ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Melding fra dekanen

Velkommen til ISCTE Business School.

IBS er en pionerskole i undervisning i ledelse og næringsliv, og den første hvor dette var et selvstendig område i motsetning til et emne undervist innen økonomi. Koblingene til bedriftens verden er et karakteristisk trekk ved vår skole. IBS har fra begynnelsen avhengig av støtte fra inviterte fakultet fra næringslivet, hvis samarbeid har gitt verdifull innsats for våre læreplaner. Det er derfor ikke overraskende at uavhengig av det økonomiske miljøet har suksessive generasjoner av studenter likte ansettelsesgrader nær 100%. Enda viktigere, anerkjenner bedrifter den høye kvaliteten på trening gitt til IBS-studenter, og denne tilliten økes av volumet og fortreffelighetene i forskningen produsert av våre fakultetsledere og forskere. Internationalisering er det andre kjennetegn ved skolen vår. IBS lærer ikke bare kurs i samarbeid med universiteter fra Asia, Afrika og Sør-Amerika, men innenfor det portugisiske universitetets rammeverk har IBS også pioner i å etablere et støttekontor for Erasmus-studenter. Denne modellen, som samarbeider med universiteter over hele verden, har tiltrukket så mange utenlandske studenter at vi ikke har vært i stand til å oppnå full gjensidighet til tross for det økende antall IBS-studenter som drar nytte av en opplæringsopplevelse i utlandet. Evnen til å jobbe i en internasjonal setting er tydelig demonstrert av antall alumni som arbeider i utlandet, hvorav mange har lederskap i multinasjonale selskaper. Innovasjon og entreprenørskap er det tredje kjennetegn ved skolen vår. Pedagogisk innovasjon førte til oppdatering av pensum, samt innføring av nye læringsmetoder; Disse inkluderer utvikling av casestudier og programvare for styring og fjernundervisning. Det er ikke ved en tilfeldighet at mange referanse tekster i de ulike ledelsesområdene er skrevet av IBS fakultet. Til slutt må det spesielt nevnes det nære forholdet som IBS-fakultetet og personalet utvikler seg med våre studenter og bekymringen for deres velvære, da dette er en avgjørende faktor for de høye akademiske prestasjonene til våre studenter. Den intellektuelle strenge i klasserommet, forfremmelsen av teamarbeid og eksponeringen for real case studies gjør det mulig for IBS å skape verdier for våre studenter og garantere at de bidrar positivt til utviklingen av det nasjonale og globale samfunnet.

José Paulo Esperança Dean ISCTE Business School

ISCTE Business School Facilities

ISCTE Business School of ISCTE -IUL gir sine studenter et godt miljø for å lære samt muligheter til å slappe av. I tillegg til auditorier og klasserom hvor studentene tar sine klasser, er det mange private og gruppestudier hvor studiet kan gjennomføres. Campuset huser også fem kafeer / barer, to restauranter og mange mellomrom for å slappe av. Wi-Fi er tilgjengelig, til IBS-studenter, gjennom hele campus.

IBS-biblioteket levert av ISCTE -IUL tilbyr en tjeneste til alle studenter på universitetet - med bøker innen næringsstudier, samfunnsvitenskap og teknologi. Samlingen består av rundt 80.000 titler (inkludert monografier, referansearbeid, avhandlinger og avhandlinger) og 30.000 tidsskrifter tilgjengelig i papir og digitalt. Financial Lab tilbyr en omfattende samling av finansielle databaser og informasjonskilder, inkludert Bloomberg, Reuters Xtra / Knowledge, Compustat, Datastream / Worldscope, Thomson One Banker, CRSP, Eventus og WRDS. Studentene har tilgang til gode online bibliografiske verktøy som Nettkunnskapsbibliotek (med mer enn 16 000 vitenskapelige tidsskrifter i fulltekst) Web of Knowledge og JSTOR (Business, Matematikk og Statistikk samlinger) og ABI / Inform Global.

Steder

Lisboa

Address
Lisboa, Lisboa, Portugal

Akkrediteringer