International Business School the Hague

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Startdato for inntaket september 2020 er 21. september. IBSH har 3 alternativer for påmelding til programmet ditt.

1. Du kan gjøre hele programmet på campus i Haag, Nederland.
2. Du kan gjøre en blandet modus der programmet vil bli utført delvis online og delvis på campus i Haag, Nederland.
3. Du kan gjøre hele programmet på nettet.

Hvorfor studere på IBSH ?

En internasjonal opplevelse

Haag er en vakker og internasjonal by som er hjemsted for den nederlandske regjeringen, parlamentet, høyesterett og statsråd, men det er mest kjent for Den internasjonale strafferetten, Den internasjonale straffedomstolen og De forente nasjoner. I tillegg er byen Haag hjemsted for mer enn 150 internasjonale organisasjoner, noe som gjør det til et attraktivt sted for studenter som ønsker å forfølge en internasjonal forretningskarriere.

Binnenhof castle (Dutch Parliament) background with the Hofvijver lake against a background of skyscrapers and blue cloudy sky, Hague (Den Haag), Netherlands

Et vakkert og innbydende sted å bo

Haag er en trygg og moderne by med en fin blanding av internasjonale expats, diplomater og nederlandske lokalbefolkningen. Selv om det offisielle språket i Haag er nederlandsk, har mange besøkende funnet nederlandsk til å ha en sterk kommandoen til det engelske språket, noe som gjør integrasjonen spesielt innbydende.

Haag, som mange nederlandske byer, er fylt med parker, museer, kunstgallerier, kafeer og selvfølgelig sykkelstier! Transportsystemet i Nederland er en av de beste i verden, noe som betyr at du får enkel og pålitelig tilgang til byer over hele landet, inkludert Amsterdam, Rotterdam, Groningen og mange andre.

Et høyt kvalitetsintensivt program

Våre bachelorprogrammer er unikt designet for å forberede deg til å bli ledende på ditt valgte felt. Dette betyr at du vil få en utdannelse fra akademiske eksperter som undersøker nåværende og fremtidige forretningsutfordringer. Du vil lære fra bransjespesialister som er på bakken og i feltet som arbeider med dagens forretningsproblemer. Videre vil vår læreplan presse deg både faglig og faglig for å levere toppkvalitetsresultater som til slutt vil forberede deg på karrieren din.

54343_DSC_0610.JPGInternational Business School the Hague ( IBSH ) er en helt ny innovativ skole for virksomhet og ledelse etablert i Nederland og har base i Haag. IBSH er i motsetning til mange andre handelshøyskoler ved at den spesifikt har designet master- og bachelorprogrammer for å utfordre studentene sine til å bli bedre bedriftsledere. IBSH tilbyr seks programmer. Topp tre (3) grunner til å studere her:

  • En internasjonal opplevelse;
  • Et vakkert og velkommen sted å bo; og
  • Et høyt og intensivt program.

54342_DSC_0616.JPG

Risk Management Work process.Picture Trader working Market Report Document Touching Screen Tablet.Using Worldwide Graphic Icons,Stock Exchange Report.Business Project Startup.Horizontal,Flares Effect

Handle om

IBSH er en juridisk etablert institusjon for høyere utdanning og vil tilby bachelorgradsstudier i Business Management, Banking and Financial, Accounting and Finance. Etterutdanningskurs vil bli innført etter nøye vurdering de kommende årene. Ledelsen planlegger også å introdusere skreddersydde og tilpassede kurs for bedriftsopplæring på utvalgte områder. I de påfølgende årene kunne deltidsstudier og studenterprogrammer bli introdusert for å imøtekomme en travel arbeiderklasse av mennesker bosatt i og rundt byen Haag. 54341_DSC_0607.JPG

Karriere

IBSH visjon "Opprette dynamiske ledere" handler om å utdanne elevene om de ulike kompleksitetene som verdens bedrifter vil møte i nær og fjern fremtid. IBSH mener at ved å opprettholde en fast forståelse av fremtidige trender og innovative tiltak, vil den kunne levere svært relevant og meningsfylt innhold til studenter på en måte som best forbereder dem for lederroller i sine respektive domener. En dynamisk leder er en person som kan forstå det helhetlige bildet og kan ta lydbeslutninger i tider med stor kompleksitet.

The leader of the business people giving a speech in a conference room.

Steder

Haag

Address
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
Haag, Sør-Holland, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss