse av avanserte eksperimentelle metoder og teknikker i moderne forskning, samt grunnleggende vitenskapelige og akademiske verdier i generering, behandling, tolke og presentere forskningsdata muntlig og skriftlig.... [-]


Phd i økonomi

Campus Heltidsstudier 2 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Kandidaten skal utvikle anvendt kompetanse og praktiske ferdigheter i mestring, tolkning, forståelse og anvendelse av et tema i den bredere innen finans. [+]

Kandidaten skal utvikle anvendt kompetanse og praktiske ferdigheter i mestring, tolkning, forståelse og anvendelse av et tema i den bredere innen finans. Gjennom doktoravhandling, vil en kvalifisert student viser tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid.

Prof Ilse Botha / 011 559 2056 / ilseb@uj.ac.za

[-]

PhD på engelsk

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Studenter akseptert for dette kurset er pålagt å undersøke, skrive og presentere en full oppgave (ca. 220 sider), som bidrar til ny kunnskap til engelskstudiet. Spesialtilsyn er tilgjengelig i følgende studieområder: Sør-Afrikas litterære studier og postkolonialisme; Tekstredigering; Middelalder, renessanse og romantiske studier; og moderne fiksjon [+]

Studenter akseptert for dette kurset er pålagt å undersøke, skrive og presentere en full oppgave (ca. 220 sider), som bidrar til ny kunnskap til engelskstudiet. Spesialtilsyn er tilgjengelig i følgende studieområder: Sør-Afrikas litterære studier og postkolonialisme; Tekstredigering; Middelalder, renessanse og romantiske studier; og moderne fiksjon

Opptakskrav

En mastergrads på engelsk er nødvendig. Opptak til doktorgradsstudiet må godkjennes av instituttleder.

Kontaktinformasjon

Navn: Prof Karen Scherzinger

[-]

Phd på tysk

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

En avhandling om et tema fra tysk litteratur eller lingvistikk må være levert og en muntlig doktorgradsprøven (som tilsvarer to artikler som består av fire moduler hver) vil bli gjennomført for å teste kandidatens kunnskap om det totale fagområde og for å teste hans / hennes teoretiske evne når det gjelder forskning på post-masternivå. [+]

En avhandling om et tema fra tysk litteratur eller lingvistikk må være levert og en muntlig doktorgradsprøven (som tilsvarer to artikler som består av fire moduler hver) vil bli gjennomført for å teste kandidatens kunnskap om det totale fagområde og for å teste hans / hennes teoretiske evne når det gjelder forskning på post-masternivå.

Opptakskrav

Forutsetning: En mastergrad i tysk med minimum 65%.

Kontaktdetaljer

Navn: Dr Anne Baker Tel: 011 559 2717 / E-post: abaker@uj.ac.za

[-]

Videoer

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Kontakt
Besøksadresse
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Sosiale medier