Les den offisielle beskrivelsen

Bli en leder av i morgen

Innovasjon gjennom skjærekant innhold og teknologi

Limburg Graduate School of Business (LGSB) er en grunnskole etablert for å tilby moduler, fasiliteter og forskningsmuligheter til internasjonale akademikere og ph.d. kandidater.

Vi tilbyr en rekke treningspakker innen en rekke fagområder og kan tilby blended læringsmuligheter som best passer dine behov. Så hvis du vil studere med klassekamerater og trener intensivt eller studere i ditt eget tempo, er det mulig på LGSB. Vi tilbyr mange læringsmuligheter; fra live-arrangementer til webinarer og Q

LGSB er en organisasjon med mange partnere over hele verden. Vi har egne studie- og forskningssteder i Europa, Afrika og snart i Asia og Midtøsten hvor studenter, partnere og lærere kan møte hverandre for å jobbe med fremtidig kunnskap.

Vår visjon

Vi forfølger vårt forsøk på å hjelpe folk å utvikle seg, uavhengig av tid og sted. Vi opprettholder våre hovedmål:

  • Moderne selvfylt utdanning
  • Høyverdig kursmateriale
  • Beste service for å gjøre det mulig for elevene å nå sine mål
  • Staben til svært erfarne lærere
  • Rimelig prising

Vårt oppdrag

Limburg Graduate School of Business lar deg vokse i kunnskap og ferdigheter. Vi ønsker å gi best mulig utveksling av kunnskap mulig. Erfarne lærere forklarer læreplanen og legger undervisningsmaterialet i sammenheng. Vi hjelper deg med å bli vellykket i studiene og dermed i livet ditt.

Dette oppnås ved å tilby den nødvendige studien i deler og på en moderne måte. Hver del kan betales i avdrag, noe som gjør det lettere å nå for alle. Alle deler tillater deg å fullføre studien din. Bli med i Limburg Graduate School of Business lar deg nå ambisiøse mål og bli vellykket i ditt yrke.

akkreditering

På Limburg Graduate School of Business , fokuserer vi alltid på kvalitet. Derfor jobber vi stolt sammen med universiteter som sikrer kvaliteten på våre moduler. Du kan besøke vår partnerside for å se hvilke partnere vi har valgt å jobbe med. Våre høykvalitets universitetspartnere er IACBE-akkreditert, noe som gir dem myndighet til å tildele offisielle grader til våre studenter.

IACBE aksepterer forretnings-programmer som fører til grader på tilknyttet, bachelor, mastergrad og doktorgrad i høyere utdanningsinstitusjoner over hele verden som gir bachelor og / eller høyere grad. IACBE godkjenner ikke forretningsprogrammer fra høyere utdanningsinstitusjoner som kun tilbyr tilknyttede grader i virksomheten. Alle leveringsmåter, campuser, steder og instruksjonssteder, samt alle forretningsprogrammer uansett gradenivå, vil normalt bli inkludert i IACBE-akkrediteringskontrollen.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Limburg Graduate School of Business

Doktorgradsprogrammet støtter kandidater i sin faglige og / eller faglige karriereutvikling. Programmet er relevant, rik og akademisk gyldig og i tråd med og sammenlignba ... [+]

Innhold av programmet

Doktorgradsprogrammet støtter kandidater i sin faglige og / eller faglige karriereutvikling. Programmet er relevant, rik og akademisk gyldig og i tråd med og sammenlignbare med nasjonale og internasjonale standarder for høyere utdanning. Det oppfyller kriteriene for prosessen med harmonisering av høyere utdanning i Europa og læringsutfallene på det høyeste nivået av European Qualification Framework (EQF-nivå 8).

LGSB tilbyr høy kvalitet doktorgradsstudium som utruster deg med all kunnskap og verktøy. Du er ikke alene på reisen din! Du vil bli undervist og veiledet av våre fremtredende internasjonale fakultet medlemmer. Våre unike forskningslaboratorier vil hjelpe deg med å samle og analysere dataene dine. Vi tar deg gjennom hvert trinn på Ph.D. studere.... [-]

Nederland Maastricht
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 år
Nettstudier
Les mer på norsk