Les den offisielle beskrivelsen

Oppdrag av Universitetet i San Martín de Porres
"Å trene kompetente fagfolk med solide humanistiske, etiske, moralske og samfunnsmessige verdier, bidrar til å skape kunnskap gjennom forskning og fremme formidling av vitenskap, teknologi og kultur." Prosjekt våre tiltak for samfunnet, fremme bygge et moderne og rettferdig samfunn. "


Visjon av Universitetet i San Martín de Porres
"Å vises i Quacquarelli Symonds rangering blant de 100 beste universitetene i verden eller blant de 10 beste universitetene i Latin-Amerika for året 2021."


Instituttets oppdrag for kvaliteten på utdanningen
"Kvalifisere profesjonelle fagfolk med sterke etiske og samfunnsmessige humanistiske verdier, bidra til å skape kunnskap gjennom forskning og fremme formidling av vitenskap, teknologi og kultur." Prosjekt våre tiltak for samfunnet, fremme bygging av en moderne og rettferdig samfunn ".


Visjon av Instituttet for utdanningens kvalitet
"Oppnå akademisk ekspertise på høyeste nivå i profesjonell kvalifikasjon gjennom mastergrad og doktorgrad i utdanning, og bekrefter bildet av høy institusjonell troverdighet og lederskap, for kontinuerlig forbedring av akademisk kvalitet, høy ansvarsfølelse og sosial følsomhet og hans forpliktelse til det peruanske samfunnet. "


Institusjonell kultur

 • Respekter personen.
 • Søk etter sannheten
 • Integritet (ærlighet, rettferdighet, rettferdighet, solidaritet og dedikasjon til tjeneste).
 • Søk etter fortreffelighet.
 • Ledelse (akademisk, teknologisk og andre).
 • Innovativ og entreprenørlig holdning.
 • Miljøvern
 • Lagarbeid
 • Effektiv kommunikasjon
 • Forpliktelse til utviklingen av landet.
Programmer gitt i:
 • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Doctor of Education

Instituto Para La Calidad De La Educacion

Doktorgrad i utdanningsprogrammet består av akademiske studier basert på forskning. Hensikten er å utvikle kunnskap på høyeste nivå. ... [+]

Doktorgrad i utdanningsprogrammet består av akademiske studier basert på forskning. Hensikten er å utvikle kunnskap på høyeste nivå.

Graduate Profile

Lærerutdanningen, uteksaminert fra Universitetet i San Martin de Porres, har følgende kompetanser:

Styrer tverrfaglige forsknings- og utdanningsinnovasjonsgrupper og deltar i dem, ved hjelp av kunnskap og kompetanse ved utdanningsvitenskap, forskningsmetodikk og de relaterte fagområdene.Han deltar i undervisning på alle nivåer i utdanningssystemet, særlig i forskerutdanningen og videreutdanning, som han utvikler nye læringsprosedyrer som passer til utdanningsnivået.Velg design og anvende læringsvurderingsprosedyrer og -instrumenter som er tilstrekkelige for å vurdere oppnåelsen av målene for emnet og få den nødvendige tilbakemeldingen til forbedring av læringsprosessen.Styrer lag og deltar i prosesser for utforming, revisjon og modifisering av læreplanen på ulike nivåer og utdanningsprogrammer.Deltar i formulering, gjennomføring, evaluering og kontroll av utdanningspolitikk og prosjekter.Administrer institusjoner, programmer og pedagogiske prosesser med høy effektivitet og effektivitet.Styrer lag og deltar aktivt i prosesser for akkreditering, lisensiering og kvalitetsstyring av institusjoner og utdanningsprogrammer.Fortolker i strengt forstand den nasjonale pedagogiske virkeligheten og dens historiske projeksjon i sammenheng med dens sosioøkonomiske, kulturelle og politiske formasjoner, og fremhever egne verdier.pensumAkademisk grad... [-]
Peru Lima
Mars 2020
Spansk
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk